STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | İkinci Yarı

tamam heme gidicek. Sonrasi Mourinho gelip Messileri Xavileri oynaticak. Söz!

Savunmaya devam edin siz Hagi'yi. Kendi egosu herkesin önünde olan bir şahıs Mr. Hagi. Stancu ile aynı zamanlarda gelen Miller o kadar forvet arasında ilk 11, bizde Hagi'nin Tugay kaprisine kurban giden Anıl ve Stancu yedek.

Oyunu okuyamayan, 7 defans oyuncusu, çakma forvet, çakma kanatlarla oyuna başlayan bir zihniyet Hagi. Daha hala Hagi napsınmış!

Hagi GS tarihine geçmiş en önemli oyunculardan biridir ama bu GS'yı böyle çağ dışı bir anlayışla yönetmeye çalışmasına, GS genlerine ters bir oyun anlayışıyla sahaya çıkmasına mazaret olamaz.

Hagi, değil GS; hiçbir takıma teknik adam olamaz. Ayhan, Barış, Balta ve Sarp gibi adamları hala sahaya süren bir teknik adam kadrom bu mazeretine sığınamaz. Çünkü senin başında olduğun takım GS. A takımında yoksa A2 takımından çıkaracaksın alternatifini. Her şey transferle çözülecekse, gitsin FM oynasın.

Cevap: STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Bursa baskani "derbi" diyor .. agliyalim mi gülelim mi .. :coffee:

Tv'de reklam var. Burası TTArena kombine satışları devam ediyor diye :)

Düştükçe düşüyoruz, rezil olmaya devam ediyoruz ilk defa görüyorum kombine kart satmak için tv lere reklam, bilboardlara reklam verme olayını bu ne biçim bi anlayıştır yahu geçen arkadaş dalga geçiyordu bilboard da kombine reklamını görüp ulan kombine içinde reklammı verilir diye

Adnan Polat: ''Tabii ki futbol takımı bizim dünyada gözüken yüzümüzdür ve onun iyi gitmesi bizi çok mutlu eder ama en genelinde Galatasaray resminin bir parçasıdır, tamamı değildir''

baris sezonu kapatmis

Lan yeter Hagi'ye yüklenip duruyosunuz.

Takım iyi başladı oyuna yalan mı söylüyor.

Tesadüf diyor doğru söylüyor adam.

Tesadüf denen sacmalik yok, böyle olacagi belliydi. Vardir bunda bir hayir.

Sahada KAZIM'I görünce soğuyorum resmen takımdan!

Futbolculara kimse suç bulmasın. Bu takıma taktiği ve disiplini veren hocadır. Hagi bu işi götüremeyecek. Bu nasıl bir taktik anlayışıdır?

Ufuk, Ayhan veya M. Sarp vs. geçiniz. Rezillik.

Tabii futbolcularda kimse suc bulmasin. Zaten yillardir kimse suc bulmadigi icin bu durumdayiz. Suclu hep Skibbe, Rijkaard, Hagi oldugu icin bu durumdayiz.

kör ölür badem gözlü olur kel ölür sırma saçlı oolur sanki misimovic müthiş oynuyordu oynadığı maçlarda her maç 10 15 pozisyon buluyorduk tabi o zamanlar

Bucaspor - Galatasaray Istanbul 0 : 1

Galatasaray Istanbul - Istanbul Büyüksehir Belediyespor 3 : 1

Kardemir Karabükspor - Galatasaray Istanbul 2 : 1

Galatasaray Istanbul - MKE Ankaragücü 2 : 4

Fenerbahce Istanbul - Galatasaray Istanbul 0 : 0

Trabzonspor - Galatasaray Istanbul 2 : 0

Galatasaray Istanbul - Manisaspor 0 : 2

Bu söyledikleri Misimovic'in kadrodaki en iyi 2-3 oyuncudan biri olduğu gerçeğini değiştirmıyor.

Arkadaşlar örgütlenelim kulubu mail yağmuruna tutalım. Ayhan sarp barış kadro dışı kalmalı. Dahası yok artık.

sabri istifaaaaaaaaaaa

Baris ve Ayhani Sarpla bir tutmayin lütfen,Barisla Ayhan en azindan elinden geleni yapiyorlar,Mustafa futbolcu olmadigi gibi adamda degil.

Lan yeter Hagi'ye yüklenip duruyosunuz.

Takım iyi başladı oyuna yalan mı söylüyor.

Tesadüf diyor doğru söylüyor adam.
Barış sakatlanmasıda bence takımı etkiledi..Sarp deli etti beni her topu geri atıyor..İlk gol ofsayt..Ne olursa olsun pozisyona girmemiz lazımdı,Pozisyona giremiyoruz..Ayağı iyi oyuncular lazım..

Ertuğrul sağlamda çok çirkeflik yapıyor..

Ufuk'un kafası yerinde değil size diyorum adam çöktü psikolojik olarak bu adama sahip çıkın adam ağlıcaktı maçta 2.gol onun hatası ama adamı psikolojik olarak çöktüğünü bile bile hala oynatan hagi baş suçludur.Ben burda durmadan psikolojik olarak kötü diye bas bas bağarıyorum hala adama sövüyosunuz.Emirhan gibi kalecin var onu oynat varsın 5 yiyelim ama şu ufuk'u bi psikoloğa gönderin bi terapi yaptırın adam çöktü ya hiç iyi görmedim ufuk'u küfür edeceğinize sahip çıkın

Sakin ol KRAL !

Ufuk'un kafası yerinde değil size diyorum adam çöktü psikolojik olarak bu adama sahip çıkın adam ağlıcaktı maçta 2.gol onun hatası ama adamı psikolojik olarak çöktüğünü bile bile hala oynatan hagi baş suçludur.Ben burda durmadan psikolojik olarak kötü diye bas bas bağarıyorum hala adama sövüyosunuz.Emirhan gibi kalecin var onu oynat varsın 5 yiyelim ama şu ufuk'u bi psikoloğa gönderin bi terapi yaptırın adam çöktü ya hiç iyi görmedim ufuk'u küfür edeceğinize sahip çıkın

Bizim psikolojimiz nolacak?

GERÇEK forvet gerek........

hem hagi herzaman takımın en iyisi emreyi çıkarıyor oyundan....

Geri
Üst Alt