STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

[video=dailymotion;x9u503]https://www.dailymotion.com/video/x9u503_imdi-bana-kaybolan-yllarm-verseler_lifestyle[/video]

İşte Lorik Cana'yı bu yüzden seviyorum.

Umarım verilir.

Kötü futbolcu diyebilirsiniz de adamlığına dil uzatmak ayıptır.

Geçenlerde Helvacı adam değildir, Helvacı'ya adam diyen de adam değildir, diyenler vardı forumda ve doğrudan bana hitaben. Galatasaray yöneticisine hakaret. Bildiğim kadarıyla ceza falan verilmedi.

Banada verilsin ceza,evet Sarp adam degil.

Arkadaşım Sarp takımdan gitsin de , kötü oynuyor de ama Sarp'ın adam olup olmadığına sen karar veremezsin.Adam kötü futbol oynuyor belki ama adamlığına kalkıp laf edilmez.Ayıptır.Ayrıca bu senin gönül verdiğin takımının kötü olsada oyuncusudur.

Geçenlerde Helvacı adam değildir, Helvacı'ya adam diyen de adam değildir, diyenler vardı forumda ve doğrudan bana hitaben. Galatasaray yöneticisine hakaret. Bildiğim kadarıyla ceza falan verilmedi.

Ben demedim.Diyenlere verilseymiş.Bana neden diyorsun.

Ordan bakınca yetkili birine benziyorum galiba.

hagi yine rumenleri toplayıp gidicek anlaşılan :D çok çok iyi futbolcuydu ama iyi teknik direktör değil malesef

ayhan zamanında iyi işler yapmıştır ama artık bırakın oynamayı Galatasaray maçı bile izlemesin mümkünse bunu son 2 senedir hiç birşey yapmadığı için söylüyorum , en çok içime koyan ise Galatasaray Kaptanı olarak sahaya çıkması , avrupada adını bile duymadığımı bi takıma yenildikten sonra Türkiye gelişinde dışarda seyirci var mı diye (gülerek soran ) bir adam kadro dışı kalmıyorsa bu işte bi terslik vardır, hasan şaş a kızardım zamanında şimdi kendime kızıyorum , takımda abi yok ayhan kalsın diyenler vardı böyle abisi olan takım böyle oynar işte , kesinlikle yekta gibi Galatasaray formasının kıymetini bilen adamlar gelsin şu takıma ve Hakan Şükür kesinlikle bir şekilde göreve gelmeli , Galatasaray ruhu na inanırız biz, bunu göz göre yok olmasını seyretmek içimi acıtıyor..

Bülent Timurlenk:41 metreden buyrun diyen Ufuk Ceylan'ın burcu Yengeç olabilir ama yükseleninin Kova olduğu kesin.

Arkadaşım Sarp takımdan gitsin de , kötü oynuyor de ama Sarp'ın adam olup olmadığına sen karar veremezsin.Adam kötü futbol oynuyor belki ama adamlığına kalkıp laf edilmez.Ayıptır.Ayrıca bu senin gönül verdiğin takımının kötü olsada oyuncusudur.

bize ne saha dışında nasıl olduğundan? tabi ki sahadaki durumuna göre karar verecez. puanlar şampiyonluklar başarılar saha dışında mı kazanılıyor. futbol sahada oynanır.

Arkadaşlar Bi topic açılsın Ayhan Sarp kadrı dışı kalsın diye yönetime yollayalım. Kulup ordaki bi kaç kişinin değilsesimizi duymak zorundalar.

bize ne saha dışında nasıl olduğundan? tabi ki sahadaki durumuna göre karar verecez. puanlar şampiyonluklar başarılar saha dışında mı kazanılıyor. futbol sahada oynanır.

Sen sahada kötü oynadı diye adam değil diyorsun ? Nasıl anladın açıklarsan sevinirim...

Arkadaşlar Sarp'a karaktersiz diyenlere kızmayın sahadaki karakterinden bahsediliyo. Adamın mevkisi defansif orta saha ama çalım atmayı deneyip kaybettiği topa sadece bakan bi önliberoya karaktersiz derim ben.

yarın en güzel haber sarp ve ayhanın bu takımdan gönderildiği haberi olur transfer istemez bunları gönder en büyük transferdir zaten.

Geri
Üst Alt