STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:19 | Bursaspor 2-0 Galatasaray | 29 Ocak | Maç Sonucu

galatasaraydaki topcuları halısahada takımıma almam ben. Hagi'de gol yiycem korkusundan ne yapacağını şaşırdı 11 kaleci diz oldu olacak

İlk gol ofsayt, ikinci gol kaleci hatası. Bursaspor top falan oynamadı. Galatasaray sahada yoktu hepsi bu.

Arkadaşım Sarp takımdan gitsin de , kötü oynuyor de ama Sarp'ın adam olup olmadığına sen karar veremezsin.Adam kötü futbol oynuyor belki ama adamlığına kalkıp laf edilmez.Ayıptır.Ayrıca bu senin gönül verdiğin takımının kötü olsada oyuncusudur.

Bak ben Ayhani,Barisi ve Baltayida hic begenmem ama onlara lafim yok,en azindan elinden geleni yapmaya calisiyorlar,ama Sarp baska,bugün dikkatle izledim,resmen gizleniyor.

Bu takımın başarılı olduğu tüm zamanlarda çok iyi bir kalecisi, iyi bir savunmacısı, iyi bir sol ayaklı orta sahası ve iyi bir forveti vardı. Geçen gün Faruk Süren'in söylediği dibi " Takımın iyi bir omurgası olmalı"

Sen sahada kötü oynadı diye adam değil diyorsun ? Nasıl anladın açıklarsan sevinirim...

karaktersiz oyun desem? kötü oynamak ayrı oynamamak ayrı. insan kaybettiği topun arkasından koşar bari bir şey yapamıyorsa!

Neyse arkadaşlar birbirimize sarmaya başladık.

Hepimiz gerginiz, kusura bakmayın.

Bu takima Emana gibi adam lazim,Cana'nin yerinde oynamasi lazim,Neill'in yerinde oynamasi lazim,Caglar-Arda-Baros'un acil iyilesip donmesi lazim yani olme essegim olme

suan dinlediğim şarkı: neyleyim sen yoksan eğer dünyanın servetini neyleyim sen yoksan eğer ahiretin cennetini .......... nede haklıymış meğer..........

BİLMEM HERŞEYİ ANLATIYOR MUU?

Bak ben Ayhani,Barisi ve Baltayida hic begenmem ama onlara lafim yok,en azindan elinden geleni yapmaya calisiyorlar,ama Sarp baska,bugün dikkatle izledim,resmen gizleniyor.

Ben de senin gibi düşünüyorum , çok kötü oynuyor.Barış'tan , Hakan'dan berbat oynayabilir ama sen burada ( eğer ki bu takımı tutuyorsan ) Galatasaray'ın oyuncusuna adam değil diyemezsin ...

bize ne saha dışında nasıl olduğundan? tabi ki sahadaki durumuna göre karar verecez. puanlar şampiyonluklar başarılar saha dışında mı kazanılıyor. futbol sahada oynanır.

süpersin katılıyorum sırtındaki formanın hakkını vermeyen 7 den 70 e bütün Galatasaraylıları verem eden Pinoya bir poziyonda pas vermedi diye küfür eden aldığı her topu defansa veren takıma zerre kadar faydası olmayan sahada avel avel gezen duvarları yumruklatan saç baş yolduran mide ağrılarına koyan günü gelmemiş gebeye verdiği sancıdan doğum yaptıran adamdan mı bahsediyoruz

galatasaraydaki topcuları halısahada takımıma almam ben. Hagi'de gol yiycem korkusundan ne yapacağını şaşırdı 11 kaleci diz oldu olacak

haginin stancuyu forvet kazımı sağ açık yektayı sağ iç oynatması gerektiğini düşünüyorum. en fazla yapabileceği buydu. elinde kewel arda baros pino yok ki. ama sarp ayhan gibilerin yerine paf takımdan adam almalı idi.emre çolak çıkmazdı çıkarttı ayhanı tuttu oyunda yanlış hamle zaten takımda hucümcu yoktu ki

Adnan Polat hep Galatasaray taraftarınca sevilmiştir , kendisi de bu sevgiyi hep suistimal etmiştir. Bu taraftar Petre Bratular için 60.000 kişi Olimpiyat stadına gitmiştir . Ama artık yeter .

bir taraftar oyuncusunun sakatlandığına sevinirmı kırmızı kart yediğine sevinirmi ya. biz kart görmneleri için dua eder olduk yok böyle bir şey ya

Bu takima Emana gibi adam lazim,Cana'nin yerinde oynamasi lazim,Neill'in yerinde oynamasi lazim,Caglar-Arda-Baros'un acil iyilesip donmesi lazim yani olme essegim olme

En başından beri Emana'yı istiyorum , istiyoruz ama bu yönetim daha 1-2 yıl transfer yapmaz .

Arkadaşlar TTA da bi dahaki maç başlamadan önce Misi lehine Ayhan Barış Sarp aleyhine tezahürat yapalım ve artık lütfen I love you Hagi diye de bağırmayalım adam Galatasaray'ın büyüklüğünü unutmuş bizden bi anadolu takımı yaratmaya çalışıyor.Kaç maçtır net bir pozisyon hatırlamıyorum çalışılmış bi atak hatırlamıyorum. Karambole atıyorsak atıyoruz ne bi paslaşma var ne çalışılmış bi duran top var. Antrenmanlarda ne yapıyorlar anlamak mümkün değil. Bu arada Pino ne kadar daha yok. Onu çok arıyor takım

Barış sezonu kapattı nihayet.. ayhan 2 maç yok. mustafayıda biri sakatlasa felan güzel olurdu.

Geri
Üst Alt