STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Helvaci'nin mail adresini bilen varmi? Mail olarak dedeleri göndereyim belki görünce kendine gelir.

Arkadaşlar helvacı diyoki transfer gecikti demek için erkenmiş :D bu adam ne içtiyse aynısından istiyorum

allah aşkına birisi sustursun şu adamı. bir tane akıllı adam yok mu orada daha ne kadar geç kalacaksınız transfer dönemi bitiyor diyecek.

iki maçta sıfır puan, uefa'da diken üstü. daha nesi geç kalacak?

Yönetim birazcık delikanlıysanız İstifa edin

Yönetim birazcık adamsanız İstifa edin

Yönetim birazcık Galatasaraylıysanız İstifa edin

Halen rijkaard diyorsunuz G.sarayın ne kadar üstünde tutuyorsunuz bu adamı.Maç boyunca 1 değişiklik.70.dakika oyuna müdahale.Sanki İBB'nin kadrosu bizden çok iyi..Oynatan oynatıyor arkadaş..

Ya arkadaşım akıl var mantık var ya bırakın bu TV'de ki Ahmet Çakar'ın Serhat Ulueren'in falan gazına gelmeyi RJ değişiklik yapmamışmış skoru değiştirecek adam var da mı yapmadı

1. Aykut

5. Gökhan

19. Cana

23. Serkan Kurtuluş

35. Musa

52. Emre Çolak

Kaçı skor değiştirecek oyuncu ;)

Yazmıştım bir daha yazıyorum!!!

Bıktım bu Rijkaard'ı savunan kesimden! Yeter kardeşim Rijkaard'a ucu değmesin diye amma kıvırıyorsunuz. Yahu dünyanın her yerinde serbest vuruştan yenilen golün faturası hocayadır ama Rijkaard olunca hemen kalkan olun. Takım oynayamaz, taktik bir halta benzemez, sahadaki diziliş mahalle takımı gibi, değişiklikler laf olsun diye. Be mübarek suç benim mi!!! Evde otururken ben mi kurcalıyorum bu takımı? Lampard vereceğiz diyen mi olmıuş ona! Kim demiş ona full kalite adamlarla oynaycaksın diye? Hiçkimse numara yapmasın Rijkaard'da doların yeşilini görünce koştu geldi yeter ya! Rijkaar!da yönetiminde köküne kadar suçlu! Delirtmeyin insanı Bursa'da Lampard mı var, Sivas'ta Gerrard mı vardı? Allah'ınızı severseniz demogoji yapmayın başım ağrıdı ya. RİJKAARD SUÇLU bu kadar net. Her yerden sıyırttınız diyelim ki yine suçlu be adam senin istediklerini alamayacak bir takıma neden imza atıyorsun suçlusun bu durumda paraya baba dedin.

lider mı var takımda bana kewell dan başka takımda liderlik yapabilecek adam söyleyin..o da kendini parçaladı zaten..neill de otoriter bir topçu ama bunalmış adam...onun da performansında düşüş var..

hakketten adama helal olsun adam yıllık ücretinde bile indirime gitti.adam yinede takır takır oynuyor futbolunu.tecrübeli oyuncu herzamn farkediliyor

sayın helvacı haldunu çok seviyormuş , yiğit şardan da sevdiğini söyledi ulan ozaman bu haldun niye gitti yalan konuşmayın ayıp ya

Ya arkadaşım akıl var mantık var ya bırakın bu TV'de ki Ahmet Çakar'ın Serhat Ulueren'in falan gazına gelmeyi RJ değişiklik yapmamışmış skoru değiştirecek adam var da mı yapmadı

1. Aykut

5. Gökhan

19. Cana

23. Serkan Kurtuluş

35. Musa

52. Emre Çolak

Kaçı skor değiştirecek oyuncu ;)

:rolleyes: Anlatamazsın renkdaşım. Boşuna uğraşma.

Serhat zorla istifa ettirmeye çalışıyor.

Adnan sezgin istifa haldun lehine tezahüratlar oluyor ayrıca altaylının transferden alınan komisyona ne diyorsunuz diyor

Haldun bizim beraber çalışmaktan her zmn mutluluk duyduğumuz arkadaşımız

Böyle bir iddaadan önce gelsin bizimle konuşsun böyle beyanlarla kimseyi suçlamasın altaylı dedi

Taraftarın tepkisini haklı bulmuyorum kimi görevlendirip kimi görevden alacağımıza biz karar vririz dedi

Serhat :Rijkaardla devam diyor musunuz sene snuna kadar hatta elensek bile ?

Helva: Evet hiç birşeyin garantisi yoktur ama kalacaktır diyor

Ben bu kadar amatör bir program izlemedim.Serhat çocuk gibi hiç susmuyor.

İzlemesene o zaman. Ben maç dışında hiçbir kanalın yorum programlarını, haber sitelerini takip etmiyorum artık. ( Yaklaşık 1,5 yıldır.)

Sadece GSTV'yi açtırdığımda izliyorum ...

daha sezonun 2 hatası bunları konuşıyorsak ALLAH sonumuzu hayır etsin.bu lig bitmez....

Ahmet Çakar'la Erman g.t oldu Rijkaard'ın arkasında yiyosa şimdi dursunlar diyolardı

Yazmıştım bir daha yazıyorum!!!

Bıktım bu Rijkaard'ı savunan kesimden! Yeter kardeşim Rijkaard'a ucu değmesin diye amma kıvırıyorsunuz. Yahu dünyanın her yerinde serbest vuruştan yenilen golün faturası hocayadır ama Rijkaard olunca hemen kalkan olun. Takım oynayamaz, taktik bir halta benzemez, sahadaki diziliş mahalle takımı gibi, değişiklikler laf olsun diye. Be mübarek suç benim mi!!! Evde otururken ben mi kurcalıyorum bu takımı? Lampard vereceğiz diyen mi olmıuş ona! Kim demiş ona full kalite adamlarla oynaycaksın diye? Hiçkimse numara yapmasın Rijkaard'da doların yeşilini görünce koştu geldi yeter ya! Rijkaar!da yönetiminde köküne kadar suçlu! Delirtmeyin insanı Bursa'da Lampard mı var, Sivas'ta Gerrard mı vardı? Allah'ınızı severseniz demogoji yapmayın başım ağrıdı ya. RİJKAARD SUÇLU bu kadar net. Her yerden sıyırttınız diyelim ki yine suçlu be adam senin istediklerini alamayacak bir takıma neden imza atıyorsun suçlusun bu durumda paraya baba dedin.

Rj'nin suçu yok mudur vardır ama malubiyetlerin Faturası en son RJ'ye kesilmelidir ;)

Sezgin Salı günü iki koltuğunda iki karpuz ile bile gelemez.Bırakın bu işleri.

Geri
Üst Alt