STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

%80 yönetim ve Rijkaard, %20 futbolcular suçlu.

o yüzde 20 nin de çok büyük bölümü arda ve hakan balta..mesela ben barış sarp ali de suç bulmuyorum çünkü yeteneği o kadar sen o adamı oraya koyarsan o kadar performans alırsın ancak arda gibi hakan gibi potansiyelinin yüzde10 ile oynayan adamlar beni deli ediyor deli....

ulan hiç değilse yabancı oyuncu alamıyorsunuz bari yerli oyuncu alsak olmazmıydı

O zaman sana şöyle diyeyim başımızda mourinho olsaydı yine 2 maçta 0 puan çekecektik ;)

Mourinho 3 tane ön libero çıkarmazdı 2 maçta en kötü 4 puan aldırırdı. Lütfen Mourinho ile Rijkaard'ı karşılaştırmayın aynı siklette değiller.

arkadaşlar ne bu endişe...daha transfer için çok zamanımız var koskoca ''ALTI GÜN''..!!! transfer için ince eleyip sık dokuyoruz galatasaraya yakışacak uygun oyuncular arıyoruz...

1 saat sonra da tranfer olabilir 1 sene sonra olmayabilir de..unutmayın GALATASARAY'da tranfer bitmez...!!!

iki saat önce Erman bence dogru bir sey dedi (GS lilar söylemis dedi): Hersey yerinde (Futbolcular, Rijkaard) yalniz yeni stadin gelirini paylasamiyorlarmi - o cok huzursuz ediyormus

arkadaşlar rıdvanın rijkard hakkındaki yorumunu dinledim ilk defa katıldım bu adama şunu diyor;rikard sezon açılana kadar bi gün geldimi florya ya sezon kapandı gitti sezon açıldı geldi ne war ne yok sordumu tembel hoca .dünya kupası yapıldı gttimi g.afrikaya hayır gitmedi gidip bi iki oyuncu izlemeleydi sen teknik direktörsün nasıl gitmezsin dünya kupası gbi bir organizasyona tembelllik yaptı hoca kusura bakmasın kimse

Mourinho,Ferguson,Wenger vs. herpsi evden izlediler.

Ayrıca Neskees Floryadaydı.

Hasan Şaş: "İçerinden dışarıdan GS'da Fatih Terim'i başa getirmek isteyen oyuncular, basın mensupları var. Rijkaard'ın altı oyuluyor"

o içerden fatih terimi isteyen oyuncular eğer varsa hemen tespit edilmeli ve tekme basılmalı kovulmalı, haddinizi bilin , siz işçisiniz işinize bakın

transferin kralı p.tesi geliyor

Helvacidan inciler;

Biz transferi tamamlamaya calisiyoruz gerisi teknik kadronun isi.

Adnan Sezgin'in istifa etmesini gerektirecek bir durum yok.

Galatasarayi tribünler degil biz yönetiyoruz.

Taraftarin tepkisini asiri buldum.

Renktaş yazmayın bunları vallaha ban yedirceksiniz bana...kendimi zor tutuyorum şaka gibi bir durum ya...

Transfer olmayadabilir yani

Ya o formalite icabı öyle söyledi. Olasılık içinde. Çok anormal bir durum olur, ne bileyim. Transfer olmaz. Olasılık içinde diyor adam.

Ama biz transfer yapacağız dedi..

Yapabilirizde, yapmayadabiliriz diye bir şey söylemdi.

Maçi yenilecegimizi biliyordum. Ama oynanan futbol bana umut verdi. Tribunlerde çok iyidi. Gereken mesajlar verilmistir yönetime.

Bu arada o Baltayi sokakta gorsem biçaklarim oyle sinirliyim herife.

Mustafa 2 gol yedikten sonra agliyacakti nerdeyse, kizamiyorum adama.

Ufukta gayet iyidi. Önümüz açik bence. Haftaya 3 puan bekliyorum.

Es-es bizden kötu durumda...

Transfer olmayadabilir yani

Hayır hayır kesinlikle olacak demedi Soru aynen şuydu Bu kadro yeteri transfer olasa da olabilir diyebiliyoor musunuz diye soruya verdiği cevap ''evet olasılık dahilinde ama transfer yapacağız dedi

Geri
Üst Alt