STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

taraftarı böldüler. yönetim o an kazandı. baksana gözümüze baka baka dalga geçiyorlar ama yok rijkaard'cılar, rijkaard'cı olmayanlar, arda'cılar, arda'cı olmayanlar.

böyle saçma iş olmaz. esas olan galatasaray'dır. teknik heyet, futbolcu hallolur, değişir, ama yönetim o klübün temsilcisi. temsilci klübün ağırlığını kaldıramadı. üzerine dalga geçiyor.

adam gibi bir taraftar tepkisi gerek. ama yapamayız, çünkü bölündük bile. ultraslan başka telden, herkes başka telden çalıyor.

bir tane iç saha maçına tek seyirci gitmesin, bir tanecik pankart bırakılsın, bak o akşam kimlerin kellesi gidiyor, neler değişiyor.

ama olmaz, çoktan kaçırdık o fırsatı. bölündük bitti gitti.

arkadaşım her halükarda süperüçlüden iyidir.ali turanın sağ bekte ısrarı ne kadar mantıklı?yada elano niye 2. yarının başında değil son 15 dkda alınır.rijkaardı savunma saçmalığını bırakın geldiğinden beri korkak kadrolarla çıkıyor ve anlamsız bir inadı var.kesinlikle gitmeli

ya arkadaşım Elano konusunda birşey demiyorum ama üstüne basa basa diyorum skoru değiştirecek adam söyleyin paf takım gibi yedek... Yedek takım gibi as kadromuz var siz hala RJ'de RJ Arda-Baros-Kewell- Elano at bugün kü takımdan orta sıra anadolu takımından ne farkı var düşün ondan sonra RJ'ye laf atın

Aşçı'ya malzeme vereceksin ki Aş yapsın Malzeme verme artıkları topla ver adama sonra yemek yap!!!

Hadi canım sende!!!

7. Rijkaard bugün bu kadroyu gayet sistematik ve olabilecek en iyi şekilde oynatmıştır. Oynanan futbol da o kadar kötü değildir. Bireysel beceriksizlik, saçmalamalar ve hatalarla beraber şanssızlık da sonucu belirlemiştir. "Oyunun yeteri kadar iyi olmaması" sonraki sebeptir. Ancak onun da sebebi oyuncuların kapasitesidir..

.

Bosu bosuna transfer istemiyorum diyor, istedigimiz oyuncu bulamadik simdilik dedi FR. Celiski var

Aradığımız transferi bulamadık dedi hakkaten şakamı bu

gago gibi bir adam dururken diarra yı almak kesinlikle futbol cehaletidir.diarra ya ihtiyacımız yok zaten cana var bizim ayağı top yapan çift yönlü oyuncuya ihtiyacımız var

çk saçma knşysn farknda olmadan ne dmk onu rijkardmı ddi bunu rijkardmı ddi böle bşy mi war o zmn böle değerlendrirsek dünyada kötü t.drktr yok

rijkaard basın toplantısında enaz 2-3 oyuncu almamız lazım dedi bence bu adam daha çok transfer istiyor ama beceriksiz yönetim yapamıyor

Lig tv Delgado ve Tabata ile yollar ayrıldı dedi, Adnan Sezgin bunlardan birini getirmesin ne de olsa alıştık Beşiktaş'dan adam almaya.

Yarın Robinho'yu açıklar bunlar. Pazartesiyi beklemişlerdir borsada hisselerin artması için...

taner odabaş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

İsim : Mahamadou Diarra

Kaynak: uA üyesi Emre balkaş

Tekrar ediyorum, bana gelen bir bilgidir. Sonra bana yüklenmesin kimse

Cana-Diarra ? nasıl olacak o iş

Diarra-Ledesma olsa olurdu ama.

çk saçma knşysn farknda olmadan ne dmk onu rijkardmı ddi bunu rijkardmı ddi böle bşy mi war o zmn böle değerlendrirsek dünyada kötü t.drktr yok

google translate yapsın biri :D

şaka bir yana, biraz daha açık yazarsan seviniriz :)

Eroglu da diyor ya: GS futbol oynamadi - bu kadar olmaz ya. Baros 10 sansin 2sini atsa ne olurdu? Uf be uffff - gicik ediyorlar

Ben açıkça yazıyorum arkadaş. Bana yazıklar olsun ki seçimde Adnan Polat ve ekibini desteklemişim.

3 yıldır Şampiyonlar ligi göremiyoruz. 2 yıldır Şampiyon olamıyoruz. 5 yıldır Türkiye kupasını alamıyoruz. Avrupa'da bir halt ettiğimiz yok. Yönetimin tek adam akıllı kişisi Haldun Üstünel'i gönderiyoruz. Adam gibi transfer yok. Şimdi tüm yazı balayında geçiren Rıjkaardlara toz kondurmuyoruz, Zamanında koca sezonda 2 mağlubiyet alarak şampiyon olan Galatasaray'ın ilk iki maçının karnesi bu. yine suçlu taraftar oluyor!

Bi gidin ya!

Düzelterek tekrar alıntılıyorum. 5 yıldır Türkiye kupasını alamıyoruz.

arkadaşlar 2 tane oyuncuyla gelecez demişse yıldız futbolcu beklemeyin boşa "yıldız alamadık bari 2 oyuncu alıp taraftarın gözünü boyayalım"düşüncesindedirler öle bişe olsa ikisi ayrı ayrı gelir demekki sıradan oyuncular alacaz

Geri
Üst Alt