STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

eğer rıjkaard gidecekse gelecek isim kesinlikle terim değildir..bu isim olsa olsa LUCESCU'dur..bikaç gün önce istanbula da gelmişti..inşallah böyle bi düşünce yoktur..ama benim hislerim ve gidişat bunu gösteriyor..eğer diarra doğruysa çift ön liberolu sisteme geçiş olacak ve bu da lucescunun oyun sistemine göre...

bilmem katılan var mı..???????

Bu saatten sonra gerek var mi? Gelenler bizi kurtaracak mi? Geciniz Alin bayraginizi da gidin bikkinlik geldi artik palavralarindan!

Radyospor'da Albayrak konuşmuş '' Misimovic olmadı . 2 oyuncu açıklayacağız ('yarın' demiş bir de sanırım''

Bu takıma buranın Galatasaray olduğunu kimsenin maç günü afedersiniz kıçını başını sallayarka alıiverişlerde gezemeceğini kaptanının futboldan çok malum şekilde gezmeler gece yaptıklarıyla gündeme gelemceğini öğretecek ve herkese kapıyı gösterecek takımı takım yapacak tek adam TERİM'dir. olmuyor işte Rijkaard yumuşak kimse rijkaard ı takmıyor. Hocanında kapastesi bu kadar. 2 maçta bari 1 puan aldır ya. Bu kadar mı ruhsuz bir takım yapıyorsun.

Kaleci Ufuk u tebrik ederim. Gollerde yapacağı bişi yoktu ana en azından üstüne yana gidenleri tuttu. Aykut olsa Batalla vurduğu altından gol olurdu.

Kısaca Rijkaard İSTİFA!!

Bana Atatürkçülüğümü öğreteceksin sen giderken ben geliyordum emin ol.Artist artist konuşma benle espiri olduğunu anla

terbiyeye davet ediyorum..efelenmeyelim...eleştirileri medenice karşılayalım...bundan sonra daha mantıklı ve başka konularda espriler yap..Senin ağzını sakızı değil o sözler...

Gündüz Kılıç 1962-63 sezonu açılışında bütün takımı toplamış ve onlara bildiği, bilebildiği Galatasaraylılık’ı anlatmıştı. Hem takıma yeni katılanlara konuşmak istemişti Gündüz Kılıç, hem de eskilere başka bir Galatasaray vizyonu çizmek. Baba Gündüz’ün bu sözleri de unutulmaz replikler arasındadır Galatasaraylılık konusunda:

“Bilirsiniz ki her insanın ayrı bir huyu, ayrı bir karakteri olduğu gibi, her futbol takımının da kendine has bir karakteri vardır.Biz sizlere burada Galatasarayımız’ın huyunu suyunu açıkça ve iyice anlatabilirsek, onu adamakıllı tanıyıp, inşallah senelerce dost geçinirsiniz. Galatasaray bir his takımıdır. Renklerine aşık birbirlerine seven futbolcuların takımıdır. Galatasaray feragat (vazgeçiş) ve fedakârlıklarla çalışacak futbolcuların takımıdır. Galatasaray şımarıkları, kendini beğenmişleri, yalnız kendini düşünenleri sevmez. Kısacası Galatasaray, bir halatı hep birlikte çekenlerin, hep birlikte üzülüp, hep beraber sevinmesini bilenlerin takımıdır.” (1)

floryanın 5 kapısınada bunu asacaksın...

....

Herşey rtada zaten bizim gördüğümüzü göremeyecek kadar basiretsizlerse kendileri gidecek zaten olacak olan bu

gecen senede dos santos kendini gösterememişti neden adama top atılmazsa tabi gösteremez ve böylece oyundan düşer

Bugünkü takımda kesin olarak gördüğüm , tek şey vardı ; 4kişi dışında galatasarayda barınacak bir isim yok , keweel-baros-arda-rijjkard, ama rijjkard gitmeli hemde hemen terim gelmeli, adam çok iyi ve yapabileceği birşey yok evet, ama terimin gelmesi bizi hem bu konuşma özürlü yönetimden hemde sezgin denen süper stardan kurtarır, çünkü terim işine karıştırmaz ,yetkilerlr donanıp gelir, sezginde kapıya bekçi olsun yada ne bileyim gitsin ağaç sulasın.

sn ne diyon oğlum ne liberosu ne stoperi :D :D

necip değil guti oynuyo orda diyorum

Ne biçim konuşuyorsun sen be terbiyesiz sanki orada robinho mu var kadroda ona bakarsan genelleme yapmış olasılık belirtmiş orada ama stoper yerine libero yazmış onu söylüyorum ama anlayana tabi.

Bu takıma buranın Galatasaray olduğunu kimsenin maç günü afedersiniz kıçını başını sallayarka alıiverişlerde gezemeceğini kaptanının futboldan çok malum şekilde gezmeler gece yaptıklarıyla gündeme gelemceğini öğretecek ve herkese kapıyı gösterecek takımı takım yapacak tek adam TERİM'dir. olmuyor işte Rijkaard yumuşak kimse rijkaard ı takmıyor. Hocanında kapastesi bu kadar. 2 maçta bari 1 puan aldır ya. Bu kadar mı ruhsuz bir takım yapıyorsun.

Kaleci Ufuk u tebrik ederim. Gollerde yapacağı bişi yoktu ana en azından üstüne yana gidenleri tuttu. Aykut olsa Batalla vurduğu altından gol olurdu.

Kısaca Rijkaard İSTİFA!!

hemen yukarda anlattım. rijkaard'ı ciddiye alınmaması gerçek. sebebi ise, her hata rijkaard'a gidiyor. servet ısrarla uzun pas atıyor. istediği kadar atsın, kendisi ile çok tersleşirse olan rijkaard'a olur. adam bunu biliyor ona göre oynuyor.

yönetim desteği budur. çıkıp hocanın arkasındayız demek değil. gereken adamı kapı önüne koymak.

beyler staddaydım keitaya nondaya ve haldün üstünele tezahürat yaptılar sezgine sövdüler

Bugünkü takımda kesin olarak gördüğüm , tek şey vardı ; 4kişi dışında galatasarayda barınacak bir isim yok , keweel-baros-arda-rijjkard, ama rijjkard gitmeli hemde hemen terim gelmeli, adam çok iyi ve yapabileceği birşey yok evet, ama terimin gelmesi bizi hem bu konuşma özürlü yönetimden hemde sezgin denen süper stardan kurtarır, çünkü terim işine karıştırmaz ,yetkilerlr donanıp gelir, sezginde kapıya bekçi olsun yada ne bileyim gitsin ağaç sulasın.

arda neden gitmemeli renktaş?gerçekten çok merak ettim..ne oynadı ne verdi bugün takıma?

Sayin Arda Turan'in mac öncesi Baros'a söylediklerini gördünüz mü??

demin programın basında serhat ulueren galatasaray a robinhoyu teklif etmişler dedi.neden almadı diye soruyordu:D:D

Geri
Üst Alt