STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

arda%2Bturan.jpg

Güçsüz-Ruhsuz-Umursamaz herşey var artık bu adamda

Maçtaki en kötü isimler Arda ve Hakan Balta'ydı. Arda'ya toz kondurmamayı bırakın artık. Sahada görmedim çünkü kendisini bence kaptanlık yaramadı ona.

ama şöyle bişey de var

arda en kötü macında bile solda oynadığı zaman en az 3 tane gol pozisyonu üretebiliyor. Kewell'ı harcamamak icin Arda sağa gecti ve etkisizdi cünkü asıl yeri sol acık

Bu Sene Şampiyonuz , İnanmayan Taraftar Yol Alsın Gitsin ! Biz takımı ne basarıları ne de kupaları icin sevdik . Ölüm Olsa Vazgecmeyiz !!!

kardeşim umarım bunu kendini teselli etmek için söylüyorsundur. ne şampiyonluğundan bahsediyorsun bu takım bırak şampiyon olmayı böyle giderse küme düşmemek için oynar. yazıklar olsun bu yönetime bir fenerli yönetse bu kadar kötü duruma düşüremezdi takımımızı. anadolu takımları bile bizle dalga geçer oldu. daha hala destek verelim diyen arkadaşlar biraz objektif olun herkes sizin kadar GALATASARAY lı. ama gidişatı görmemezlikten gelmek çok daha kötü. rijkaardın şucu yok. şuç keitaları m.topalları satıp yerine bu takımı kazma barış,ayhan,m.sarp,serdar özkan,ali turan gibi zeka özürlü anadolu takımında bile oynayamayacak kapasitedeki oyuncuları getiren adnan polat ve adnan sezgindir. istifa etmemeleri takımımızın hergeçen gün daha kötüye gitmesine sebep olacak.

O bu değilde Arda'yı her yerde savunurum ama kafasına göre oynaması nedir arkadaşlar? Milli maç olunca yardırıyor sonra hoop menajeri Avrupa'da kulüp arıyor..Bu nasıl iştir anlamadım...Arda mıdır menajeri midir suçlu?

rijkardi dinledim. yazik valla adam hala yönetimi koruyor. alamadilar 2-3 iyi oyuncu. beni hala bu kadroyla süründürüyorlar diyemedi.

bu adamın bir suçu varsa; fazla iyi olması.

zaten umudum, yönetim parayı düşünüp kovamaz. rijkaard'da istifa etmez, hatası olsa eder ama şu anda etmez. sonuna kadar direnir.

adam ne bilsin, sandı ki yönetim 2-3 nokta transfer yapacak hemen haziran sonu temmuz başı. onları takıma adapte edecek, güzel güzel oynayacaktı. sonra gelen 1-2 ek transfer ile rotasyonu kuracaktı. 5 yabancı gelecek falan duyunca ne sevinmiştir, ne bilsin son saniyeye kadar pazarlık yapmaktan transfer yapamayacağımızı.

neyse yahu en azindan on direge kosan kalecimiz yoktu bugun:)

Forum da iki kilitlendi:

RIJKAARDA 4-3-3 FUTBOLCULARI VERMEDIKTEN SONRA BENDEN TAM DESTEK

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | İkinci Yarı

Şu takımda yönetici yada teknik direktör varsa yapacakları ilk ve mantıklı şey Hakan Baltayı kadro dışı bırakmak olmalı. Bugün Ali bile birşeyler yapmaya çalıştı. Takımda başarısızdı diyeceğim 2 kişi oldu. 1 Hakan 2 Servet sebebide yine Hakan. Adamın açığını kapatamıyoruzki 10 kişi oynasak iyi rakip 12 kişi oynuyor sayesinde birde hakemi ekle 13.

+1905

yahu taraftarı anlamak mümkün değil ben evimde duvarları yumrukluyorum onlar tiyatro izler gibi maç izliyorlar yoksa adnan polatın anlaşmalı taratarlarımı susturuyor trübünleri öyleyse yazıklar olsun o galatasray taraftarıyımm diye geçinen çakallara

Rijkaard gitmeli her hafta çıkardığı kadrolar hatalı.yanlışları görmemekte ve inat etmekte ısrarcı.ali turandan sağ bek olmayacağını artık sağır sultan biliyor bak serkan formda.süper üçlüyle ön libero olmaz sağır sultan biliyor ama bizimki ısrarcı.ilerde baros yanlız kalıyor ısrarla liberolardan birini bihücumcuyla değiştirmiyor geçen sene de aynıydı her hafta aynı zulüm aynı saçma kadrolar.Rijkaard iyi bir hoca değil ısrarrınız anlamsız tamam kadromuz çok iyi değil ama maçlarda çok dha iyi 11ler çıkarılabilir ama bu adam hep aynı.hep aynı inatçı yoz tavır.Rijkaard gitmeli o kadar

Rijkaard elinde illa 20 milyon euroluk adamla başarılı olacaksan Galatasaray teklif getirdiğinde kardeşim ben yapamam sizde o adamları alacak maça yok diye geri çevir. Ama yok para tatlı geldi ve batırıyor. Ben yırtınıyorum benim futbol bilgim ne ki! Ama ben bile görüyorum be adam gör artık! Sözün özü 3 ÖN LİBERO OYNATAN HOCA BENİM GÖZÜMDE SIFIRDIR.

geçen yıl tarihimizin en iyi kadrosunu kurduk dimi o kadar para harcadık ? kaçıncı olduk 3. sırada bitirdik Riijkaard : '' geçen yıl 5. olduk bu yıl 3. buda başarılıdır '' bu ne güzel kardeşim . bırakın allah aşkına bursada mı gerrrard xavi varda bizi ezerek yeniyor .

Nasıl ezdi ya nasıl maç seyrediyorsunuz anlamadım,60 dk defans yaptı bursa en az 5-6 net pozisyon kaçtı

mustafa denizli baltaya salliyor:)

maçı izlemeyenlere tavsiyem maçı izlesinler hakan baltaya dikkat etsinler.... yemin ediyorum nerdeyse çıldıracaktım bi insan bi pas veremezmi, bi bek bukadar ağır kötü olurmu

Çağlar neden oynamıyor beyler?

Geri
Üst Alt