STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray - Bursaspor | 22 Ağustos | 21.00

Ntvspor'un verdiği kadro istihbaratı gerçek olabilir.Adamlara harbiden böyle bir duyum gelmiştir.Ama feyk olduğu apaçık belli :)

Berabere biter.

Gayet net patlıyor flash ! Şu an hakediyormu ?

Dostum ne diyorsun anlamıyorum.

Adama diyorsun ki para için bilmem neler yapıyor, ben sana diyorum ki adam öyle olsa sözleşme imzalardı. Hak etmem lazım diyor.

Sen diyorsun ki neden imza atmıyor

Ben diyorum ki adam hak etmem lazım diyor flash patlamıyor mu diyorum

Şimdi de diyorsun ki hak ediyor mu

Ben de diyorum ki adam hak etmediğini görürse zaten imzalamaz.

Bakalım problem kaldı mı

bu maçı alırız.rahat olun renkdaşlar.

Elanonun oynama şansı yokmu.

Ufuk

Serkan-Neill-Servet-Hakan

Cana-Ayhan

Elano

Arda-Baros-Kewell

Dostum ne diyorsun anlamıyorum.

Adama diyorsun ki para için bilmem neler yapıyor, ben sana diyorum ki adam öyle olsa sözleşme imzalardı. Hak etmem lazım diyor.

Sen diyorsun ki neden imza atmıyor

Ben diyorum ki adam hak etmem lazım diyor flash patlamıyor mu diyorum

Şimdi de diyorsun ki hak ediyor mu

Ben de diyorum ki adam hak etmediğini görürse zaten imzalamaz.

Bakalım problem kaldı mı

Bende diyorumki rijkaard madem uzun süreli sözleşmeye imza atması için haketmesi gerektiğini söylüyorsa ve imza atmıyorsa demek oluyorki şu an başarısız oldugunu kendiside kabul ediyor ve halen takımın başında kalıp 3M cebe indiriyorsa o zaman bu adamın açıklamalarında bir çelişki var.Şu an haketmiyorsun ve bunu kabul ediyorsun halen takımın başındasın.İnanılır gibi değil.

Aykut

Ali Turan

Neill

Servet

Hakan Balta

Cana

Barış

Mustafa Sarp

Arda

Serdar Özkan

M. Batdal

Az önce Ntvspor'da muhabir söyledi.

Mantıksız, yanlış duyumdur, daha maça 4 buçuk saat var, nasıl kadroyu bilebilirler. Zaten Mehmet Batdal sakat. Hoca Serdar'dan hiç memnun değil, Ali Turan'dan da aynı şekilde. Barış sağ kanatta oynar, sol kanatta Kewell, ortada Arda. Ali'nin yerine de Serkan geçecek. Ve Baros tabii ki ilk 11'de oynayacak.

Mantık olarak bir düşünün yahu, önceki maçı kurtaran iki adamını, geçen senenin şampiyonu karşısında oynatmayacaksın. Böyle mantık olabilir mi? Hiç sanmıyorum.

------Baros--------

Kewell-----------Serdar

-------Arda-------------

----Elano----Cana------

Balta-Servet-Neill--Ali Turan

------UFUK--------------

Elano hazır değilse Mustafa oynasın..

bu kadro belki 3 puan alabilir ama daha dirayetli oynamak gerek..

Bende diyorumki rijkaard madem uzun süreli sözleşmeye imza atması için haketmesi gerektiğini söylüyorsa ve imza atmıyorsa demek oluyorki şu an başarısız oldugunu kendiside kabul ediyor ve halen takımın başında kalıp 3M cebe indiriyorsa o zaman bu adamın açıklamalarında bir çelişki var.Şu an haketmiyorsun ve bunu kabul ediyorsun halen takımın başındasın.İnanılır gibi değil.

Yahu adam başarılıyım nasıl desin

Hak etmem lazım diyor yani bunun için zaman geçmesi lazım anlatabiliyor muyum.Hazırlık maçı yaparak değil lig maçı yaparak belli eder.Ve adamın istediklerini de yapman lazım.

Adam şu an hak etmiyor diye de birşey yok.Elin Hollandalısını getiriyorsan,yılın bilmem kaç günü burada tutuyorsan ve bu adam senin futbolcularına birşey anlatmaya çabalıyorsa o paranın hesabını yapmayacaksın.

Aynısını F.Terim'e milli takımda yaptılar bilmem ne kadar maaş alıyor diye.Sen de insansın kardeşim sende sözleşme imzala sende al paranı.O sözleşmeyi yaptığın an hak etmişsindir demektir.

Bu işin polemiğini yapmayın.

Rijkaardın kabul ettiği birşey de yok.Adam hayır hak etmiyorum demiyor,ısrarla söylüyorum hak etmem lazım diyor çelişki felan yok.

Sen sınavdaki bi öğrenciye sınav sırasında yapamadın lan çık git diyemezsin.

Elano ve Pino oynayacak mı?

baltayı ilk 11 alması bile hata.ardayı bile oynat orda ama hakan kadro dışı kalmalı.

Muhtemelen Elano ilk 11'de oynamaz. Pino'nun durumunun nasıl olduğu konusunda herhangi bir bilgim yok. Durumu iyi de olsa; onunda ilk 11'de olacağını düşünmüyorum. Desenize yine Mustafa Sarp ve Serdar Özkan'a kaldık. En azından Mustafa Sarp yerine Emre Çolak'ı oynatalım da yetenekli bir oyuncu izleyelim.

Cana

Pino Arda Elano Kewell

Baros

İlerisi için kadromuz böle olmalı.

Geri
Üst Alt