STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray - Bursaspor | 22 Ağustos | 21.00

Musa ve emre orta sahada yine düşünülmeyecek galiba.Anlamıyorum bu çocuklar kötü oynasa da en çok sarp ve ayhan kadar kötü oynar.Eğer kaybedeceksek de bu çocuklarla kaybedelim en azından onları kazanma şansımız olur.

Serkan kurtuluş sağ bek oyuncusu konumundayken stoper ali turanı kötü performansına rağmen sağ bek oynatmak iş değil.

Tek artı ufuk.

hayrettin mi aykut mu ?

Lig TV bakan varmi? Bülent Korkmaz:"Akut iyi kaleci - hic yedigi gol de hatasi yoktu. Ufugun tercih edilmesini anlamiyorum"

Valla Rijkaarda yönetimin sölemesi gerekiyor taraftarın bu isteğini :D Ama bu maçtaki performansından sonra görür heralde Rijkaard :)

Şimdi birşey diyecemde Rijkaardcılar üşüşecek o yüzden susayım. :)

Orta sahamız evlere şenlik yine :(

Ali Turan yerinede Serkan Kurtuluş olsa en azından mevkisinde oynayan bir takımımz olurdu. Rijkaard hçir zaman hiçbirşeyi tap yapmaz!

Bu ortasahayı gördümmü bütün maç keyfim gidiyor Şu ayhan oynamadan şu kulüpten ne paralar kazandı

Ayhan şu kulüpten kazandığı paraları sonuna kadar hak eden biri benim gözümde. Kötü futbolcu olabilir yeteneği kısıtlı olabilir ama hiçbir zaman Ayhan mücadele etmiyor uğraşmıyor demezsiniz.

İlk 11 ve yedekler belli mi. Biri yazabilir mi kadroyu. Baya bildiğin kadroyu. Maç linki falan sormuyorum :)

Lig TV bakan varmi? Bülent Korkmaz:"Akut iyi kaleci - hic yedigi gol de hatasi yoktu. Ufugun tercih edilmesini anlamiyorum"

Sırf eleştiri yapmış olmak için, kötülemek için diyor Rijkaard'ı.

Yoksa o da biliyor Aykut'un kaleci falan olmadığını.

Serdar Özkan sakatlıktan dolayı mı ilk 11'de değil? Barış'ın yerine Arda başlardı orta sahada. Serdar Özkan da sağ açık oynardı. Muhteşem 3lüyle oynamazdık en azından.

İlk 11 ve yedekler belli mi. Biri yazabilir mi kadroyu. Baya bildiğin kadroyu. Maç linki falan sormuyorum :)

Galatasaray: Ufuk Ceylan, Ali Turan, Neill, Servet, Hakan Balta, Barış, Ayhan, Mustafa Sarp, Arda, Kewell, Milan Baros

3-1 yenecez,SIKINTI olmaz.Birde bursadan bu kadar cok korkan taraftarimiz oldugu icin,onlarin yerine ben utaniyorum.Kendinize gelin beyler,bu takim ne olumsuzluklar ile ,yurt ici ve yurt disinda basarilara imza atmistir.0 yabanci ile Türkiye kupasi ceyrek finalinde kadiyköyde fark yiyecez derken,adamlara futbol dersi vermistik,sansimiz yanimizda olsaydi beraberlik bir yana,fark gelecekti o gün.Bunun tam tersinide söyleyecek olursak,full kadro ile kendi sahamizda kocaeli rezaletide var.

Yani diyecegim o ki,kadromuza yada rakibimize fazla takilmayin,tahmin ediyorumki gecen haftadan sonra gerekli dersler alinmis,yada verilmistir.Kalin saglicakla,ayrica pozitif düsünceli arkadaslar yazsin,kötü sonuc gelirse hep beraber takima,yönetime,rijkaard a giydiririz bir türlü,ama suan destek zamani ;)

GALATASARAY

Ufuk Ceylan

Ali Turan

Neill

Servet

Hakan Balta

Barış

Ayhan

Mustafa Sarp

Arda

Kewell

Milan Baros

BURSASPOR

Ivankov

Ali Tandoğan

Ömer

Stepanov

Vederson

Hüseyin

Volkan Şen

Ozan İpek

Batalla

Ivan Ergiç

Sercan

GALATASARAY

Ufuk Ceylan

Ali Turan

Neill

Servet

Hakan Balta

Barış

Ayhan

Mustafa Sarp

Arda

Kewell

Milan Baros

şu ivan ergiç gibi topçumuz yok bi tane.tam ihtiyacımız olan adam.

maça gidiyorum şimdi inşallah mutlu mutlu dönerim evime :)

Geri
Üst Alt