STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-1 Bursaspor | 22 Ağustos | İkinci Yarı

Barış zorlama sen kendini diğer maça oynayamazsın bak . Çok bence .

Cana niye oynamıyor bu maçta?

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-1 Bursaspor | 22 Ağustos | İlk Yarı

Valla forumdakiler adına konuşabilirsin ama benim adıma konuşma hakkın yok . Sen kimsin benim görüşlerimi sorguluyorsun ulema falan mısın? Ben Barış Sarp ve Balta için bu takımı yedeiğ dahi olamayacaklarını 2 yıldır söylüyorum eski postların bir kısmı gitmiştir belki ama hepinizin ağzının suyu bu oyuncular için akarken ben bu oyuncular için şu anda söylediklerimi söylüyordum. Beş para etmezler.

Üstüne niye alınıyosun evlat? Ulemayım var mı bi sıkıntın? Terbiyesizliğin lüzümu yok..Sen kimsinmiş..Ben önüme gelene sen kimsin demeyen adamlardanım..Hadi yoluna..Ulameysam ulemayım..senin adına da konuştum..2 yıldır senin gibiler yüzünden bu adamlar taraftarın gözünde ezber cümlelerin içine girdi..Git Barcelona'yı tut seyret Xavi ni İniesta'nı..

Mustafa yine iyi oynuyor da Ayhan ve Barış yok resmen koy oraya Emre ile Elano yu çatır çatır oynasın adamlar .

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-1 Bursaspor | 22 Ağustos | İlk Yarı

izleyin hakan nasil yuruyerek donuyor

allahim cildiracam

ilk topta atsalar adam karsi karsiya

Arda hem istediği topları alamıyor hem top aldığında da çok etksiz oluyor. Sağ kanatta adeta SIFIR.

reykard hay senin oynatacağın oyunada oturtamadığın sisteminede aldıramadığın oyuncularınada.galatasarayı anadolu takımlarına çevirdi resmen.adnans biraderlerde eksikleri tamamladı.alın size netice. sahada ne yaptığı belli olmayan bir galatasaray.

Cana niye oynamıyor bu maçta?

Sakatlıktan yeni çıktı tam performans oynayamayacaktır büyük ihtimalle

Bence nolursa olsun Emre Çolak'ın oyuna girmesi şart. En azından Mustafa Sarp'ın yaptığı hataları yapmaz. 3 ön libero var kaleciden dönen topu kaptırıp gol yiyoruz...

Yahu bir değişikli yapsın hoca 80, mi bekliyor değişiklik yapmak için?

İvankov çalımlıyıp dalga geçiyor resmen

reykard hay senin oynatacağın oyunada oturtamadığın sisteminede aldıramadığın oyuncularınada.galatasarayı anadolu takımlarına çevirdi resmen.adnans biraderlerde eksikleri tamamladı.alın size netice. sahada ne yaptığı belli olmayan bir galatasaray.

Şu oyunu oynayan takıma en azından bu maçlık bir şey söylenmemelidir.

Bir kulüp bu kadar kötü yönetilir arkadaş herşey ortada.

Lan Radyoda bir kere bursa demiyor.Ama işte.

uzun zamandir ilk defa macimizi bastan sona izliyorum, problemimiz dusundugumuzdan daha buyukmus.

Orta saha cogu kisi dedigi gibi organise gucu sifir! bu nedenle takim cok daginik kaliyor, defansta top cevirmek basitdir zaten karsinda en fazla 2 rakip oyuncun olur ama orta sahayi gectigimiz andan itibaren bizim oyuncular durarak oynuyorlar ve verilen kotu paslar ve bununla birlikte kotu kontrol hic bir sekilde organize atagin olmasina izin vermiyor.

Mustafa Sarp bu takimin anca en son yedegi olur orta sahada. Takimda cok kotu bir ozguven kayibi var. dikkat ediniz istek yok demiyorum ozguvenleri yok.

Bursaspor akilli oynarsa cok farkli bir galibiyetle 3 puan i almaya adaydir.

Yönetim bir damla var olan heyecanımızı da yok etmek için seferber olmuş.TT Arena'ya gidenler boş sahada artık mangal felan yakarlar,piknik edasında takılırlar.Gs maçıda bonus'u olur.Sahadaki futbolu izleyen adamın iştahı da kalmaz ya oda ayrı!

Gol gelsin artık!

Geri
Üst Alt