STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | İkinci Yarı

Abdullah Avcı gelsin.

Ulan gördünüz dimi ??? O kadar dedik zamanında Adnan Öztürk gelsin gelsin diye . Ne adnan sezgin kalırdı ne başka bir şey kalırdı . Ayhan sarp balta barış ali hepsi giderdi süper oyuncular gelirdi bu takıma. Şuraya bak . BEşiktaş tan ne farkımız var . Bizde yeter yeter durumuna geldik işte.Yazık vallahi yazık.Rijkaard da hayatta gitmez. Gitmesinde . Adam daha ne yapsın . Kaç tane pozisyon kaçırdık . Arda sabahtan beri her kullandığı vuruşlarda kaleye gnderiyor.Hayatında kaç kere öyle gol atmış . Yazıklar olsun . Bu maçın sonucunun tek suçlusu Yönetimdir . f.r falan değildir.

Taraftar çok iyi yapıyor valla . Abdul Kader Keita diyorlar helal olsun valla . onun gibi bir adamı gönderdiler ya.Transfer falanda yapmasın lar ne gerek var.

Kına yaksın Adnan Polat beyfendi . Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın iki Adnan'ıda .

girsin girsin kurtarıcımız bizim

burayı angutların formuna cevirmeden seviyeli konusmayı deniyelim arkadaslar

Yahu Abdul Kader Keita tezahüratı ne alakadır arkadaş. Adam gitti Arap ligine para için, bi hedefi kalmamış, ne o adamı hala dilimize doluyorsak.

Saglam acayip antrönör - tam taktik adami...Rajkaarda 4-3-3 adamlari verseler - acayip oynairz da (cok sansisdik bugün)...yok iste -

Frank gitmesini istemiyorum ama bu takıma türk t.d gelmesi gerekiyor.O yüzden Fatih Terim diyorum ...

şuraya bak yaaa hakan balta ali turan ayhan sarp barış bunlar hemen takımdan çekilmeli.eğer çekemiyorsan istifa et git beeee.mahalle takımına döndük.ayhan la oynuyoruz.adam bile şaşırıyo nasıl oynuyorum diye.... baros kuvvetsiz forwet yok...necati olsa valla takır takır top oynar.

2.golü gördüm ve kapattım.bu sene bizim için iş bitmiştir.İkinci gole birşey demiyorum ama o ilk goldeki Ayhan,Özbek ve Sarp'ın o adamı bomboş bırakması işi bitirdi.Umarım bir transfer yapılmaz ve yönetim değişir.Ah nerdesin be Adnan Öztürk.Şunun şurasında transfer sezonunun bitmesine 8 gün kaldı zaten.

Reykard İstİfa reykard İstİfa reykard İstİfa!!!

Tribunler Adnan Sezgin istifami diyorlar su an ?

hary kewelll

Giden geri gelmez boş tezahüratlar.Anca yönetim istifa işe yarar.

ederiz arkadaş ederiz onlarda adm gibi topunu oynası oynamıyosa çekip gitsin benmi alıyorum paraları

kendin bilirsin, kahve dili konusmak istiyorsan Buyur kahvede izle istedigin gibi seviyesiz ve hakaret ediyor burda bagri seviyemizi yuksek tutalim.

Geri
Üst Alt