STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Yahu bırakın, takımın tertipi gayet iyiydi, topa sahiptik, oyunu rakip sahada oynadık çoğunlukla (ilk golü yedikten sonraki 10 dakika hariç). Bireysel saçmalamalar ve hatalar, beceriksizlikler, 20 tane korneri değerlendirememek, şanssızlık, ve son olarak hakem... "Kötü oyun" daha doğrusu "oyunun yeteri kadar iyi olmaması" kaybın sebeplerinde bunlardan sonra gelir. Güvendiğimiz Baros bile 3-4 tane çok net pozisyonu harcadı. Tamamen bireyseldi bugünkü tüm saçmalıklar. Ancak takımda bu kadar çok birey hata yapınca topallayan bir oyun da görünüyor zaman zaman sahada...

GEÇ BUNLARI GEÇ. Yok rakip sahada oynamışmış, yok 3-4 net pozisyon varmış, yok tertip iyimiş, miş,miş miş.

Pozisyon yok pozisyon. Ceza sahasına gelen 1 top yok. Harbiden yorum yapmak için yorum yapmayın.

Bu takıma yapılacak yorum YOK. savunalıcak bir takım yok. Boşuna yorulmayın. Polyana bile bu takımı görse kötümser olur.

Bu takım baros-kewell haricinde KOCA BİR SIFIR. Bu adamlar hırslarından kart gördüler.

Çok abartıyorsunuz beyler, sakin olun biraz.

umut görsek abartmayız ama sonumuz geliyor farkındayız.... adnan sezginin getirdiği futbolcular ve adnan sezgin gitmedikçe sonumuz karanlık.......bu adam ajan takımı 5 yılda bu hale getirdi......balta sarp barış ali turan servet hepsi sezginin getirdiği adamlar

Şu Rijkaarda sallayan arkadaşlar .

Adnan Sezgin daha önce kaç tane hocayı böyle abuk sabuk transferlerle kovdurdu bir hatırlayın . Rijkaard istenmiyor dolayısıyla istediği adamlar da alınmıyor ki gönderilmesi içib bahanesi olsun .

Eskişehir e de yenildikmi, istifalar başlar . . .

işte adam, futbolcu istiyor, liste veriyor. yönetim sallamıyor. rijkaard'ın istediği hiç bir oyuncu katiyen alınmıyor.

sistem oynatsın diye getirildi, sistemden vazgeç dersen onu abdullah avcı da oynatır.

tamam madem almadılar oyuncuları. sen bu elindekilerle birşeyler yapta görelim büyük hocalığını. elinde oyuncu yok ama göz göre göre olmayacağını bile bile aynı sistem. maç esnasında oyuna 1 kere bile müdahale etmiyor. 70te bir değişiklik laf olsun diye.

Yahu resmen geçen senenin aynı kadrosuyla oynuyoruz sanki kupaları aldık götürdük bitane transfer yok ... mı geçiyor yönetim bizimle

Dediğim gibi, ruhsuzluğun baş sebebi Arda ve yabancı fobisine sahip yandaşlarıdır.

Bir damla heyecanım kalmadı.TT Arena meğer bu rezil takımı bekliyormuş:S

Takım gerçekten çok dağınık bu takım her şeye rağmen bu kadar kalitesiz değil.Orta sahasında Sarp-Ayhan-Barış olsa bile.

Hala diyolarki tepki Rijkaarda değil Adnan Sezgine. ulan Adnan Sezgin mi çıkarıyo kadroyu.Sen ısrarla Ayhan ,bariş,mustafa üçlüsünü oynat gol atmamız lazım ısrarla bi hücumcu sokma oyuna.ali turandan gol yiyoruz ısrarla sağ beke koy.serkan formda ısrarla oynatma.canayı yedek beklet.geçen sene de aynıydı kesin kazanmamız gereken maçlarda ısrarla defansif ağırlıklı çıktı.yok sistem adamıymış bilmemneymiş herhafta çıkardığı kadro hatalı geldiğinden beri çıkan kadrolarda eyvah diyorum siz de ısrarla bu adamın futbol dehası olduğunu zannedin.bi halttan anladığı yok barcelonadayken de ronaldinhoyu sol kanada falan koyuyodu sistem adamı canım.tek sorumlu rijkaarddır.inşallah lviv maçından önce gönderilir.RIJKAARD İSTİFA! :mad:

Ortada kimi oynatacak başka? adammı var ön libero? Sonuna Kadar Rijkaard

ya riijkaard gözümde hiç birşey şuan ertuğrul sağlam önde gidiyor forvet alıyor nunez' biz napıyoruz ya komedi filmi gibiyiz tarihimizin en iyi kadrosu dedik o kaçıncı oldu ? yeter be yeter be yeterrrrrrrr riijkaard istifa maçı değiştircek ne hamle yaptı 1 yıldır burda alın Abdullah Avcı'yı koyun takıma bu yıl ilk 5 e girsek kar artık bu havayla seneye belki . Bu haftayıda '' ES '' geçiyoruz ES-ES karşısında . yazıklar olsun riijkaard .

Hala guvenıyorum rıjkaarda arkasındayım...

Ne medyaya sozumuz geciyor, ne federasyona, hakemler ellerini kollarini sallayarak KENDI EVIMIZDE resmen katlediyorlar bizi, ne takimda bir birlik hakim, ne de teknik direktorun arkasinda duruluyor. rijkaard butun baskiyi dogrudan yiyor su anda, ve yonetimin basiretsizligi devam ediyor. Transferi bilerek geciktiriyorlar demek uzereyim su an. Amac Rijkaard'i yollamak..

Lanet olsun, ben yillardir bu kadar basiretsiz bir yonetim, bu kadar silik bir Galatasaray gormedim.

takimda kimse kimseye destek de cikmiyor. Kewell hakkimiz olan topu bize kazandirdi, Bursalilar etrafini sarmis tartakliyorlar, GS'den kimse yok?!

Ne taraftarda, ne yonetimde, ne Rijkaard'da, ne de takimda bu kotu gidisati degistirecek birsey goremiyorum su an.

Hala diyolarki tepki Rijkaarda değil Adnan Sezgine. ulan Adnan Sezgin mi çıkarıyo kadroyu.Sen ısrarla Ayhan ,bariş,mustafa üçlüsünü oynat gol atmamız lazım ısrarla bi hücumcu sokma oyuna.ali turandan gol yiyoruz ısrarla sağ beke koy.serkan formda ısrarla oynatma.canayı yedek beklet.geçen sene de aynıydı kesin kazanmamız gereken maçlarda ısrarla defansif ağırlıklı çıktı.yok sistem adamıymış bilmemneymiş herhafta çıkardığı kadro hatalı geldiğinden beri çıkan kadrolarda eyvah diyorum siz de ısrarla bu adamın futbol dehası olduğunu zannedin.bi halttan anladığı yok barcelonadayken de ronaldinhoyu sol kanada falan koyuyodu sistem adamı canım.tek sorumlu rijkaarddır.inşallah lviv maçından önce gönderilir.RIJKAARD İSTİFA! :mad:

Frank Türkiye şartlarına heleki kısık bütçeli takımların başına uyacak bir teknik adam değil en başta Adnan Polat ardından Frank gitmeli!

A2 takımımızdan 10 oyuncu alalım şu sahadaki 3-5 oyuncu dışında bütün ruhsuzları gönderelim. En azından 2-0 yenilirken bu kadar ezilmeyiz.

Geri
Üst Alt