STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Frank rıjkaarda sonuna kadar arkasındayım

Frank bu takıma küme düşürecek! Ben ilk hafta "bu takımı yenemeyecek takım ya aptaldır ya da şanssız" demiştim hala dediğimin arkasındayım. Frank burada 50 yıl burada dursa başarılı olamaz.

Ah ulan yönetim yazıklar olsun.Tansiyonum yükseldi lan!

Herkes konuşuyor asıl şimdi susup iş yapma zamanı bu forum yönetiminden hamleler bekliyorum, buradan yüzlerce taraftarın fikrini klübe iletebilmeliyiz. İyi yada kötü farketmemelidir. Galatasaray hepimizindir, şahıslara ait değil renklere gönül verenlerindir.

Muhteşemsin..

Altaylı birşeyler açıklayacakmış transferlerde komisyon alınıyor flan diyorlar

1. Golü tekrar tekrar izlemek ders olarak okutmak lazım.

Barış 5 metre çaprazındaki Ergic'i görmüyor. Statik halde boş alanı savunuyor.

Ali Turan kendi kanadında sıfır (0) oyuncu varken 8-9 metre öteden yine statik halde pozisyonu izliyor.

Ve... gol.

Ayhan ile Sarp birbirine 5 metreden pas atamadıkları için bir tane daha yiyorduk.

Sen yönetim olarak hocanın eline böyle bir kadro veriyorsan, hocanın sistemini de bildiğin halde..

Üstünel'i küstürüp insan ilişkileri yerlerde olan Adnan Sezgin'i git bana transfer yap diye gönderiyorsan

Kusura bakılmasın ama çanlar sizin için çalıyordur.

Ama "Daha transferi bitirmedik" öyle değil mi Sayın Helvacı ve Sayın Polat?

Aferin, güzel düşünmüşsünüz.

Gol pozisyonumuz yoktu maçta Bursa'ya kıyasla kendinjizi kandırmayın. Hepsi karambol...

Başka maçmı seyrettik ilk 60 dk 2 kere geldiler biri gol oldu.sadece baros 2 tane %100 lük kaçırdı,sarp aynı,kewellin şutu mucize olarak kurtarıldı, servet keza 2 tane vs vs

Can kulübe de Messi var da adam oynatmıyor mu? Napsın söyle?

Oyuncu değişiklikleri , tercihleri bana bazen yanlış geliyor geçen maçlarda Kewell ı santrafor oynattı Batdal varken Ali Turanı yanlış yerde oynattı Daha vardır da aklıma gelmiyor Geçen sene de Arda Kaç kere santrafor oynadı Sende haklısın kulübede adam yok :s

Yönetim toplantı yapıyormuş samiyende. hayırlısı..

Yahu arkadaşım Rijkaard gitse x gelse

Eldeki malzeme Sarp-Ayhan-Barış

Sonuç değişmez

Transfere daha vakit var !

nasıl değişmez. en azından yeni gelecek olan elindekilerin ne olduğunu bilir ona göre oynatır. rijkaard gibi tek sistem üzerine kurmaz takımı

Dos Santos'u Rijkaard ısrarla istedi, alınmadı. Stoch'u istedi, Fener'e kaptırıldı. Marquez'i istedi, alınmadı. De Jong'u istedi, alınmadı. Rosicky'i de ısrarla istediği biliniyor, o da alınmadı. Aynı şekilde Ledesma'yı istedi, alınmadı. Peki şimdi bu isimleri alamayan bir yönetimi suçlamanın dışında bir de Rijkaard'a suç atmak cahillikten başka birşey değildir, hiç kusura bakmayın.

Rijkaard gitmeli her hafta çıkardığı kadrolar hatalı.yanlışları görmemekte ve inat etmekte ısrarcı.ali turandan sağ bek olmayacağını artık sağır sultan biliyor bak serkan formda.süper üçlüyle ön libero olmaz sağır sultan biliyor ama bizimki ısrarcı.ilerde baros yanlız kalıyor ısrarla liberolardan birini bihücumcuyla değiştirmiyor geçen sene de aynıydı her hafta aynı zulüm aynı saçma kadrolar.Rijkaard iyi bir hoca değil ısrarrınız anlamsız tamam kadromuz çok iyi değil ama maçlarda çok dha iyi 11ler çıkarılabilir ama bu adam hep aynı.hep aynı inatçı yoz tavır.Rijkaard gitmeli o kadar

Sonuna kadar Rijkaard.Adamın eline sarpları barışları ayhanları baltaları verip total futbol bekleyenler gitmeli asıl.

You'll Never Walk Alone

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | İkinci Yarı

Şuan çok sakinim . Şu maçta kaçırdığı pozisyonların haddi hesabı yok . Torres,Drogba demişsin . Robinho var mesela . BJK parasını verdi 2-3 gne kadar gelecek . Bizde sadece Baros'la yetiniyoruz . Sakatlansa yerine Batdal var . Oda bi b.ka yaramaz . Baros'ta çalım huyundan vazgeçtiği maçlarda ancak başarılı oluyor . Forvet Transferi şart !

Biz Robinho'yu getirebilrmiyiz? O kadar parayi nerden bulacaksin?

Forveti birak, orta alan 3 aydir bagiriyor TRANSFER diye, oraya bile dogru düzgün birini alamadik. Biz önce, orta saha, sonra kaleci diyoruz... Forvet, en son düsünülecek sey su anda. Baros fazlasiyla yeter!

Geri
Üst Alt