STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

:) sana gülyorum çünkü sadece ARDASARAY ı ondan alıntı yaptım. Onun dışında ona itimadım tanımadıgım sana olanla bile kıyaslanmayacak kadar dikkate almam. Tamam ben bilmiyorum laf olsun diye konuşuyorum hadi sen söyle ARDA ne yaptı?

yahu sen maçı izlemedin heralde adama top atan yok. gelip orta sahadan top alıoki bişeyler yapmak için.

oyun kuramıosun sen arda napsın. bi takım ardanın eline bakıo. sevmem ardayı ama o da insan.

ayrıca kendini haklı çıkarmak için ben bişey bilmiom filan demen de garip.

En son gidecek adam ilk önce giderse bu işte zaten büyük bir terslik var demektir.Haldun Üstünel'i yollayanlar şimdi ne yapıyorlar acaba?

Yönetim İstifa et artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Üf cahil cahil konuşmayın, Rijkaard daha ne yapsın. Elinde ki vasat kadroya 10 numara top oynattı. Takım oynayabileceğinin maksimumunu oynadı. Elinde Lampard, Gerrrad varda oynatmıyormuş gibi yorumlar yapmayın. 17-18 tane korner kullandık sırf.

adnan sezgin ve adnan polat kendi basiretsizliklerini rijkaard'ın ipini çekerek gölgeleyecekler. bizde salağız yiyeceğiz bunları.behey..

Yahu arkadaşım Rijkaard gitse x gelse

Eldeki malzeme Sarp-Ayhan-Barış

Sonuç değişmez

Transfere daha vakit var !

kesinlikle.

farzedelim rijkaard gitti. terim geldi veya gerets. neyse..

mustafa sarp, son adam durumundayken, arkasından gelen rakibin önüne usulca bırakıyor topu. adamlar canavar gibi atak geliştiriyor. bunun hangi sistemle, nasıl bir alakası var? terim gelse, bu defa ayhan geri pas yapayım derken rakibe verir, servet uzun pas atayım derken birine çarptırıp atak yeriz. hakan balta, ilerde top kaptırıp geriye koşamaz.

sonuçta olayın sistemle alakası sıfır. dersin ki farklı bir sistemle daha çok gol atabiliriz. onu bilmem. ama yediğimiz pozisyonlar "komik". ne sistemle ne hocayla ilgisi yok.

fener'de sistem çok mu işliyor? yoo. ama sen emre'nin rakibe ara pası attığını gördün mü?

Sonlara doğru Adnan Polat ellerini havaya kaldırıp öff çekti ya işte o an anladımki başkan elnden geleni yaptığına inanıyor ve suçlu olarak Hocayı görüyor.

Yani perşembe olası bir kötü sonuçta Rijkaard'ı istifaya zorlauacaktır bu gece bile olabilir.

Adnan polat niye tepki veriyo gollerden sonra felan anlamıyorum. Çok iyi takım kurdumda yeniliyorum felan dese tamam.. Tribünler bi ara, lay lay lay lay lay abdul kader keita diye bağırdı garip oldum hakkaten:)

Adnan Polat gitse kim başkan olacak ki? Faruk Süren mi? Yoksa junior Adnan mı?

Maçı tam TV'nin dibinden izledim cafede ve dikkatli seyrettim. İlk yarı tek gol pozisyonu verdik o da gol oldu, o da kişisel bir hata sonucunda gol oldu takımdan dolayı değil. Sonrasında gene iyi oynadık, hatta bazı zamanlar inanılmaz mücadele ettik hatırlayın oyun kurmaya çalışıyorlardı bizimkiler direkt basıp topu alıyorlardı. Sonrasında şanssız bir gol yedik 2-0 oldu. Ama defans yapmasını bilen, ayağı düzgün bir orta saha oyuncusu alırsak çok rahat ederiz bunu hala diyebiliyorum. Daha bu takıma Sabri gelecek, hazır bir Elano gelecek, Pino gelecek. Polyannacılık oynamıyorum ama objektif bir gözle bakarsam gerçekler bunlar.

Ve ayrıca Ufuk için de sevinçliyim. Bugün sonunda oynadı ve iyi de oynadı, gollerde yapacağı hiç birşey yoktu, gol dışında da çok iyi şeyler yaptı. Üstünde durulursa ki temennim o yönde, güzel bir kaleciye sahip olacağız.

Söylediklerine katılıyorum, ancak transferlerin gecikmesi iyi olmadı. Yeni gelecekler 3-4haftada takıma alışacaklar. Bugünkü mücadeleyi Karabükspor da yapabiliyor. Oyunu çevirebilecek oyuncularımız çok az. Özellikle orta sahamız yaratıcılıktan çok yoksun..

Taraftarı isyan ettiren yönetime sonsuz teşekkürlerbu arada. Umarım 15 milyon Euro'ya gelecek oyuncu 7 milyon Euro'ya falan gelecektir. 1-2 milyon Euro için taraftarı karşılarına almaları hiç mantıklı olmayacak çünkü....

aldığım formalara aldığım o -25 tl etmez ama- atkılara bunca t-shirte verdiğim paralar haram olsun

En son gidecek adam ilk önce giderse bu işte zaten büyük bir terslik var demektir.Haldun Üstünel'i yollayanlar şimdi ne yapıyorlar acaba?

üstünel giderken demişti zaten.yönetimin yapacağı hiç bir icraatta imzam olmayacak dedi.sonrada istia etti.her şeyi biliyordu ve kendini harcatmadı onuruyla istifa etti.

kanalturk'e animasyon yasaklanmis hahhahah

Geri
Üst Alt