STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Ali Sami Yen de toplantı varmıs şuan...

katparty ve eskişehir

şarampole yuvarlanabiliriz bu virajı dönmemiz lazım

ben çıkıyorum forumdan renkdaşlar yoksa myc yiyecem burda..yarın görüşürüz,rabbime emanetsiniz...

Ya bir düzgün cümle yazin. Adami kovdunmu bu transfer döneminde son günlerinde kimler kimi alacak?

biz neyi düşünüyoruz sen neyi adnan sezginden hala umudunmu var sezgin bugüne kadar ne transferi yaptıki bundan sonra transfer yapsın bi yazdığının mantığını düşün

Bu Sene Şampiyonuz , İnanmayan Taraftar Yol Alsın Gitsin ! Biz takımı ne basarıları ne de kupaları icin sevdik . Ölüm Olsa Vazgecmeyiz !!!

nasıl değişmez. en azından yeni gelecek olan elindekilerin ne olduğunu bilir ona göre oynatır. rijkaard gibi tek sistem üzerine kurmaz takımı

Sarp'ın olduğu istediğin sistemi kur değişmez abi

Adam Kayseri Erciyes'in oyuncusu

Teşekkürler Bülent Korkmaz

Böyle kazık atılmaz

Üf cahil cahil konuşmayın, Rijkaard daha ne yapsın. Elinde ki vasat kadroya 10 numara top oynattı. Takım oynayabileceğinin maksimumunu oynadı. Elinde Lampard, Gerrrad var da oynatmıyormuş gibi yorumlar yapmayın. 17-18 tane korner kullandık sırf.

Nokta. Çok güzel yorum.

Riijkaard ın oyunu değiştirdiği bir hamlesini söyleyin tamam dicem geldiğinden bu yana abdullah avcı'yı alın şu takıma getirin . riijkaard yabancı ve barcelona'yı çalıştırmı sırf bu yüzden kredisi var bir türk teknik direktör olsa direk herkes istifa dicekti bırakın riijkaard mış pehh. Ertuğrul sağlamın hamlesi derstir . öndeyken hücum yapıyor mantelitesi en iyi defans hücumdur .

Vaybe tam bağımsızlar faturayı kesmiş Rijkaard'a. Adnan Polat eserinle gurur duy. Bir gram birşey bırakmadın bu kulüpte, yazıklar olsun...

Üf cahil cahil konuşmayın, Rijkaard daha ne yapsın. Elinde ki vasat kadroya 10 numara top oynattı. Takım oynayabileceğinin maksimumunu oynadı. Elinde Lampard, Gerrrad varda oynatmıyormuş gibi yorumlar yapmayın. 17-18 tane korner kullandık sırf.

17-18 kornerde gol atamıyorsak sence bu kimin suçu???

adnan polat gurur duy bu takimla tamam mi tez elden sezgini de alip gidersin

kesinlikle.

farzedelim rijkaard gitti. terim geldi veya gerets. neyse..

mustafa sarp, son adam durumundayken, arkasından gelen rakibin önüne usulca bırakıyor topu. adamlar canavar gibi atak geliştiriyor. bunun hangi sistemle, nasıl bir alakası var? terim gelse, bu defa ayhan geri pas yapayım derken rakibe verir, servet uzun pas atayım derken birine çarptırıp atak yeriz. hakan balta, ilerde top kaptırıp geriye koşamaz.

sonuçta olayın sistemle alakası sıfır. dersin ki farklı bir sistemle daha çok gol atabiliriz. onu bilmem. ama yediğimiz pozisyonlar "komik". ne sistemle ne hocayla ilgisi yok.

fener'de sistem çok mu işliyor? yoo. ama sen emre'nin rakibe ara pası attığını gördün mü?

Tam dogru degil. Simdi Rajkaardin tek hatasinin asli - elindeki futbolcularla 4-3-3 oynatmasi.Aslinda transferleri ona göre yapip ondan sonra öyle oynatmasi lazim. Baska birisi gelse - oyun tarzi hic degismez - dediginiz gibi o konuda haklisiniz

Üf cahil cahil konuşmayın, Rijkaard daha ne yapsın. Elinde ki vasat kadroya 10 numara top oynattı. Takım oynayabileceğinin maksimumunu oynadı. Elinde Lampard, Gerrrad varda oynatmıyormuş gibi yorumlar yapmayın. 17-18 tane korner kullandık sırf.
Türkiye,de kimde var lampard gerard.Demekki oynatamıyor olsa 5-0 yenieleceğiz öylemi?

Kardeşim yönetimde ki adamlar saf mı

bizim gördüklerimizi ayhan ı barış ı ,sarp ı,baltayı,turan ı göremiyorlar mı bu takımın değil şampiyon 3 pas üst üste oynayarak il 3 e dahi giremeyeceklerini bilmiyor mu bu yönetim

bu takımın daha güçlü versiyonu değil miydi ki geöen sene ilk 4 e oynayan sürünen böle mi hazırlık yapıldı böle mi güçlendirildi

hemn yönetimsel transferler hemde taktiksel olarak geçen seneden üste 1 tane kiremit konmaz mı takıma?

yapılanları gördük bu yönetimin tek derdi koltuk sevdası başarı flan değil,ekonomiymiş ne ekonomisi kardeşim

nerde diye sormazlar mı aslantepe kombine ,sponsor paraları,transfer paraları

borçmuş,bunlar sizin sorununuz sizler halledeceksiniz taraftara elinden geldiğince yardımcı oluyor yapamayacaksan ne diye giriyorsun bu işe.

biz galatasaray ı böle berbat halde izlemek zorunda mıyız

kusura bakmayın ama ben bu yüzden ceza aldım yine almaya raıyım

bu yönetim YALANCI!!

bu yönetim bizi UYUTUYOR!!

çıksınlar ve takımın bugün kü durumu hakkında tatmin edici tek bir açıklamda bulunsunla lanet olsun diyerek bu takımı bırakacağım!

Maçtaki en kötü isimler Arda ve Hakan Balta'ydı. Arda'ya toz kondurmamayı bırakın artık. Sahada görmedim çünkü kendisini bence kaptanlık yaramadı ona.

Geri
Üst Alt