STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Koltuk sevdalılarından yürekli biri çıkıp sorumluluk alacak mı acaba? Yoksa Rijkaard'ı ezmeye devam mı ve de futbolcuları..

Ayhan'dan falan Felipe Melo performansı bekliyorlardır..

Aslantepe varken kimse istifa e- de- mez daha oranın ekmeğini yiyecekler yıllardır bekliyorlar

Alıntı Mehmet Vural Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Rijkaard elinde illa 20 milyon euroluk adamla başarılı olacaksan Galatasaray teklif getirdiğinde kardeşim ben yapamam sizde o adamları alacak maça yok diye geri çevir. Ama yok para tatlı geldi ve batırıyor. Ben yırtınıyorum benim futbol bilgim ne ki! Ama ben bile görüyorum be adam gör artık! Sözün özü 3 ÖN LİBERO OYNATAN HOCA BENİM GÖZÜMDE SIFIRDIR.

Adamin elinde kim var o oynattigin yerde? Yok hocam yok

yönetim kendilerini görevden alsin rijkaardi degil

sali gunu adnan sezgin en az 2 oyuncuyla donecekmis istanbul'a :) adnan sezgin bunu kanalturka soylemis :)
Kutlama modunamı geçmemiz gerekiyor şimdi.7 oyuncudan aşağısı kurtarmaz bu takımı.Ha biz alıştık 3.cülüğe 5.liğe diyorsanız lafım yok.

Adnan Sezgini göndersinler yeter ya Fenerden şike için para alan adam kulübü batırmak için 4-5 katını veren ile anlaşır:mad::mad:

Bunları tansfer yapmadığı için değil başkanın kafasını karıştırdığı için söylüyorum.

3 yildir bİzİ sportİf anlamda sÜrÜndÜren

rİjkaardi getİrİp elİne kalaslari oynatsin dİye veren

haldun ÜstÜnelİn kuyusunu kazip yerİne futbol dahİsİ (!) adnan sezgİnİ getİren

transfer yapamayan

Çok İyİ bİr transferİ Çİngene pazarliĞi yÜzÜnden ezelİ rakİbİne kaptiran

taraftarin protestolarini engellemek İÇİn baski yapan

profesyonellİĞİ yerlerde sÜrÜndÜren

takimda kİme sorsaniz mevkİsİnİn en İyİsİ dİyeceĞİ keİtayi Çok da fazla olmayan bİr paraya satan

yerİne sakat ve dÜŞÜŞtekİ bİr adami getİren

yenİ stada geÇİlecek sezonun baŞinda takimda bariŞ mustafa ayhan hakan servet aykut denen 2.lİg futbolcularini tutan

yerlİ oyuncu kalİtesİnİn yerlerde gezdİĞİ bİr kadro kuran

2 senedİr tek yapabİldİĞİ kaos futbolu ve yildiz oyuncularin kİŞİsel Çabasi olan takima sabreden

yÖnetİm İstİfa

Çekİn ellerİnİzİ sari kirmizimdan !

Çekİn ellerİnİzİ Galatasarayimdan !

gelsin adnan bey 2 oyuncuyla nasılsa onlar eses maçında olmayacaklar.nasılsa sezginin bulduğu oyuncu ya sakattır yada gözden düşmüştür.

Tam bağımsızları temizleyen her başkan büyük başkandır!!! Adnan Polat'ın büyüttüğü bu tam bağımsızları Turgay Kıran temizlesin benim için büyük insandır.

sali gunu adnan sezgin en az 2 oyuncuyla donecekmis istanbul'a :) adnan sezgin bunu kanalturka soylemis :)

O adnan Sezgini ve yönetimi Allah bildiği gibi yapsın

bu transfer haberlerine de sevinenler zavallıdır.

Basiretsiz yönetimin basiretsizce türkiye de ki cahil taraftar profilini kandırma şekli

Hadi açın ağzınızı bir karış sevinin .

Bu takıma bu saatten sonra 2 değil 10 tane adam gelse ne olur

Çok ağır konuşacağım zor tutuyorum kendimi sadece sabır diyorum sabır!

Arkadaşlar bazı provakatörler de doldu haliyle foruma raporlayıp yardım ederseniz çok makbule geçer.

Rijkaard gönderilir veya istifa ederse rahatlarsınız. Zaten F. Rijkaard kim ki? Futbolu bilmeyen cahilin biri.

Tıpkı eric gerets,guus hiddink,mircea lucescu,joachim löw gibi. Herşeyin en iyisini bi biz biliyoz çünkü.

Güzel ironi sonuna kadar rıjkaarddd

Galatasaray iyi oynadı hakkını yemeyelim takımımızın ama yetenek eksikliği ve ruhsuzluk var fena halde...Sanki transfer olmayınca taraftarlar gibi karalar bağlamışlar...Mustafa Sarp mesela ön libero etiketi ama maç boyunca savunma yaptığını görmedim ben..Hakan Balta hele inanılmaz bir moral bozukluğu, ruhsuzluk, umursamazlık..Pası rakibe gidiyor ileri koşusuna devam ediyor saçma sapan...Barış desen tam traş iyi koşuyor basıyorda ee? Herif ne zaman çizgiye paralel falan pas atmaya kalksa düzgün bir açıyla taca atıyor bu kadar yeteneksiz..

Bu arada yokluktan hepimiz Baros'cu olmuştuk fakat sağolsun birsürü gol pozisyonu harcayarak, saçma sapan milletle didişerek ve müthiş özveriyle istediği kartlar ile hatırlattı kendisini sağolsun...

Şimdi Telegol'de Serhat Ulueren , Süleyman Rodop'a , Adnan Sezgin'le görüşüp görüşmediğini sordu.Rodop , Adnan Sezgin'le maçın devre arasında telefonla görüştüğünü ve Adnan Sezgin'in en geç Salı günü 2 futbolcu ile geleceğini söyledi.

kallon mu hahahaha aferin sezgin annen seni bizim için doğurmuş

Tribunler "Adnan Sezgin" istifa diye bagriyor! Ne kadar komik taraftar toplulugumuz ne kadar uyutulmus ne kadar gerceklerden bihaber seyirci guruhuna sahibiz!Gercekten yazik. Adnan Sezgin'i babam mi getirdi oraya? Nede yureginiz yetmez "Adnan Polat istifa" diye bagirmak? Neden yureginiz yetmez tepkiyi dogrudan muhattabina gostermek? Bu kadar mi caresizlestirildiniz? bu kadar mi kaniksadiniz? bu kadar mi cesaretiniz?

Bu takimin eskikleri Nisan ayindan beri bariz bir sekilde gozumuze sokuldu? Bu kadar programsiz bu kadar plansiz bu kadar ne ypatigini bilmeyen bir yonetim anlayisi hangi yuzle yillardan beri hasretini cektigimiz Aslantepe'ye girecek? Transferini gectim; neden insanlari kandirma politkasiyla haraket ettiniz, neden insanlarin duygulariyla oynadiniz. Bu takim yeniledebilir, bu takim 10 mac galibiyet yuzu de gormeyebilir ama bu takima gonul vermis; gercekten gonul vermis insanlarin hissiyatiyla oynamak, surekli onu yapacagiz bunu yapacagiz deyip tek bir icraat ortaya koymamanin bedelini neden milyonlara odetiyorsunuz?

Yazacak cok sey vara ama bosuna dil dokmek abesle istigalden baska bir sey degil. Tek kelimeyle yaziklar olsun bu takimi bu hallere getirenlere. "Galatasaray iyi yolda" Adnan Polat ,hic istifini rahatini bozma, nasil olsa bes transfer daha yapacaksiniz, nasil olsa Galatasaray saglik kuruluna gerekli iki transferi yaptiniz, aman bos verin Galatasaray sizin neyinize...

Durum vahim. Bu sezon 7. olma ihtimalimiz çok yüksek. Liverpool'un geçen seneki performansına benzedi durumumuz.

Adnan sezgin salı günü 2 futbolcuyla gelicem demiş:D önceden niye gelmedin :D

Geri
Üst Alt