STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Rijkaard'a fatura kesen yönetimin,iki yakası bir araya gelmesin!!!

Şimdi Telegol'de Serhat Ulueren , Süleyman Rodop'a , Adnan Sezgin'le görüşüp görüşmediğini sordu.Rodop , Adnan Sezgin'le maçın devre arasında telefonla görüştüğünü ve Adnan Sezgin'in en geç Salı günü 2 futbolcu ile geleceğini söyledi.

Yalan'ın da bu kadarı ...

Bu maç için söylenecek tüm olumlu laflar bana Andersen den masallar tadında gelir..Galatasaray adına diyecek söz bulamıyorum.

Bursaspor iyi bir görüntü içinde.İnşallah şampiyon olur yine! Yürekten istiyorum..

Arkadaşlar herkesi almış bir telaş, herşeye sallıyorsunuz. Ligin daha başı ve bu derenin altından çok sular akacaktır. Ben Galatasaraylı değilim ama yorumları okuyorumda ben bile bu kadar sabote edemezdim. Taktik, teknik yönü geçtim ama hakem o kırmızıyı verse sonuç böyle mi olacaktı ? Bu sene en hırslı ve kale önünde bol pozisyonlu bir maç oldu galatasaray adına. Herkesin maç sonu Kewell diye bağırmasını yadırgadım doğrusu. Q7'ye yapıla tezahüratlar için maçın başında dalga geçmek maksadıyla bağıranlar maç sonu Kewell diye aynısını yaparak kendisi ile çelişti. Anlamak zor. Yarın Robinho geldiğinde yine mi dalga geçecek o taraftar.

Ağza çalan 1 parmakla hemen mutlu olmayın. Sezgin go home!

Şimdi Telegol'de Serhat Ulueren , Süleyman Rodop'a , Adnan Sezgin'le görüşüp görüşmediğini sordu.Rodop , Adnan Sezgin'le maçın devre arasında telefonla görüştüğünü ve Adnan Sezgin'in en geç Salı günü 2 futbolcu ile geleceğini söyledi.

adam her salı 2 futbolcu ie dönüyor zaten sözde

ardanın ne suçu var.

sen başta basiretsiz yönetim ve frank ı eleştir

arda turan gibi değerleri harcayn sistem ve onun oynadğı rezil futbolculardır.

milli takımda arada turan ı iyi izleyin kaliteli adamlar arasında.

Arda'nın ne suçu mu var? Sayalım:

-Takım içinde gruplaşmalara sebep olması.

-Kendisinden yaşça büyük futbolculara fırça kayıp takımın ahengini bozması.

-Kaptan olduktan sonra bi tarafının kalkması.

-Dünya yıldızı havasında hareket edip dünya yıldızı gibi oynamaması.

-Takım arkadaşları canlarını dişlerine takarken kendisinin koşmaya tenezzül etmemesi, çok büyük futbolcu ya büyük futbolcu koşmaz diye düşünüyor herhalde?

-Kendini Hagi sanması, evet resmen Hagi sanıyor kendini beyefendi Hagi'nin tırnağı olamayacakken.

Bunları daha da çoğaltabiliriz, ***** polattan Arda'yı 15 milyon euroya istediği vakit keşke satsaydık, takıma faydası olurdu en azından. Herhangi bir avrupa takımına bu fiyata satamayız nasılsa. Fenerde oynayamaz bir kaç sene sonra tekrar dönerdi. Arda'ya o parayı verebilecek başka bir keriz de tanımıyorum zaten.

O 2 futbolcu İnamotolardan Carruscalardan oluşmaz umarız

Sezgin 2 futbolcuyla döncekmiş

29 . kez yazıyorum, bu takıma ;

1 ilk onbir KALECİsi

1 ilk onbir STOPERi

1 ilk onbir SOL BEKi

1 ilk onbir ORTA SAHA(CMF)

1 ilk onbir ORTA SAHA (AMF)

1 alternatif FORVET

gelmedikçe bizden cacık olmaz . . .

Adnan Sezgin'in getirdiği oyunculardan sonra yönetime güven tazeleyen herkese de şimdiden yazıklar olsun diyorum peşin peşin!

Bu maç için söylenecek tüm olumlu laflar bana Andersen den masallar tadında gelir..Galatasaray adına diyecek söz bulamıyorum.

Bursaspor iyi bir görüntü içinde.İnşallah şampiyon olur yine! Yürekten istiyorum..

bende trabzonun olmasını yürekten istiyorum

Adam gibi Adam Ertuğrul Sağlam.

elanoya neden pas atılmıyor..biri bana mantıklı bi açıklamasını yapabilir mi..??

aslında ben biliyorum da şimdi söylersem fenerli ilan ederler beni..ardanın bi tarafları kalkmış kendini takımın sahibi sanıyor..kesinlikle takım içi gruplaşma var eğer yoksa ben de hiç bişey bilmiyorum arkadaş..aksini iddia eden var mı ..???

Arda,servet,ayhan,sabri takımı karıştıran başlıca isimler.Artık kim gaz veriyorsa onlara(Terim)bilemem:cool:

+1905 burada takımın başında rijkaard değilde başka biri olsaydı şimdi burda yorumlar sokarım onun 4-3-3üne böyle sistem mi olur? oyuncular oynuyamıyor değiştir işte sistemi olurdu.

Birşeyler ters gidiyor bunu anlamak çok zor değil.He sistemi değiştirip te mağlubiyet alabilirsin ama en azından denedim sonuç alamadım dersin.Teknik Direktörlerin belli bir sistemde inat etmesini anlamıyorum.Futbol Strateiji oyunu gibi yanlış giden bir şey varsa yeni hamleni uygulayacaksın.

Geri
Üst Alt