Bilal Demir
Parçalı Üye
- 29 Mayıs 2009
- 3.747
- 0
- 1.306
Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu
skandal aciklama geldi helvaci dan
skandal aciklama geldi helvaci dan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar bazı provakatörler de doldu haliyle foruma raporlayıp yardım ederseniz çok makbule geçer.
Rijkaard elinde illa 20 milyon euroluk adamla başarılı olacaksan Galatasaray teklif getirdiğinde kardeşim ben yapamam sizde o adamları alacak maça yok diye geri çevir. Ama yok para tatlı geldi ve batırıyor. Ben yırtınıyorum benim futbol bilgim ne ki! Ama ben bile görüyorum be adam gör artık! Sözün özü 3 ÖN LİBERO OYNATAN HOCA BENİM GÖZÜMDE SIFIRDIR.
M.Helvacı söyleyecek birşey yok diyor
Sami Yen de timsah yürüyüşü gördüm ya.. messi xavi iniesta gelse iflah olmam..
Ne provakotörü arkadaşım ya,burdan kimi provoke edecek insnalar burda hepimiz galatasaray lıyız.
polyannacılık mı oynayalım , hep şak şak mı yapalım.
tribünde ki bazı taraftarlar gibi öle mi yapalım.
şu takımın ve yönetimin yaptığı hangi icraati savunanalım takdir edelim alkışlayalım.
gerçekleri anlatınca takımımızı sevdiğimiz ve geleceğinden endişet ettiğimiz için sorumluları belirtince hemen provakotör mü olucaz
zaten hep bu zihniyet yüzünden gerilerde kaldık,nerde tarafsız adalet nerde düşünce.
siz böyle gerçeklerden kaçın,polyannacalık oynamaya devam edin çok kandırılmaya ve ezik bir Galatasaray izlemeye devam edersiniz.