uğur karapınar
Tecrübeli Üye
- 18 Mayıs 2010
- 5.664
- 0
- 1.171
Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu
kuş mu diyorsun
Takip et diyorum sadece![]()
kuş mu diyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takip et diyorum sadece![]()
tam kesin olmamak kayidiyla bir arkadas bana olayi anlatti: Tribünler Baros'u cagirmis, Baros da gitmis tribünlere bu arada tribünler ardayi göstermis, arda da ayhana ters ters bakarak, baros'a küfür etmis,küfür etmesi de agiz okumasindan anlasilmis , küfürü söylemem cünkü yoksa ban yerim, bu olayin asli nedir?acaba video falan bulabilirmiyiz , mactan önce olmus olay
Ya tanıyamadınız mı onu bir izleyin yorumlarına özellikle dikkat edin ne demek istediğimi anlayacaksınız
Gelsin terim ya yeterki şu çukurdan çıkalım bi nefes alalım ya.Futbolcu senin dilinden anlamıyorsa sen onun dilinden anlamaya çalışacaksın.Sarp barış ne anlar totalden ya 4-4-2 oynat 3-5-2 oynat ne bu inat.misimoviçte mi yalan olmuş? sezgini sadece terim yer bu saatten sonra, ama getiremezler o gelirse, helvacı falan floryaya girerken destur verir
arda nedense hep bize büyük maçlarda lazım oluyor. ama nedense oynayamıyor
eyvallah , ama o messi işte, dünyanın bir numarası, C.Ronaldoda o yaşta hem dağıtıp hem iyi oynuyor, ama onlardan kaç tane var, ha birinide biz bulduk ribery 23 lüktü ve her yükü kaldırıyordu, onu da biz kaldıramadık.
Ne demiş bu kadar insan göremedikmi?Vermıs Ya Adam Cevabını?
Serkan Can, iddialarını ispatlaman ve lafı'nın arkasında durman lazım.
Hakikaten ya nasıl geldi o ribery hala aklım almıyr bazen izliyorum bayern de falan helal olsun diyorum ona Galatasaray forması giydirenlere
baltanın sapı altından olsa ne olur genede saptır. haklısın.Gelsin terim ya yeterki şu çukurdan çıkalım bi nefes alalım ya.Futbolcu senin dilinden anlamıyorsa sen onun dilinden anlamaya çalışacaksın.Sarp barış ne anlar totalden ya 4-4-2 oynat 3-5-2 oynat ne bu inat.
Ben zaten forum,dan takip ediyorumLig gerçekten çok baydı artık beni.Melih Şendil'in den diğer spikerlerine maç yöneten hakemlerinden takımda bir türlü oynanamayan futbola kadar.Budnan sonra izlemeyeceğim hiç bir maçı.
15milyonluk reyis nedense triplerde sanki beleşe oynuyor..geçtim Galatasaraylılığını Arda efendi sen bu takımın paralı çalışanısın herşey bir tarafa sokakta bunca aç varken aldığın 'milyonun hakkını var haa vermeyeceğim ben trip atacağım diyorsan burnundan gelsin o paralar...
Galiba arda baros icin tkaim tam isinmaya ciktiginda ttaraftar barosu cagirdi ilk barosda hemen gitti tribune, ardanin yaninda ayhan vardi buda soyledi birseyler ama tam belli olmadi ne soyledigi fakat surat ifadesinden pek iyi seyler soylemedigi anlasiliyordu
Rjkaard ın kalsın. O zaman nasıl olsa GS Rijkaard ın oyuncağı. 3. olunca Başarılıyım dedi. Şimdi de Küme düşürmedim ya diye başarılım der.
Rijkaard Sparta Rotterdam günlerinde ama burası GS biz AVrupa nın büyük bir takımıyız hollanda 2. lig ekibi değil.
Tüm takımı bitirdi bu hoca efendi!! Taş gibi oynayan takım yerlerde sürünüyor.
kazara olur böyle şeyler![]()
hey allahim, biz bosuna mi video var mi diye soruyoruz, yardimci olacak kisi var mi yani mac öncesi videosunu nerde bulabiliriz, tam kesin degil yani ama bir arkadas görmüs ve agiz okumasindan türkce de cok kullanilan bir küfür etmis sayin turan
böyle sözler çok döner bu aralar, yarı doğru yarı yanlış. dikkatli olmak lazım.