STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:2 | Galatasaray 0-2 Bursaspor | 22 Ağustos | Maç Sonucu

Fikstür'de çok kötü yalnız.

Sivas deplasmanında mağlubiyet, Bursa mağlubiyeti ve haftaya Eskişehir karşısında olacak (kesin) puan kaybıyla

felaket tellaları saydırmaya devam edecekler.

Fakat ondan sonra takır takır galibiyetlerimiz gelince, Galatasaray'daki değişimin sebepleri araştırılacak.

Gerekli transferler;ilk 11'de oynayabilecek;Kaleci,Neill'ın yanına bir defans,Sol Bek,Orta sahaya 2 önemli futbolcu;1.'si mücadeleci oyunu iki taraflı oynayabilen,2.'si oyun kurucu 10 numara tarzı bir futbolcu kesinlikle gerekli.

Yedek olarakta iyi bir sağ bek,iyi bir forvet olmak üzere toplam 7 transfer gerekli diye düşünüyorum.

Gelmesi kuvvetle muhtemel 2 futbolcu kim gelirse gelsin bizim tonla yaramız varken asla ve asla ilaç olamaz.Zaten defalarca söyledim ve söyledik çok geç kalındı!..

arkadaşlar mehmet helvacının istifa ettiği doğru mu

Şu an lig bitse bank asyadayız, oradada 2012 varmı acaba?

Fikstür'de çok kötü yalnız.

Sivas deplasmanında mağlubiyet, Bursa mağlubiyeti ve haftaya Eskişehir karşısında olacak (kesin) puan kaybıyla

felaket tellaları saydırmaya devam edecekler.

Fakat ondan sonra takır takır galibiyetlerimiz gelince, Galatasaray'daki değişimin sebepleri araştırılacak.
Sivas deplasmanımı kötü fikstür?Bursayla evindemi kötü fikstür?O zaman 10 maç anca kazanırız bu sene.

merak etme diarra 2 ay sonra fizik gucunden dustumu baslanir konusmaya bunu alicagimiza sarpla barisla devam etseydik diye, ya ben transferi begenmiyor degilim ama sen bu bolgeye 2 senedir ayagina dogru duzgun top degmemis birini aliyorsun heleki en kotu oldugun bolgeye , onun yerine ona vericegine paraya yillik dahil gidersin ac genc alirsin hollandadan fransadan sana yemin ederim ki diarranin vericegi performansin aynisini hatta daha fazlasini verir, benim soylemek istedigim bu sadece, su saatten sonra balon transfer yapilicak bunun yerine fransadan getirsinler 2 tane genc ayni paralara olmassa olmaz su saatten sonra zaten tepkiyi cekmis yonetim

haklısın renktaş o bakımdan ben de aynı fikirdeyim..

:mad:
"Daha çok savaşmamız gerekiyor"

23 Ağustos 2010 Pazartesi * 00:32

Teknik direktörümüz Frank Rijkaard Bursaspor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklamada daha çok savaşmaları gerektiğini söyledi.

Teknik direktörümüz Frank Rijkaard, geçtiğimiz sezonun şampiyonu Bursaspor'a yenilmelerine rağmen kendilerinin maçın büyük bir bölümünde daha iyi oynadıklarını söyledi.

Rijkaard, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, rakibin ilk golü atmanın avantajını yakaladığını belirterek, "Bu da biraz bize sorun yaşattı. Tabii ki onlar da böylece kendi sistemlerini devam ettirebildiler. 1-0 yenik duruma düşmemize rağmen takım halinde çok iyi mücadele ettik. 1-1'i yakalamak için futbolcular çok iyi mücadele etti. Bunu yakalayamadık ve 2-0 geriye düştük" diye konuştu.

"Son 10 dakikada takımdaki lider vasfında olması gereken arkadaşımız olmadığı için, bu da futbolcularda bir yan etki yaptı" diyen Hollandalı çalıştırıcı, özellikle taraftarların aleyhte tezahüratlarının da oyuncuların moralini bozduğunu söyledi.

Rijkaard, şöyle konuştu: "Bugün galibiyet istedik, ama beraberliği yakalayamadık. Yakalasaydık galip gelebilirdik. Futbolun ana kuralı, golü atmazsan futbolun kuralları işler. 18 korner attık, iyi mücadele ettik. Maçı rakip sahada oynamamamıza rağmen istediğimiz sonucu alamadık. Bizim için zor bir an, ama şu anda daha çok savaşmamız gerekiyor. Perşembe günü oynayacağımız Avrupa Ligi play-off turu maçına konsantre olup, oradan galibiyetle dönmek istiyoruz. Bizim için kritikler olacak, bunlar bize yansıyor. Çalışıp, daha mücadele edip, istediğimiz sonuçları en kısa sürede olmak istiyoruz."

"ARADIĞIMIZ FUTBOLCUYU BULAMADIK"

Yapılacak transferler hakkında görüşlerini açıklayan Hollandalı teknik adam, "Yönetim kurulu ile görüşüyoruz. Aradığımız futbolcuyu bulamadık. Ama şu anda görüşme halindeyiz. Transfer yapabilirsin, yapmış olmak için olabilirsin, ama bizim ihtiyacımız o değil. Özellikle takımın ihtiyacı olan transferi yapmak önemli. Şu anda öyle bir şey söz konusu değil. Yönetim kurulu da çok çalışıyor, 2-3 tane daha ihtiyacımız olan futbolcuları getirmek için çalışmalar yapılıyor. Beklememiz gerekiyor. Boşu boşuna da hareket etmek olmaz. Doğru kararı, doğru zamanda vermek gerek" ifadelerini kullandı.Kaynak: Anadolu Ajansı

Aradığın futbolcuyu 20 ağustos ta tabii ki bulamazsın.Valencia ya bak adamlar bizimkilere 1 hafta verdiler M.topal ı verecekseniz verin zaman kaybediyoruz yoksa başkasını alacağız diye. Elalem sezon sonunda transferi yapar bitirir biz lig başladıktan sonra yapmaya çalışıyoruz bu saatten sonra lig başlamış iyi adamı verir mi? Enkazları uyumsuz futbolcuları alırsın ancak. onuda alma derim ama bu kadar kötü takımla bu taraftar tepkisiyle mecburen alacaklar hemde daha fazla para vererek..

Son dakikalarda istifa tezahuratları mı yapıldı Adnan Polat 'a? Bir protesto yapıldı 80 'de falan duyamadım.

İlk hafta Buca'yla Ali Sami Yen'de ikinci hafta İstanbul'da Büyükşehir Belediyesiyle oynamayı daha çok isterdim.

Haftaya da eskişehire bırakırsak 3 puanı görev tamamlanır.Bir de 3 puan alamama krizimiz başlarsa,vay halimize...

:mad:

Aradığın futbolcuyu 20 ağustos ta tabii ki bulamazsın.Valencia ya bak adamlar bizimkilere 1 hafta verdiler M.topal ı verecekseniz verin zaman kaybediyoruz yoksa başkasını alacağız diye. Elalem sezon sonunda transferi yapar bitirir biz lig başladıktan sonra yapmaya çalışıyoruz bu saatten sonra lig başlamış iyi adamı verir mi? Enkazları uyumsuz futbolcuları alırsın ancak. onuda alma derim ama bu kadar kötü takımla bu taraftar tepkisiyle mecburen alacaklar hemde daha fazla para vererek..
Ya şimdiyi görebilecek kadar ileri görüşlülüğü yok yönetimin yada ya tutarsa paradan çıkmaya ne gerek var hesabı hele duralım bakalım diye diye bugüne gelindi.

radyodaki parçaları hangi renktaş koyuyor...

Geri
Üst Alt