STSL 10/11 H:20 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:20 | Galatasaray - Eskişehirspor | 6 Şubat | 19.00

gökhan inler iicn isvicre milli macindan sonra mutlaka alinmali diye kac kere mail attim kulübe.olmadi almanyadan 2 kere faks yolladim.adami udinese 1 milyon euroya aldi.eee vizyon meselesi

caglardan bisey beklemeyin oda müzmin sakat.istanbul belediyeden altyapidan yetisen oyuncumuz gökhan süzen alinmali.

Aslanlara bu macta basarilar diliyorum. Kadro her nasil olursa olsun, Hagi'ye ve futbolculara dolayisiyla Galatasaray'a olan destegimiz tam olmasi gerek. Ayrica sonuc da her nasil olursa olsun, Galatasaray'a olan sevdamizda gram eksilme sözkonusu olmamali...

Herseye ragmen; Galatasaray.

Aslanlara bu macta basarilar diliyorum. Kadro her nasil olursa olsun, Hagi'ye ve futbolculara dolayisiyla Galatasaray'a olan destegimiz tam olmasi gerek. Ayrica sonuc da her nasil olursa olsun, Galatasaray'a olan sevdamizda gram eksilme sözkonusu olmamali...

Herseye ragmen; Galatasaray.

Yazılanların hepsine katılıyorum fakat, sonuc artık her ne olursa olsun değil, galibiyet olması gereken bir maç ve artık Hagi'nin kredisi tükenmek üzere tüm kozlarını kullanacaktır. Desteğimiz tabiki ilelebet sürecektir. Ancak, bu maçı ne olursa olsun kazanmalıyız.

çağlar kondisyonerle çalışıyor antep macı olmasa bile sonrakı buca macı sanırım hazır olur

Biz bu maçı alsakta bizim işimiz Hagiyle zor arkadaşlar,Hagi gölu buluk Sarpı alır geriye yaslanırız her maç,Zaten çok korkak bi futbol oynatıyo Hagi...İşimiz zor .

9. Hafta fener maçı 90 dakika

10 Hafta antalyaspor maçı 90 dakika

11. Hafta trabzon deplasmanı 90 dakika

18. Hafta sivas maçı 80 dakika

19. hafta bursa maçı barış sakatlanınca yerine girdi 79 dakika.

Yok o kadar da sarp sevdalısı değil kendisi.

Bence bu maç Hagi'nin son şansıdır.

bence bu macta yekta oynamaz...cok kötüydü oynadigi maclarda...hic bir varik gösteremedi..hagi nin oyun sablonunda emre colak'in sag veya sol ic oynayacagini ve oynamasi gerektigini düsünüyorum...

insallah yenilirz...hagi kovulur misi affedilir ve klasik 4-4-2 ye döneriz...bu takimin tek oynayabilecegi ve sonsuz gol ve basarilar kovalayabilecegi sistem ve dizilis; ayni zamanda BAgiMsiz sahaya cikabilecegi tek düzen!

------------------aykut

serkan k. -- neill -- servet -- insua

-------------------cana--------------

-----sabri-------------------culio

------------------misi---------------

----------baros------------stancu--

tüh ya yine 7 yabanci yapmisim...neyse ozaman stancu /baros yerine anil oynasin :)

Şu maçta yenik duruma düşersek , çok büyük protesto başlayacak stadta.

sen
bence bu macta yekta oynamaz...cok kötüydü oynadigi maclarda...hic bir varik gösteremedi..hagi nin oyun sablonunda emre colak'in sag veya sol ic oynayacagini ve oynamasi gerektigini düsünüyorum...

insallah yenilirz...hagi kovulur misi affedilir ve klasik 4-4-2 ye döneriz...bu takimin tek oynayabilecegi ve sonsuz gol ve basarilar kovalayabilecegi sistem ve dizilis; ayni zamanda BAgiMsiz sahaya cikabilecegi tek düzen!

------------------aykut

serkan k. -- neill -- servet -- insua

-------------------cana--------------

-----sabri-------------------culio

------------------misi---------------

----------baros------------stancu--

tüh ya yine 7 yabanci yapmisim...neyse ozaman stancu /baros yerine anil oynasin :)

sende taktın yektaya sanki herkes orkestra gibiydide yekta kötüydü bitek:) adam daha nerde oynayacagını anlayamadı hagi sayesinde. bence direk gsın 11inde bu kadroda oynar..

Eskişehir 367 dakikadır gol yemiyormuş kesin atarız :)

Bu takimin armasini tasiyan her kim olursa olsun, destegi hak ediyor. Kisilere degil, isimlere ve hatta olaylara ( sonuclara ) bakmak degil Galatasaray taraftarinin isi. Galatasaray taraftari ismi her ne olursa olsun Galatasaray armasi altinda bulunan her kisiye ayni destek ve sevgiyi besler, beslemelidir.

Hakli olabilirsiniz; neticeler de önemlidir ancak alinan neticeler karsisinda elestirmek kadar özelestiri yapmak da taraftar icin bir gerekliliktir.

Eger bu mac Hagi'nin son sansiysa, bu herkes icin gecerli olmalidir. Ne kadar aci...

Eskişehirspor zor gol atan ve zor gol yiyen bir takım. İlk golü attığımız takdirde oyunu açarak daha çok gol fırsatı bulabiliriz.

sezer öztürk cezalıymıl eskisehirde. biz kendi bombamız hakan baltayı savunalım yeter:)

Hakem'in önplana çıkmadığı bir maç olur inşAllah. :(

kamera5_00001.jpg

kamera2_00001.jpg

kamera4_00001.jpg

Maç saati için sağlam kadrosu olan varsa atabilirse sevinirim.Hastayım dışarı çıkamayacaım,ama izlemek istiyorum bu maçı çok.

Geri
Üst Alt