STSL 10/11 H:20 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:20 | Galatasaray - Eskişehirspor | 6 Şubat | 19.00

Patlama maçımız bu maç

Tek golle alırız.

Patlama maçımız bu maç

Cok positifsin gercekten herseferinde :) 17de 17 yapip sampiyon olacagiz, göreceksiniz diyordun sen :)

Eskisehirspor bizden cok daha kaliteli ve güclü bir takim. Rezil edebilirler bizi. Benden söylemesi.

Bir seri yakalamalıyız yeter artık..

Her hafta maçı takip ediyorum.Eğitimlerde çok yardırmamıza rağmen dinlenmiyorum maçı izlemeye gidiyorum gazinoya.Ama bu takım adamı çıldırtır.Orta saha denen bişey yok.Transferler yine fiyasko.

Kolasina bir mac.

Bu sezonu hemen unutmak istiyorum ama torunlarimiza anlatacagimiz bir sezon yasiyoruz maalesef. Galatasaray böyle durumlara da düstü, biz bu günleri de gördük diyecegiz :)

Cok positifsin gercekten herseferinde :) 17de 17 yapip sampiyon olacagiz, göreceksiniz diyordun sen :)

Eskisehirspor bizden cok daha kaliteli ve güclü bir takim. Rezil edebilirler bizi. Benden söylemesi.

Yapma man :)

Çok abartıyorsunuz.Galatasaray alır bu maçı.

Her hafta maçı takip ediyorum.Eğitimlerde çok yardırmamıza rağmen dinlenmiyorum maçı izlemeye gidiyorum gazinoya.Ama bu takım adamı çıldırtır.Orta saha denen bişey yok.Transferler yine fiyasko.

Uğur'cuğum hoşgeldin.Askerlik nasıl gidiyor kardeşim.Özlettin kendini.

Uğur'cuğum hoşgeldin.Askerlik nasıl gidiyor kardeşim.Özlettin kendini.

Sami dayı hoşbulduk.Ankaraya geliyorum.Etimesguta düştüm :) Acemilik 5 gün sonra bitiyor.Dağıtım iznine çıkcam.18 şubatta da nasipse Etimesgutta teslim olcam

Sami dayı hoşbulduk.Ankaraya geliyorum.Etimesguta düştüm :) Acemilik 5 gün sonra bitiyor.Dağıtım iznine çıkcam.18 şubatta da nasipse Etimesgutta teslim olcam

Hakkında hayırlısı olsun Uğur'cuğum.Güzel birliğe düşmüşsün.

Başkent'e hoşgeldin diyelim şimdiden. :)

Yapma man :)

Çok abartıyorsunuz.Galatasaray alır bu maçı.

Galatasaray hiç bir taraftarına güven vermiyor.. Sen diyorsun alır diye ama içinde kuşku var; ya saçmalarsa takım. Bu takım artık hiç bi maçı garanti alamaz kimse boşuna ümitlenmesin. Evde Galatasaray aşkı dedik ligtv, d-smart ne ararsan var ama maç izlemek gelmiyor içimden! Bırak bizim takımı futbol maçı izliyemiyorum yazıklar olsun böyle işe... Düşünüyorum da, bu maç 5-0 alsak kupada yine eleniriz. Bu görünen tabloda itirazı olan var mı?

Galatasaray hiç bir taraftarına güven vermiyor.. Sen diyorsun alır diye ama içinde kuşku var; ya saçmalarsa takım. Bu takım artık hiç bi maçı garanti alamaz kimse boşuna ümitlenmesin. Evde Galatasaray aşkı dedik ligtv, d-smart ne ararsan var ama maç izlemek gelmiyor içimden! Bırak bizim takımı futbol maçı izliyemiyorum yazıklar olsun böyle işe... Düşünüyorum da, bu maç 5-0 alsak kupada yine eleniriz. Bu görünen tabloda itirazı olan var mı?

Haklısın.

Ama ben TT Arena'ya güveniyorum sadece zaten :asd:

Bukadar umutsuz olacak bir durum yok.Maçı alabiliriz ama dikkatli olursak.Bikere takıma kewell neill baros döndü.Stancu culio yekta bu adamları daha yeni görü maçta bi sabredin takım bu maç daha iyi oyayacaktır.Tabii hakan balta ruhsuzunun yerine canını dişine takarak oynayan insuanın oynaması şart.Hagi artık bunu görmeli...

Gaziantep maçını kaybetmemize rağmen iyi gittiğimizin sinyallerini verdik aslında o maçta. TT Arenada bu maçı alıp çıkışa geçeceğimizi düşünüyorum. Hagi'ye güveniyorum. Bir de şu Polattan kurtulsak..

Gaziantep maçını kaybetmemize rağmen iyi gittiğimizin sinyallerini verdik aslında o maçta. TT Arenada bu maçı alıp çıkışa geçeceğimizi düşünüyorum. Hagi'ye güveniyorum. Bir de şu Polattan kurtulsak..

ben hagiye hiç ama hiç güvenmiyorum, kazara şansa bala öne bile geçsek, hagi onu korumak için yine sarpı aydını alır oyuna, içine eder maçın

insallah aliriz

3 0 diye tahmin ediyorum Stancu Baros ve Kewell

Geri
Üst Alt