STSL 10/11 H:20 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:20 | Galatasaray - Eskişehirspor | 6 Şubat | 19.00

An itibari ile Batı tribünü 203.blok'dan biletimi almış bulunuyorum.Umarım Gençlerbirliği maçında yaşadığım zulmü yaşamam.Hayatımın en felaket günüydü.

Şimdi tam kapasite mi alınıyor stada yoksa açılış maçındaki gibi 42000 kişi mi ?

Ayrıca şu vip biletlerin fiyatını biraz makul seviyeye çekmek lazım. Oraları çok boş kalıyor ve tvden izlerken kötü gözüküyor.

Es Es çok formda muhtemelen yeniliriz..

En çok giriş çıkışlardan çekiniyorum.Bakalım siftah yapacağım.

Eskişehir alır gibi gözüküyor umarım biz kazanırız.

An itibari ile Batı tribünü 203.blok'dan biletimi almış bulunuyorum.Umarım Gençlerbirliği maçında yaşadığım zulmü yaşamam.Hayatımın en felaket günüydü.

misimoviç diye bağırırlarsa avazın çıktığı kadar barırırmısın renkdaş. mustafa sarpı izlemektense bu adamı izler öyle yenilirim en azından saç baş yoldurmaz. :)

vip 3 biletleri bence normal.doğuda 150 batıda 200

vip 1 ler 350 onları 300 e çekseler iyi olur.vip2 leride 250 e çekmeleri lzm.vipten maç izlencekse vip3 ler gayet iyi.10. sıradan falan alırsanız seyir açısından gayet tatmin edici.

sivas maçında vip3 ler fulldu.boş alanlar vip 2 kısımları.çok göze sırıtıyor.bide sanırım zam gelmiş ztn sivas maçında daha ucuzdu sanki

vip1 kısmı ztn baya az bi alan

vip 2 kısmı baya geniş ve 300 lira saçma

aydın - mustafa sarp - hakan balta - emre çolak gibi oyuncuları oynatırsan yuh olsun sana hagi nerede anıl hani genç yeteneklere önem veriyordun...?

Emre Çolak'ı ne çabuk Sarp seviyesine düşürdünüz. Sene başında herkes Emre'ye şans verilmesinde hemfikir değilmiydi, ne bu sabırsızlık ?

Emre Çolak'ı ne çabuk Sarp seviyesine düşürdünüz. Sene başında herkes Emre'ye şans verilmesinde hemfikir değilmiydi, ne bu sabırsızlık ?

emre çolak artık çoğu kişi tarafından destekleniyor. arada böyle çatlak sesler çıkması bu kötü gidişatta çok normaldir...

Sivas maçında orta kısımın giriş çıkışlarında sorun (bakım,onarım, altyapı v.s) olduğu için seyirci alınmadı kombinesi olan izleyiciler başka koltuklara yönlendirildi. Oboş gördüğünüz orta kısımdaki sorun giderildiyse full olmama imkanı yok çünkü sahipleri var, fiyatlandırmayla alakası yok.

dsmartta eski maçları izleme fırsatı buluyorum şampiyonlar ligi uefa falan

şimdiyle kıyaslama şansım oluyor tabi.öncelikle futbol emre colak,aydın fizikli adamlarla oynanmıyor.o kadroda bitane cılız adam yoktu.

emre colak yeteneklide olsa o fizikle superligde top oynama şansı cok dusuk.hani arda gibi olması gerekiyor en azından.arda ilk o cıkıs yaptıgı zamanlar top kaptırmıyordu yere düşmüyordu.emre colak aydın cok kötü fizikleri.mustafa sarp fizikli ama kabiliyetsiz.

o yuzden emre colak bu şekilde devam ederse muhtemelen galatasaray kariyeri biticektir aydınla beraber

20 yaşında cocuklar.şutları kaleye gidemicek akdar gucsuzler

dsmartta eski maçları izleme fırsatı buluyorum şampiyonlar ligi uefa falan

şimdiyle kıyaslama şansım oluyor tabi.öncelikle futbol emre colak,aydın fizikli adamlarla oynanmıyor.o kadroda bitane cılız adam yoktu.

emre colak yeteneklide olsa o fizikle superligde top oynama şansı cok dusuk.hani arda gibi olması gerekiyor en azından.arda ilk o cıkıs yaptıgı zamanlar top kaptırmıyordu yere düşmüyordu.emre colak aydın cok kötü fizikleri.mustafa sarp fizikli ama kabiliyetsiz.

o yuzden emre colak bu şekilde devam ederse muhtemelen galatasaray kariyeri biticektir aydınla beraber

20 yaşında cocuklar.şutları kaleye gidemicek akdar gucsuzler

bencede haklısın halimiz duman bal tereyağı yese fayda edermi :D

Glatasaray camiası uyuyor..Bak şu karabük maçından sonra bile yüzsüz beşiktaş basın toplantısı yapacakmış..Hangi yüzle yapacaklarsa..Aziz yıldırım ben kesin şampiyon olucam diyor..Hakem odalarını tekmeliyor ,tehditler ediyor...

Benim Galatasarayım yanlız...Bunları nasıl engellersin biliyormusun.Galatasaraya yapılan tüm hataları karaları sinevizyonda göstereceksin,şerefsizlerin gözlerine sokacaksın..Ondan sonra bu beşiktaş ve fenere neden bağırıyorsunuz.Hakemler ne yapmış maçlarınızda nekadar hatalı karalar vermişte bağırıyorsunuz diyeceksin..Bu senelerdir böyle..Buna bir dur diyen olmadı..Ve bunun üzerine hala Senin başındaki başkan (adını söylemekten ıtanıyorum ve nefret ediyorum)Aziz denen adamın dibinden ayrılmıyor..

Berabere bitecek maç olurda Cana stoperde, Neill liberoda oynarsa eskişehir handikaplı kazanır.

yenmek şart 12 - 13. falan oluruz yenilirsek :S

bırak arkadasım böyleleri genc futbolcu düsmanı emre colak bu takımda yedekde olabilir ama oynar...

Geri
Üst Alt