STSL 10/11 H:20 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:20 | Galatasaray - Eskişehirspor | 6 Şubat | 19.00

Transfermarkt'ta Çağlar için mart ortası, Arda ve Pino için şubat ortası yazıyor. Çağlar düzelmezse işimiz iş.

Adamının sürekli sakatlık problemi olduğu halde ,muayeneden geçirmeden transfer edenlere sormak lazım.Muayeneden geçirmişlerdir tabiki ama işin komik tarafıda bu zaten.

Hangi akla hizmet almışlar acaba Gökhan Zan'ı.Haldun Üstünel'e yakışmayan bir transfer.

Oyuncular baya streste olacaklar. Zaten capsiz olan bu futbolcular, seyirci tepkisi baskisindan dolayi daha da capsiz oynayabilir. Biliyorlar ki gol geciktikce veya gol yenirse taraftar müthis bir protestoya baslayacak. Bu stres bizi kendi evimizde dezavantajli duruma sokuyor bu sene. Eskisehirspor da tas gibi takim gercekten. Bu takimi kolay kolay yenecek bir takim zor cikar bu sene. Bizim durumumuz da ortada. Hic ümidim yok ama umarim kazanmayi basaririz.

Adamının sürekli sakatlık problemi olduğu halde ,muayeneden geçirmeden transfer edenlere sormak lazım.

Hangi akla hizmet almışlar acaba Gökhan Zan'ı.Haldun Üstünel'e yakışmayan bir transfer.

Yerli transfer = Adnan Sezgin

Haldun Üstünel´in getirdigine asla inanmiyorum. Türk futbolcularla Sezgin ilgileniyordu o dönemde.

Biz Türkiye Kupasını alamayız,küme düşmemeye oynarız bu sezon.

Transfermarkt'ta Çağlar için mart ortası, Arda ve Pino için şubat ortası yazıyor. Çağlar düzelmezse işimiz iş.

Pino 1 hafta sonra dönecekmiş,Arda da 2 hafta sonra döneceğim demişti 2-3 gün önce..

Pino:ill back coming soon.. 1 week remaining !

Twitter

Zapata

Sabri-Neill-Servet-B.Neziroğulları

Cana

Yekta-Culio

Kazım----------Stancu

Baros​

Oyuncular baya streste olacaklar. Zaten capsiz olan bu futbolcular, seyirci tepkisi baskisindan dolayi daha da capsiz oynayabilir. Biliyorlar ki gol geciktikce veya gol yenirse taraftar müthis bir protestoya baslayacak. Bu stres bizi kendi evimizde dezavantajli duruma sokuyor bu sene. Eskisehirspor da tas gibi takim gercekten. Bu takimi kolay kolay yenecek bir takim zor cikar bu sene. Bizim durumumuz da ortada. Hic ümidim yok ama umarim kazanmayi basaririz.

Hagi artık pısırık bir kadro çıkarırsa ciddi diyorum istifa demeye başlayacağım yeter yahu..

Kaybedecek neyimiz kaldı hala tek forvet oynuyoruz..

Yarın Baros-Stancu-Kazım aynı anda sahada olmalı..

Galibiyet kadrosu bu olur..

----------------Zapata---------------------

Sabri-----Neill-------Servet---------İnsua

-------------Cana--------------------

-------Yekta---Emre Çolak-------

-Kazım-------Baros--------Stancu----

Cenk Tosunu ve Emenikeyi aldirmayan Hagidir,Yektaya 3,5 ve Stancuya 5,5m€ veren yönetim rahatlikla emenike ve Cenki alabilirdi,Stancu ve Yektayida begeniyorum ama kacan baliklar büyük,Hagiye kizarken yönetimide unutmamak lazim,Hagi gibi daha kendini kanitlamamis olan,hatta bana göre Bank Asya kulüplerini bile calistiramayacak kapasitede olan teknik direktörün sözünü dinleyerek yeni yapilanmaya giden yönetimede yaziklar olsun,gelen gideni aratirmis.

------Baros-------

Kewell-Stancu-Kazım

Eyyamci hakem bekliyorum yarinki macta.

Cüneyt saçma sapan faullerle oyunu durduracak.

zapata sabri neil servet caglar, arda culio yekta pino, stancu baros.. al sana kadro dagııtırız yardırırız:)))

---------Aykut(mecburen)----------

Sabri---Neill----Servet-----İnsua

--------Cana----Yekta------------

Kazım------Stancu---------Kewell

----------Baros---------------

Geri
Üst Alt