STSL 10/11 H:20 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:20 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | 6 Şubat | Maç Sonucu

315metrelik pankartin fotosu yada videosu varmi ya macta göremedim nedense

kazım 2 asistle oynadı. bu adamı forvete tıkmak cinayet. sağ kanadı vereceksin. bilhassa beşiktaş gibi bize ilerde basmaya çalışacak arkayı boşaltacak takımlara karşı büyük koz.

culio, düz bakıldığı zaman maça katkısı yok gibi gözüküyor. ama onun varlığı takımı ayakta tutuyor. top taşıyor top tutuyor, çalıyor. ağır işçi.

stancu, yetenekli ve akıllı.

Serdar Adalı "kaçak ve devletin sahibi olduğu stadlarla ilgilenmiyoruz" Kanalturk

o_O

stancuyu cok begendim/sevdim yahu, pino ile birlikte artik bombalayan bir Galatasaray olacagiz.

ayrica Kazimi da cok begendim bu macta, süperdi.

2 asist yapti

zapata kötü kaleci...ama toplari cok iyi sokuyor oyuna...dikkat ettinizmi ?? attigi uzun toplar hep nokta atislar...bunlarin da avantaji var eger maci önde götürüyorsa takim...rakibi eksik yakalayabilirisn

Rijkaard'ı severim ama adam Sarp'ı oynatmak için Cana'yı oynatmadı.

Taraftarların astığı 315 metrelik pankartta, ''106 senelik tarihi, kimsenin yanına bile yaklaşamadığı sayısız başarıları, müzesinde rakiplerinin iki katı kupası olan ilk ve teklerin takımı, var olduğundan beri Türk olmayan takımları en çok yenen Türk takımı, ülkesinin medarı iftiharı, UEFA ve Süper Kupa sahibi, dünyanın en büyük taraftar oluşumu Ultraslan'ın gururu, 1481'den beri kültürün simgesi, 1905'ten beri sporun beşiği, anlı şanlı Galatasaray'' ifadeleri yer aldı.

Bugüne kadar bilinen en uzun pankart ise 290 metre ile İspanyol ekibi Barcelona'nın taraftarlarına aitti.

Ayrıca taraftarlar, ''En kötü gün bugünse, şimdi daha yüksek sesle Galatasaray'' pankartıyla da takımlarına moral vermeye çalıştılar.

sporx

beyler o pankart nerdeydi ben göremedim ya ?? fotosu falan varmi

teşekkürler. Ben de sana videosunu göstereyim :)[video=youtube;6jd8j_2Wc3I]https://www.youtube.com/watch?v=6jd8j_2Wc3I&feature=player_embedded[/video]

Bence Onur ve Selcuku trabzondan ne pahasina olursa olsun alacaksin 15mil €'mu istiyor ? ver abi...

ben böyle düsünüyorum... sizce ??

Biliyorum rakam fazla ama genc iyi türk kaleci digeride en iyi türk ortasaha oyuncusu bence

Frikikten yediğimiz golden önceki verilen faul sanki faul değildi arkadaşlar.Bana pek faul gibi gelmedi.

Ve son dakikalarda Baros elle itildi o pozisyonu çalmadı Cüneyt Çakır orada faul vardı.Baros boşuna sarı gördü.

Bencede değildi.Batuhan topa rahat vuruyor istediği oyuncuyada atıyor yani.

kazım 2 asistle oynadı. bu adamı forvete tıkmak cinayet. sağ kanadı vereceksin. bilhassa beşiktaş gibi bize ilerde basmaya çalışacak arkayı boşaltacak takımlara karşı büyük koz.

culio, düz bakıldığı zaman maça katkısı yok gibi gözüküyor. ama onun varlığı takımı ayakta tutuyor. top taşıyor top tutuyor, çalıyor. ağır işçi.

stancu, yetenekli ve akıllı.

Culio su anda ilk 11 de ilk yazilacak 2-3 topcudan biri.

Rijkaard'ın elinde Culio,Yekta olmasa bile Elano, Mehmet Topal vardı.Gene de 11'de oluyordu M.Sarp.

Neyse konuyu kapatalım.Kazandık maçı önemli olan buydu. Umarım TD değişimi falan yaşamayız sezon sonu falan.

Mehmet Topal cogu macta sakatti, Elano bir turlu kendisini gosteremiyordu, arti o donem iyi oynayan Ayhan da sakatlanmisti, is de Baris ve Sarpa'a dusmustu. Mehmet Topal ve Elano her mac oynasa bile yanlarinda Sarp icin yer kaliyordu zaten. Kagit ustunde bakarsak olaylara cok yaniliriz. Futbolcu sakatliklar ve TD aciklamalarini da dikkate almak lazim.

culio bu macda ne kadar kosmus cok merak ettim gören oldumu?

Culio bugün biraz yorgun gibiydi.

Önümüzdeki hafta kendine gelir.

Ben genede hemen havaya girmiyorum 2 3 maç kazanırsak anca:)

Ilk yaridaki oyunumuzun karsisinda kimse duramaz bu ligde. Cakma Real Madrid de duramaz. Ilk yaridaki oyun "RAPE" yapar.

Geri
Üst Alt