STSL 10/11 H:20 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:20 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | 6 Şubat | Maç Sonucu

mustafa denizli en doğru yorumları yapıyor.

culio'nun varlığı,sabri'nin hareketliliği orta sahayı ayağa kaldırdı diyor, ne zaman neill çıktı o zaman belli oldu takımın zorlanacağı diyor.

Pino'da bu takıma monte edilmeli. Nasıl yapacağız bilmiyorum ama. Belki Kewell kesilir o zaman.

yanlis bilmiyorsam culio bir sari daha görüdügünde cezali duruma düsecek umarim bir derbiden önce cezali duruma düsmez

Serdar Adalı daha çok konuşur. balon takımlarına daha çok yanacaklar..

Mehmet Topal cogu macta sakatti, Elano bir turlu kendisini gosteremiyordu, arti o donem iyi oynayan Ayhan da sakatlanmisti, is de Baris ve Sarpa'a dusmustu. Mehmet Topal ve Elano her mac oynasa bile yanlarinda Sarp icin yer kaliyordu zaten. Kagit ustunde bakarsak olaylara cok yaniliriz. Futbolcu sakatliklar ve TD aciklamalarini da dikkate almak lazim.

Cana yedek kalıyordu M.Sarp oynuyordu arşive bakabilirsin.

Burada aynı şeyden Hagi'yi eleştirip Rijkaard'a karşı susanlaradır benim lafım sana değil yani üstüne alınma.

mustafa denizli Galatasaray bugün diger takimlara, buraya gelecek olan takimlara "Sizin kaderiniz benim elimde, vize benden gecer" mesaji verdi.

ts fenere yani ))

Pino arda çağlar 11 e formda şekilde girdiği zaman varya fb yi TTARENAYA FARKLI GÖMERİZ !

mustafa denizli Galatasaray bugün diger takimlara, buraya gelecek olan takimlara "Sizin kaderiniz benim elimde, vize benden gecer" mesaji verdi.

ts fenere yani ))

Aynen öyle.Arena'da Galatasaray'ı yenmek çok zor gözüyle bakıyorum artık ben.

Hele o ambiansı düşünürsek Fenerbahçe maçı falan.Derbide desibel rekoru bile kırılır zaten orada.Rakip futbolcular tribün baskısından oynayamaz.

Pino'da bu takıma monte edilmeli. Nasıl yapacağız bilmiyorum ama. Belki Kewell kesilir o zaman.

kesinlikle kewell kesilir

gerekirse zapata da kesilir

ama pino oynamali

kewell ayrica bugün tek kötü oynayan topcuydu.

gol atti, sansla ama.

yinede kewelle destek vermek lazim tabi.

ama pino döndü mü, ilk 11 de oynamali.

pino solda, sagda kazim, off off

ortada stancu, baros

biliyorum da onsuz takım eksik gibi geliyor. yer bulamadım :D yekta düşün oraya gitsin :D

bence uzun vadede pino illaki yer bulur

unutmayalım " Galatasarayda sakatlık bitmez..."

orada en iyi bugün gördüğümüz gibi sabri olur

yedeği yekta

oooooo hagi çok ağır laf koymuş ama şansal büyüka kıvırıyor anlamamazlığa veriyor.

Bizim zemini hic begenmedim arkadas. 2 mac yaptik daha orda hemen dagilmis. Kayseri zemini gibi. Hic ama hic begenmedim. Tac cizgisinin kenari simdiden solmus, gri renge bürünmüs. Saha delik desik. Güya kaliteli zeminimiz var.

Cana yedek kalıyordu M.Sarp oynuyordu arşive bakabilirsin.

Burada aynı şeyden Hagi'yi eleştirip Rijkaard'a karşı susanlaradır benim lafım sana değil yani üstüne alınma.

Hata yapiyordu, ama yonetime karsi tavir aldigi acikti. Istedigi oyuncular alinmamisti. Hagi, Mustafa Sarp, Ayhan, Baris hastaligindan vazgecsin, oyuncu degistirme hatalari yapmasin canimi yesin. Sonucta hepimiz Galatasaray icin en iyisini isteriz. Bu en iyisi Hagi yaparsa benden mutlu insan olmaz dunyada. Bence ayni zamanda Hagi'yi korumak icin de Rijkaard ornek gosterilmemeli, istekleri yapilmamis bir TD'ye bu buyuk bir haksizlik olur.

sergen gs hakkinda önemli tespitlerde bulundu demin...sonra konusacaklar yine, bence dinleyin ;)

arda nolcak peki :D

Geri
Üst Alt