STSL 10/11 H:20 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:20 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | 6 Şubat | Maç Sonucu

Stancu = Sercandan az calim atani,son vuruslari mükkemmel olani!

Çok güzel maç oldu.

İş sarpa hiçbir zaman düşmedi.Sarp her zaman sezon başında da geçen sezon başında da ilk 11 oynuyordu Rijkardd tarafından.Hagi geldiğinden beri M.sarpı ne ilk 11 oynattı ne de orta sahada alternatif olduğunda M.sarpı oyuna koydu.

Rijkarddı övmek için m.sarpı şu sebeple falan oynattı diye bahaneler kuranlar,Hagi'nin m.sarpı oynatma bahanesi rijkarddın oynatma bahanesinden 10 kat daha mantıklı.Topal-Barış-Ayhan-Cana-Elanolu orta sahada Sarp her zaman oynadı.

Çok sevindi ya bu forumdakiler barış ayhan yok diye.Takımdaki tek yedek Türk ön libero olan sarp 3-0'dan sonra oyuna girebilir.

İlk 11 çıkmaması bile Hagi'nin m.sarp için neler düşündüğünü gösteriyor zaten.Yedekte Ayhan olsa Barış olsa ilk onlar girerdi.

Cana ve Topal ne zaman ayni kadroda oldu ki? Yazilmis olan isimler Sarp'in niye oynatdiginin kaniti degil mi? Ayhan ve Topal da cogu zaman sakat oldu. Ayrica Hagi Sarp'i sadece sakatken oynatmadi. Devre arasindan once oynatmaga da mecburdu zaten, baska care yoktu. Ama simdi care var.

Neyse galibiyyetimiz hayirli olur Insallah.

maç biteli 50 55 dk oldu stat ve çevresi bomboş işte stat budur !

yaklaşık 40 dk sonra kimse kalmamış !

caglari nerde nezaman izledinizde insuadan daha iyi .insua liverpoolda 41 maca cikmis biri.yasida caglardan cok daha kücük

Hayatta en kıl olduğum kıyaslama türüdür.

Liverpool zaten kadro kalitesi olarak kötü bir takım o lige oranla.

Çağlar İnsua'dan daha iyi oyuncu.Bunu görmek için ikisinin de 5-10 maçını izlemek yeter.

İnsua kötü oyuncu demiyorum.Ama Çağlar daha iyi.

Handikaplı oynadım diye güldü bana arkadaşlarım :)

son 20 dakika bakamadım 2 gol yemişiz Zapata nın hatası varmı gollerde.

----------Ufuk(mecburen)------

Sabri--Cana----Servet----Insua

----------Neil------------------

----------------Culio----------

Kazim/Arda-------------Pino/Arda

------------Stancu------------

------------Baros--------------

güzel kadro

maç biteli 50 55 dk oldu stat ve çevresi bomboş işte stat budur !

yaklaşık 40 dk sonra kimse kalmamış !

DAHADA OTURACAKMIŞ SÜRE AZALACAKMIŞ EKSİKLER GİDERİLDİKÇe

var desen bir türlü yok desen bir türlü :D

iyi bir kaleci çıkarabilirdi, belki birini. ama aykut ve ufuk da olsa fark etmezdi vuruşlar iyiydi :D

Takıma sakat oyuncularında dönmesiyle altarnatifli bi kadromuz olacak.Lig biterken bile olsa :)

Tabiki artık herkes önümüzdeki sezonun planlamasını yapıyor.Önümüzdeki seneye iskeleti kurulu bir Galatasaray ın olması herkesin temennisi.Şahsi görüşüm takımı bu iskelet üzerine kurup sezon sonu nokta transferlerle iddalı bir takım haline gelebiliriz.En büyük sorunumuz kale şuan için Zapata yı yazıyorum mecburiyetten.Onunda sezon içindeki performansı bizim için bi fikir verecektir.

**********************Zapata**********************

Sabri***********Neill***************Servet*******Çağlar

*******************Selçuk******Culio****************

Pino*****************Alexi Sanchez(Stancu)**************Arda

**********************Baros************************

Görüldüğü üzere kaleyide sayarsak 3 nokta transferle iddalı bir takım olabiliriz.Hemde bol altarnatifli bir kadromuz olacak.Selçuk kesinlikle alınmalı.İsterse yıllık 4 milyon verelim.Ne pahasına olursa olsun alınmalı.Hem yerli hemde tam ihtiyacımız olan oyuncu.Hemdeler bitmiyor bonservis ücreti yok.Forvet arkasına Kaliteli bi klass ayak şart.Alexi sanchez cup oturur oraya.Umarım doğru hamlelerle gelecek sezon bizim sezonumuz olur

Arda, Pino, Caglar ve Baros.. Bunlar nekadar oynayabilecek bu Sezon sonuna kadar görecegiz.. Kisacasi Sakatliklari ne durumda göreceksin..

bence stancu sol da oynamali...sebepleri:

- sol taraftan iceri kat edip cok etkili fasolu sutlar atiyor sag ayagi ile..

- diger kanattan ataklar gelisince ceza sahasinin icine kat ediyor ve daha cok tehlike yaratiyoruz ceza sahasinda...

stanuc böyle oynarsa arda kesik yemeli...

ayrica kazim iyidi ama pino daha basarili olur bence...

bence hagicdığrusunu yapıyor,stancu bence merkez forvet olamaz,ve olmamalı da,bence verimi daha düşük olur öle,barcelona da david villa gibi onu içeride katadebilen bi adam olarak görüyor ve doğrusu da bu bence,aynene kazım ın sağ da yaptığı gibi stancu yu da solda merkeze de kaçabilecek gibi tipik bir 4-3-3- ün sağ ve sol açıkları bigi oynatıyor,bence asıl arda dönün ce ve forma girer se ve baros da takım a döünce stancuyu nerde oynatacak orası önemli,4-3-3 ün en önü sakatlanmazsa arda-baros-kazım olacak da ortadaki 3 lüden birisi cluio diğerleri nden biride stancu olurda diğeri kim olur bilmiyorum,hagi böle düşünüyor kanımca,ve kazım ilk geldiğinen beri niye alındı bu adam dediğim adam,bu maçın en iyisiydi

Uzun süre sonra iyi futbol oynadık diyebilirim. Orta sahamız uzun süre sonra üretkendi. Culio, Sabri ve Neill çok iyi oynadılar. Maçın kuşkusuz yıldızı Culio'ydu bence. Rakip yarı alanda ayağında top tutabilen, çalım atabilen, oyunu paslarıyla yönlendiren ve dikine oynayıp arkadaşlarını pozisyona sokan tek futbolcumuz Culio'ydu. Kazım sağ kanatta iyi çalıştı, Serkan'la o koridoru çok iyi kullandılar. Ayrıca güzel asistler yaptı. Stancu solda oynamasına rağmen etkiliydi. Kewell gol atmasına rağmen etkisizdi. Asya Kupasının yorgunluğu da var tabi. Cana'nın stoperde iyi oynamasına ve Baros'un golle dönmesine de ayrıca sevindim. :)

Ilk golde kapattigi köseden gol yedi. Tipik bir Ufuk golü :) Ufuk´tan biraz daha kaliteli Zapata. Ama yeterli degil bence.

müthiş tespit. pino hücumun solunda çok etkili olur niye ?çünkü şut imkanı çok olacak !çok gol atar !

zaten pino son 2-3 mac zaman zaman solda oynadi ve ben en cok solda begendim onu

müthis sut cekebiliyor böylece ve ayrica driblingleriyle acayip girebiliyor rakip sahanin icine.

Zapata boşa kontenjan.

Yönetimle,mhk ye tepki oldu mu?

var desen bir türlü yok desen bir türlü :D

iyi bir kaleci çıkarabilirdi, belki birini. ama aykut ve ufuk da olsa fark etmezdi vuruşlar iyiydi :D

çok maç eksiği var bu adamın daha hatalı goller yiyecektir sabredelim yapcak birşey yok.

Geri
Üst Alt