STSL 10/11 H:20 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:20 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | 6 Şubat | Maç Sonucu

adnan sezgin telegole bağlandı.

Adnan Sezgin bağlandı kanaltürke

Abi takima ve yönetime laf edilmeyecek gibimiydi Allah askina ya? :) Tas olsan catlarsin ya.

Onur başkana her eleştirinde haklılık payın %100(tabiki ağır hakaretler hariç) ama artık bu takım bizim takım destekten başka çare yok, ben sadece maçlara gidip desteklemek istiyorum.Ben bu takıma sadece 2 tane üst düzey adamla müthiş bir takım olacağını düşünüyorum.Sadece 2 adam demek istemedim üst düzey 2 tane vasat üstü en az 2 tane daha lazım tabi.Neyse uzatmayayım artık destekliyelim gerisi boş,GALATASARAY TÜRKİYEDİR.

Yine doluşmuşlar transfer nöbetçisi tarzı yorumcular buraya. Bi maç yenilelim görürüm sizi. Hani yok mu şampiyonluk hesapları yapanlar falan?

Dipnot: Pino bu takımın en yetenekli oyuncusudur.

Adnan sezgİn kanaltÜrk canli yayina baĞlandı !

BAM oynamasın rahat maçlar oynarız..Bugün bile mustafa oyuna girdi skor değişdi,Antep maçında olduğu gibi,Mustafa yerine artık Yekta tercih edilmeli..

BAM oynamasın rahat maçlar oynarız..Bugün bile mustafa oyuna girdi skor değişdi,Antep maçında olduğu gibi,Mustafa yerine artık Yekta tercih edilmeli..

mustafa orda aldığı topu kaptırmasa o golü yemicektik. tabi hakan baltayada değinmek lazım o golde.

Bu takımda hala orta sahaya 2 adam lazım. Yoksa Msarp-barış-ayhandan 2 si daima oynayacak. Zaten 75. dakikada Msarp girdiğinde yanımdaki arkadaşıma dedim bak şimdi maç 3-2 olacak diye 5 dakika sonra 3-2 oldu. Arkadaşda haklıymışsın dedi. Msarp yürüyor, pozisyonları seyrediyor sadece böyle önlibero dünyada yoktur heralde başka.

İnsua'yı sezon sonu geri alırlar ozaman insua diye ağlarsınız..

Bana göre daha iyi kardeşim Çağlar. sana göre Insuadır Hakandır .

A.çakara çakasım var.

İnsua'yı sezon sonu geri alırlar ozaman insua diye ağlarsınız..

yahu insua'ya laf eden yok. insua çok çok iyi topçu. ama kontenjan olduğu sürece. yabancı hakkını orta saha ve forvette harcamak daha mantıklı.

Geri
Üst Alt