STSL 10/11 H:20 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:20 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | 6 Şubat | Maç Sonucu

Box to boxun krali Sabri Sarioglu

ahmet cakar efendi diyorki; romanyada hicbir futbolcu 2-3 milyon degilmis.ben diyorumki yokya.gabriel torje dinamo bükreste 21 ysinda.al bakalim nekadar isteyecekler.suanki degeri 3.8 milyon.hee birde bir stancu daha var rapid bükreste belki onu demislerdir

adnan polat barış ayhan sarp ufuk aykut.... bugün sahada ve tribünde görmediğimiz isimler...ve uzun süredir ilk defa gerçek Galatasarayımı izledim...tesadüfe bak...her ne kadar sarp kendisini ikinci yarı hissettirse de kral noktayı koydu:D

eger 2 mac üst üste böyle oynayalim daha neler bulur bu medya bizi elestirmek icin.

Mehmet Işık reklamını yapmıştır. Transfer döneminde birsürü spekülasyonlar çıkıyor. Resmi olmayan bir internet sitesine ve Mersin'in Futbol Şube Başkanı'na inanılıyor ama Adnan Sezgin'e inanılmıyor. Hala yanlış bilgiler konuşuyorlar. Mehmet Işık'ın kanıtı da yok ayrıca. İtalya klübü diyorlar ama 6 milyon euro veren klüp katar klübü. Hangi oyuncu Katar'a gitmek ister kendini bitirmek ister. Galatasaray'ı yıpratma çabaları içerisine girenlere izin vermeyelim. Unutmayalım ki Galatasaray Türkiye'dir !

abi napcan maçın özetini sen ya :asd: maçtaymışın işte yoksa özet mi hazırladın bize.

:D :D Orası öylede renktaş birde burdan izleyeyim diyorum:) Bu arada çok şanslıydık 6 golun 5'i hemen önümüzde oldu :D

Bu arada eskişehirspor taraftarına da bir şeyler söyleyeyim.Ortamı germek için yapmadıkları tezahürat atmadıkları şey kalmadı(çakmak,ayran,para,su)Böyle bir taraftara hiç yakıstıramadım açıkcası.Hemen üstümüzdeydi esk. taraftarı...

Teşekkürler cimbomum.Özlemiştik biz bunu.

:D :D Orası öylede renktaş birde burdan izleyeyim diyorum:) Bu arada çok şanslıydık 6 golun 5'i hemen önümüzde oldu :D

Bu arada eskişehirspor taraftarına da bir şeyler söyleyeyim.Ortamı germek için yapmadıkları tezahürat atmadıkları şey kalmadı(çakmak,ayran,para,su)Böyle bir taraftara hiç yakıstıramadım açıkcası.Hemen üstümüzdeydi esk. taraftarı...

Eze eze yendigimiz icin sindirememislerdir :) mactan önce cok g.tleri kalkmistir (hani biz kötüyüz ya onlarda 8 mactir yenilmiyorya vs... :D )

bir atlıcan o tarafa bir temiz sopa çekecen bakalım bir daha yapıyorlar mı.

renkdaslar sezon sonu orta sahaya iki yönlü ,teknik,savasan,güclü bir yabanci alsak süper takim oluruz.mesela emana gibi :)

uzun zamandır ilk defa böyle güzel futbol oynadık.bilinçliydi takım.vur gitsin top benden cıksın mantıgı yoktu.iyi pas yaptık

5-0 biterdi.taaki mustafa sarp girene kadar.direk takım çöktü.hagi ders almalı şu olaydan artık.güzelim maçı verebilirdik.tribünler çok iyiydi.güzel bağırdık.tvde nasıldı şimdi izlicem bakıcam.

hakan balta zayıf halka malesef.yetemiyor adam.kazım bikaç tane çok güzel ahreket yaptı.onun haricide diğer maçlara göre iyiydi.stancu baya iyi topcuymuş çok faydalanıcaz ondan

ua ne kadar sevilmesede tribünü kontrol ediyorlar.tek organize taraftar grubu onlar.stadı güzel yönlendiriyorlar.ama bi sarı-kırımızı-şampiyon-cimbom yapmıyorlar güzel olur.

eses taraftarınıda tebrik ederim.iyi desteklediler.onların tribün fulldu ztn.güzel maçtı.ama gol yemeseydik iyi olurdu averaj gerek

stadda pek düzenleme olmamıs gibi.sene sonunu bekliyorlar sanırım

neill ile sözlesme yenilenmez ise bir ön libero alinir ozaman.(flamini) :)

Geri
Üst Alt