Baris Kösem
Tecrübeli Üye
- 11 Nisan 2010
- 5.596
- 75
- 1.183
Cevap: STSL 10/11 H:20 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | 6 Şubat | Maç Sonucu
Box to boxun krali Sabri Sarioglu
Box to boxun krali Sabri Sarioglu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktaşlar staddan eve yeni gelebildim.Maçın özeti paylaşıldı mı ?..![]()
maçtaymışın işte yoksa özet mi hazırladın bize.abi napcan maçın özetini sen yamaçtaymışın işte yoksa özet mi hazırladın bize.
![]()
Orası öylede renktaş birde burdan izleyeyim diyorum
Bu arada çok şanslıydık 6 golun 5'i hemen önümüzde oldu
![]()
Bu arada eskişehirspor taraftarına da bir şeyler söyleyeyim.Ortamı germek için yapmadıkları tezahürat atmadıkları şey kalmadı(çakmak,ayran,para,su)Böyle bir taraftara hiç yakıstıramadım açıkcası.Hemen üstümüzdeydi esk. taraftarı...
![]()
Orası öylede renktaş birde burdan izleyeyim diyorum
Bu arada çok şanslıydık 6 golun 5'i hemen önümüzde oldu
![]()
Bu arada eskişehirspor taraftarına da bir şeyler söyleyeyim.Ortamı germek için yapmadıkları tezahürat atmadıkları şey kalmadı(çakmak,ayran,para,su)Böyle bir taraftara hiç yakıstıramadım açıkcası.Hemen üstümüzdeydi esk. taraftarı...
Eze eze yendigimiz icin sindirememislerdirmactan önce cok g.tleri kalkmistir (hani biz kötüyüz ya onlarda 8 mactir yenilmiyorya vs...
)
renkdaslar sezon sonu orta sahaya iki yönlü ,teknik,savasan,güclü bir yabanci alsak süper takim oluruz.mesela emana gibi![]()
emana demeyin artık gelemedi gitti piresi geçti bu adam da.bence gündem yaratmak iicn atiyorlar![]()
Aynen renktaşNeyse.. Özet paylasılmadı mi ?
![]()
Aynen renktaşNeyse.. Özet paylasılmadı mi ?
![]()
doğru olsa ne yazar ki? Biz ribery'yi kaça aldık? Sonra kaç para etti?