STSL 10/11 H:20 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | 6 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:20 | Galatasaray 4-2 Eskişehirspor | 6 Şubat | Maç Sonucu

rasit cetiner tam bi idiot culiodan hagi olurmu diyo::) ulan kendi kendinize gelin güvey oluyonuz sinanla birlikte. culioya kim hagi dedi allahın cahilleri..

rasit cetinerle sinan engin bu 2li futbol fukarası 2 adam. bu sinan engin cok biliyomus havaları yokmu deli oluyorum. bide havaya bakıp konusuyo maho:)))

Sinan saçmalıyor gene.....

pinoyla ilgili konuştular az öncede duyamadım ne dediğini.

Stres yok hedef yok... Bunlar yorumcuysa var ya.. Kıskançlık böyle bişey. O kadar adam aldılar bizim yabancıları kötülüyo.

rasit cetiner tam bi idiot culiodan hagi olurmu diyo::) ulan kendi kendinize gelin güvey oluyonuz sinanla birlikte. culioya kim hagi dedi allahın cahilleri..

TV 8 e bastım Culio ile Hagiyi kıyasladıklarını görünce Televizyonu kapadım

Sinan engin beşiktaşı ne zaman konusacak :D

biri su sinan engini sustursun ne sacmalıyo bu herif. kendi takımı dünya takımıydı. 17de 17 diyodu. havaya bakıp konusuyo bide. tv 8e baskına gidelimde sussun şu herif. bide dogru konussa:)

Abi bu futbolculukta ne deli para bea :(.... Haftada birkez 90 dakika varini yogunu ortaya koy... sonra antrönör ol.... sonra sportif baskan vs. ol...... odami olmadi yorumcu ol....

55-60'a kadar milyonlar cebe ohhh :(

Mersin İdman Yurduna önerilen Stancu budur IonuÅ£ Stancu - Player profile - transfermarkt.co.uk

onlarda biz Stancuyu aldıktan sonra hemen heyecanlanmışlardır acaba kendilerine önerilen Stancu sanıp. Yoksa bu adamlar Romanya liginden futbolcumu tanır Allah aşkına ya

Sonunda oraya bağlayacaklar. Dalga olsa da olmasa da (Beş tane stancu var...)

pino'ya kurban olsun sinan:) delgadoya 10 alex eder demişti hiç aklımdan çıkmıyor:D

İBB maçından sonrada Bjk birdaha puan kaybetmez demişti, bekliyorum nasıl kıvıracak diye :D

Emenike hacamat etmiş bunları komple :)) Beynine kan gitmiyo bjk lilerin :) Bunlar gerçeklermiş hahaha

Sinanın aldığı topçuların hepsi iyi zaten.. gordon diye bi adam getirdi adam 4.0 numara kör çıktı akşam top göremiyor stoper.

Mersin İdman Yurduna önerilen Stancu budur IonuÅ£ Stancu - Player profile - transfermarkt.co.uk

onlarda biz Stancuyu aldıktan sonra hemen heyecanlanmışlardır acaba kendilerine önerilen Stancu sanıp. Yoksa bu adamlar Romanya liginden futbolcumu tanır Allah aşkına ya

Bunlar bunu bile alamaz.Bu MİY yöneticilerinin tamamını toplayıp başaşağı silkelesen bunlardan çıksa çıksa 15-20 bin dolar ancak çıkar.:D

İBB maçından sonrada Bjk birdaha puan kaybetmez demişti, bekliyorum nasıl kıvıracak diye :D

ondan kolayı ne ki :)

ama hakemmm :( der çıkar işin içinden. hakem hatası bir tek onlara oluyor sanki. bizi kaç maç biçtiler, tık yok, bunların denk geldi bir gol iptal edildi, ligden çekilecekler biraz gaz versek :D

Tello Culiodan iyi futbolcu diyor patates kafa

Geri
Üst Alt