STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

Takım yenilince Misi Misi takım yenince Hagi'nin kararı dogrudur..

Kim ne derse desin BU TAKIMA MİSİMOVİC! LAZIM...

kalecilerimizin hepsi kötü ama yabancıya gerek yok aykut gecsin. hakan balta yerine caglar veya insua oynar.. yekta bu takım kadrosuna göre kesinlikle 11 de oynar.. kazım yerine arda yoksa pino oynar...

bu saçma tartışma niye bu kadar uzadı ki

Bir takım için en kötüsü yenilmeye alışmak, biz de bunu bu yönetim sayesinde başardık.

Meyvasını yiyoruz..

Şu an en suçsuz kişi Hagi'dir! Adam çırpınıyor ama elindeki futbolcularla bundan daha öteye gidemiyor. Bunu göremiyor musunuz?

Yönetime laf söyleseniz anlayacağım ama Hagi'ye dil uzatmak kadar abuk subuk bir davranış yok.

ahahahaha zapata nin yedigi golü gördüm simdi...kaleci diye savundugnuz adama bak...rezalet ötesi ...balta da geriden kosup adami iizliyor ama hala ilk 11 ...demekki hagi ile aralari bayagi iyi...hagi de iiy futbolculara kil oluyor insua gibi adam yedek oturuyor...nereye geldim ben diyordur...misi kadro disi, ben yedek ...neill orta saha....kimin ne oynadigi belli degil hagi sayesinde :D

Takım yenilince Misi Misi takım yenince Hagi'nin kararı dogrudur..

Kim ne derse desin BU TAKIMA MİSİMOVİC! LAZIM...

işte böyle 1 2 maç kazanınca gündemden düşüyo direk.. ama 3 4 maç kaybedelim bak ozaman nasıl çıkıyo yöneticilerden demeçler felan..

İkili tartışmalara girmeyin, çok uyardık, ceza alacak bundan sonra uzatanlar.

Sözün bittiği yerdeyiz artık...

Arkadaşlar ikili tartışmalara devam etmeniz halinde ceza alabilirsiniz.Uzatmayalım lütfen.Rahatsız olduğunuz yorumlar varsa Moderatöre bildir butonunu kullanınız.

Hagi kotu teknik direktor olabilir, ama o adam kimse gelmezken kalkti geldi bu takim icin. Elinden geleni de yapiyor. Galatasaray'i Galatasaray yapan 5 adamdan biridir. Oyle kimse "Hagi gitsin, kovulsun" falan diyemez. Ben dedirtmem en azindan.

Sezon sonuna kadar kume dusurse bile bu adama destek olmak, yaninda durmak ona borcumuzdur.

işte böyle 1 2 maç kazanınca gündemden düşüyo direk.. ama 3 4 maç kaybedelim bak ozaman nasıl çıkıyo yöneticilerden demeçler felan..

Aynen aynen..

Bu hafta gene cıkar konusu haftaya Buca'yı yeneriz aa ne gerek var Misi'ye Hagi'yle takım iyi yolda denir..

Maç boyunca üzerine gelen tek topu da güzel bir şekilde gol olarak yiyen Zapata'ya da saygılarımızı, iyi niyetlerimizi gönderelim.

Biz debeleniyoruz burda ama eminim takımda oynayan kendini Galatasaray futbolcusu sanan arkadaşlar eminim eşleri ve sevgilileri için nasıl bir sevgililer günü programı hazırlarım onun derdine düşmüşlerdir maç bitimiyle..

Maç kötü geçti, hepimiz sinirliyiz evet ama lütfen mesajlarımıza biraz daha dikkat edelim ve biraz saygı gösterelim diğer yorumlara.

Bu Sabri de azcık zeka varsa ben de Einstein'ım.

Amam abi sessiz konuş forumda Sabri'ye laf söyleyince 1 ay ban verirler.Bu adam yüzünden ban yemek bile zamanında(2-3 yıl önce,ve tek cezam) insanın tüylerini diken diken ediyor ya neyse.

Geri
Üst Alt