STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

Kimse Hagi ye haksızlık etmeyin falan filan demesin..Kadro kalitesizse gelmeyecek arkadaş takımın başına,kusura bakmayın ben bu takımla çalışmam diyecek..Haaa geliyorsa, takım enkaz şeklinde dahi olsa düzeltecek,kriz ortamını yönetecek,yönetemiyorsa istifa edecek.İyi ,kaliteli futbolcuları aldıktan sonra bu takımı sokaktaki adamda yönetir...Önemli olan zoru başarmak, büyük takım antrenörlüğü budur. Hagi daha önce neden gönderildi,şöyle bir hafızalarınızı yoklayın beyler...!

Türkiye kupasından elenirsek hagiyi ya yollarlar yada sezon sonuna keserler biletini şimdiden.. iddaya bile girerim:)

Sezon sonu gönderilmesi Allahın emri zaten Haginin td ligine 1 sezon daha dayanacağını sanmıyom bu kulübün isterse kupayı kazansın sezon sonu gönderilir. Benim istediğim şey başkan ve yönetim kurulu değişsin yeni gelen yönetim kurulu seninle çalışmak istemiyoruz anlaştığımız bir td var diyerek hoş bir şekilde yollasınlar bari adamı Hagi'yi de küstürmeyek takıma

Çıldırtmayın insanı ya Hagi'nin ne suçu var? Kaç senedir kaç teknik direktör geldi, hangisi ne yaptı da Hagi'ye sallıyorsunuz? Bu rezil kadro ile Hagi veya X teknik direktör ne yapabilir? Burada suçlu olan kişi Adnan Polat'tır.

Vücudunuza giren oksijeni beyninize yönlendirin birazcık gözünüzü seveyim..

Onu kulubu kazıklaken dusunecekti...

Müthiş Kadro

kadroao.th.jpg
[/URL][/IMG]

Cidden cok komikmis.. biraz daha seviye lütfen!

Hagi gideceğine yönetim gitsin ,adnanlar gitsin,rijkaardla sözleşme imzalıyacaklardı sonuna kadar arkasındaydılar rijkaardı gönderip kendilerini kurtarmak için hagiyi getirdiler kurtardılar da hagi giderse yönetim neye duruyor

Ne yapıp edip kupayı almamız lazım.Seneye Türk Telekom Arena'da avrupa maçları oynanmalı

wagner - popov- sosa - dany ulan yabancılara bak arkadaş hepsi iyi oyuncu, ben sanmıyorum tolunayın bu adamları bulup getirdiğini.. o dany yokmu defansta yamyam gibi her topu kesti arkadaş ya.

Aldığınız parayı al sadd a geri verin keitamızı alın yeter be

Galatasaray forumunda HAGI'yi savunuyorum, bu bir ilk olmali.

Teknik direktorlugunu degil, bildigin adamin kendisini savunuyorum. Hagi gitsin, kovulsun falan diyenler var. Gidecekse sezon sonu kendi isterse gider. Yoksa 1.5 senelik sozlesmesi var. Uzatmayin, takima destek falan verin.

Eee ozaman neyi tartışıyoruz ki ben Haginin kendisine ne dedim söylermisin kovulsun demek Hagiyin kişiline mi demek futbolculuğuna mı demek hayır Td olarak gitsin dedim ee ne var bunda 16 yaşındayım diye diyemem mi ??

kewelin kılımı dönmüş nolmus bu adama.. seneye gönderilsin yeter artık be sakatlar ordusu gibiyiz..

İnşallah kupadanda eleniriz.Bu adnanlara iyi bi ders olur.

Vay vay vay hani 3-3-3-1'ciler nerede? Pollyanna olmaya gerek yık en başından beri söylüyorum bu takımdan birşey olmaz.:yenieek:

ben seni hatirliyorum reis

senin dedigini duydugumdan beri icimde bir umut kalmamisti

cok tesekkur ederim

mac seyretcegime hafta sonlari ortlama 2 saat daha arabamla caddede fiyaka yaptim

- Kaleye sırf Steaua'dan olsun diye ve bir zamanlar iyiydi diye Zapata.

- Yabancı kontenjanın yetmesine rağmen Hakan'ın oynayıp, Çağlar/Insua'nın yedek oturması.

- Neill'dan ortasaha, Cana'dan stoper yapma fantezisi.

- Serkan'ı sağ bek, Sabri'yi ortasahada oynatıp, 4 milyon verdirttiğin Yekta'yı yedek bırakması.

- Forvet diye aldığı Stancu'yu, kanatlara kaydırma fantezisi.

Çıldırtmayın insanı ya Hagi'nin ne suçu var? Kaç senedir kaç teknik direktör geldi, hangisi ne yaptı da Hagi'ye sallıyorsunuz? Bu rezil kadro ile Hagi veya X teknik direktör ne yapabilir? Burada suçlu olan kişi Adnan Polat'tır.

Vücudunuza giren oksijeni beyninize yönlendirin birazcık gözünüzü seveyim..

Tabi en buyuk suçlu Polatır sonra Sezgindir ama şu anda onların pek gitmeye niyeti yok e ozaman ne oluyor yenilmeye devam mı ??

wagner - popov- sosa - dany ulan yabancılara bak arkadaş hepsi iyi oyuncu, ben sanmıyorum tolunayın bu adamları bulup getirdiğini.. o dany yokmu defansta yamyam gibi her topu kesti arkadaş ya.

kim buldu peki adam iyi hoca gidelim yine hagi'yi getirelim bizim çocuk zaten hagi dimi gel dediğinde gelir git dedğinde gider yazık ya yönetim anlayışımız bu kadar işte

hayri f. cund sen galatasarayli olduguna eminmisin? herkesi tahrik edip durma burda

- Kaleye sırf Steaua'dan olsun diye ve bir zamanlar iyiydi diye Zapata.

- Yabancı kontenjanın yetmesine rağmen Hakan'ın oynayıp, Çağlar/Insua'nın yedek oturması.

- Neill'dan ortasaha, Cana'dan stoper yapma fantezisi.

- Serkan'ı sağ bek, Sabri'yi ortasahada oynatıp, 4 milyon verdirttiğin Yekta'yı yedek bırakması.

- Forvet diye aldığı Stancu'yu, kanatlara kaydırma fantezisi.

:005:

Geri
Üst Alt