STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | İlk Yarı

Bu Popov acayip oyuncu zaten burda oynarken de biliyodum kendisini Blackburna gidicekti ama gidemedi keşke biz alsak demiştim bi baktım antepe gitmiş çok şaşırmıştım..

Sabri :(Nere hurdun aga..

bence bu maçı çevirecez

Servet'in varsa yersin ben vasat stoper dediğimde demedikleri kalmadı en çok zarar verenlerin başındadır servet hızlı adam oldumu duman oluyor bknz Cenk Tosun 2 maçtır karşı karşıya geliyorlar adam 2 yada 3.golünü attı 2 maçta kupa maçıyla birlikte

Golü Cenk atmadı arkadaşım önce maçı seyret sonra yorum yap.

Anıl'ın tecrübesiz olduğu çok belli.En yanlış maçta oynattı Hagi

Servet'in varsa yersin ben vasat stoper dediğimde demedikleri kalmadı en çok zarar verenlerin başındadır servet hızlı adam oldumu duman oluyor bknz Cenk Tosun 2 maçtır karşı karşıya geliyorlar adam 2 yada 3.golünü attı 2 maçta kupa maçıyla birlikte

öffff birader sende de ne ego var be.millet birşey yazdı mı direkt ben böyle dediydim,yok ben bunu demiştim,ben biliyordum...bu ne ya.

Bir saattir kadro diye inletiyosun siteyi, maçı seyretmediğin belli bir de eleştiri getiriyosun seyretmeden kötü olduğunu nerden anladın seyretmeden?

sen sussana iki dakka.

stancu burdan çakar :)

Golü Cenk atmadı arkadaşım önce maçı seyret sonra yorum yap.

radyoda Cenk demişti ilk sonra Sosa diye düzeltti ayriyetten 2side hızlı santrafor ha cenk ha sosa Servet hızlı santraforlara karşı duman oluyor

Şimdi ilk yarı insua oynamış olsa 2.yarıya Barosla başlamak istesek anılın yerine 2. oyuncu birden mi değştircektik kontenjan için Hagi sanırım bunu düşünmüştü buyuzden insua oynamadı galiba

Bu sene 20 mağlubiyet alırız

Servet'in varsa yersin ben vasat stoper dediğimde demedikleri kalmadı en çok zarar verenlerin başındadır servet hızlı adam oldumu duman oluyor bknz Cenk Tosun 2 maçtır karşı karşıya geliyorlar adam 2 yada 3.golünü attı 2 maçta kupa maçıyla birlikte he pardon sosa atmış golü 5 dk'da Cenk Tosun attı sanmıştım spiker öyle diyordu

17 de 17 yapıp şampiyon olcaz görüşürüz de demiştin :)

iyi tarafından bakarsak yenik olduğumuz için Sarp' ı almaz :)

Popov bildiğin mal ediyo

radyoda Cenk demişti ilk sonra Sosa diye düzeltti ayriyetten 2side hızlı santrafor ha cenk ha sosa Servet hızlı santraforlara karşı duman oluyor

Sallamak için fırsat arıyosunuz ondan oluyor! Radyodan dinliyosun pozisyonu görmüyosun ama orada nasıl vurdurur o adama yorumunu yapabiliyorsun anlamış değilim mantığınızı.

Son 3 yıldır GS li olmak azappp :(:(

öffff birader sende de ne ego var be.millet birşey yazdı mı direkt ben böyle dediydim,yok ben bunu demiştim,ben biliyordum...bu ne ya.

Aynen egom var.Haksızmıyım sence ? 2 maç önce küfür edenler 2 hafta sonra adama methiyeler düzerken bırakta ben kendimi öviyim

Geri
Üst Alt