STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | İlk Yarı

Anil dİlaver bence stancuyla beraber takimin en İyİsİ ne yapsin İkİsİde ortasaha evlere Şenlİk

Maci cevirmeye 20 Dakikamiz var, cevirdik cevirdik, yoksa Sarp buna izin vermez.

topsuz alanda çok iyi

Yazmadan edemicem moralim son derece bozuktu taaki bu msj i okuyana kadar okuduktan sonra aklima geldikce gülmeden duramiyom bunu cok samimi söylüyom bu kadar kisa ve kaliteli bi espri olmaz abicim..:D

Anil dİlaver ve stancu bence İyİler..ortasaha evlere Şenlİk adamlar ne yapsin

Herzaman ayni senaryo. Bir mac iyi oynariz, taraftar umutlanir acaba seri yakalar miyiz diye. Bir sonraki mac takim dagilir, millet sayar söver. Sonra iyi oynariz yine umutlaniriz, vs vs böyle devam eder. Bu sene böyle gecti gercekten. :)

Yekta ve Baros acilen girmeli.

Zapata Ufuk'tan iyi değil diyordum.Zapata Ufuk'tan kötü kaleci.Artık bunu rahatça söyleyebilirim.

her kaleye giden top gol olmak zorundami :@

Sizde de hata veriyor mu forum?

Hep hentbol kalecileri aliyoruz ya :) Ellerini yana acmaktan baska bisey bilmiyorlar ya. Hagi´nin cikarttigi 11 yanlisti. Stancu´yu forvete cekip Yekta ile baslayabilirdi. Anil kim bu macta oynamak kim. Hemen Baros girmeli. Hagi beklerse yuh derim

3 kaleci arasında en iyisi Aykut, kim ne derse desin. Diğer ikisinin yaptığı hataları yapmadı.

Vay arkadaş Ufuk ile Aykut'dan da kötü kaleciler varmış..

Ogulcan kardes, Soner bey baban yasinda. :D

Yaş önemli değilde istediğini söyleyebilir,tuttuğu takımı bu kadar aşağılayan bir taraftar görmedim.Yok Arda gitsin kurtarsın kendini ,yok Baros gitsin kurtulsun, keza Stancu içinde aynı muhabbet artık sıkıcı oluyor bu laflar

Sabriyi ortada kullanicagina beke cek yektayi al sabrinin yerine neden bosuna fantezilere girer anlamam en azindan adman sutlari kaleyi bulur carpar birine gol olur, oyle ataklardan medet umar duruma geldik

Insallah Hagi kovulur diyenler var.

Size kufur ediyorum arkadaslar ama buraya yazmiyorum.

Bak Hayri'cim Hagi eğer Türkiye'ye başarı elde etmek için gelseydi Neill,Servet ve koca sezon sakat G.Zan'dan başka stoperi olmayan takıma stoper transferi isterdi.Adı bile geçmedi stoper transferinin Hagi'nin amacı kovulup tazminat alıp gitmek gider Romanya'da bi takıma daha kapağı atar sonra ordanda kovulur bizden aldığı paralarla ölene kadar yaşar

He dersenki hedefimiz yok Türkiye kupası eğer hedefse 1 tanede olsa stoper ve Ayhan,Sarp,Barış gibi adamların yerine 1-2 tane daha orta saha aldıttırırdı.Amacı kovulup tazminatı alıp gitmek

Insua Baros ve Yekta'yı yedek bekletecek lükse sahip bir kadro yok şu ansahada..

Haftaya Aslantepe farkıyla şov yaparız yine herkes Hagi doğru yolda der ama her deplasmanda böyle oynarız bu sistem içinde Kazım ve Stancu kanatlarda oynarsa.. Zapata'dan iyi komisyon kazanmış birileri..

Bu arada Zapatayıda görduk nasıl bi kaleci olduğunu ben zaten hep diyodum Zapatayı seyredeceğime kalede Ufuku seyretmeyi tercih ederim diye ...

yedigimiz gole bakıyorum kaleci hatası bariz bu acık gözüküyoda. biz niye arkayı bosluyoruz. bizim savunmacılar cokmu hızlıda ben bilmiyorum..bırakın ulan onlar bizim üstümüze gelseydi.. kewellde sakatlancak zamanı buldu seneye defedin gitsin yeter be artık...

Geri
Üst Alt