STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | İlk Yarı

Hagi teknik direktör olacak oyun okuma ve taktik bilgisine sahip olmayan bir isim bu takıma 1gram katkısı olmaz olmadıda gelmesi hataydı.Ben demiştim dicem ama gene küfürü yiyecem Hagi'ye yaptığım yorumları okuyanlar bilir

Evet sen süper okuyosun oyunu, o kadar iyisin ki radyo anlatımından bile okuyabiliyosun!

:tiphat::yenieek::asd:

Kadro alabilirmiyim arkadaslar ?

selam beyler söyle güzel kadrosu olan varmi ?

Bu arada Zapatayıda görduk nasıl bi kaleci olduğunu ben zaten hep diyodum Zapatayı seyredeceğime kalede Ufuku seyretmeyi tercih ederim diye ...

aman aman 2 s,nide seyretmeyelim bunların arasında en iyis aykut. oda bunlara göre iyi onuda begenmiyorum:))

Takım bence fena değil..

Aykut ve Ufuktan daha kova kaleci getirmek büyük dahilik ister,tebrikler Hagi Sezgin

Bu arada Zapatayıda görduk nasıl bi kaleci olduğunu ben zaten hep diyodum Zapatayı seyredeceğime kalede Ufuku seyretmeyi tercih ederim diye ...

Ufuk kötü kaleci değil moreli bozuk sahip çıkılması lazımdı 2-3 hafta kızağa çekilip kale Emirhan veya Aykut'a verilseydi 2-3 hafta psikolojik olarak düzelip daha iyi performans gösterebilirdi

Baroş giriyor.

Hakan Balta'nın oynayıp, İnsua'nın oynamaması tam bir skandal. Serkan Kurtuluş bölgesinde çok açık verdi. Beklerimizi sağlama alabilirsek bu maçı bir şekilde çevirebiliriz. Gaziantepspor'un tek kozu uzun toplarla beklerimizin boşluğundan yararlanmak. Popov perişan etti. Gaziantepspor biraz daha akıllı oynasa en kötü 3-0 olurdu. Bu arada Zapata balon çıktı. Tek diri futbolcumuz Stancu.

yedigimiz gole bakıyorum kaleci hatası bariz bu acık gözüküyoda. biz niye arkayı bosluyoruz. bizim savunmacılar cokmu hızlıda ben bilmiyorum..bırakın ulan onlar bizim üstümüze gelseydi.. kewellde sakatlancak zamanı buldu seneye defedin gitsin yeter be artık...

Defansı Cana yönetiyor, taktiği Hagi veriyor onlara sormak lazım hangi akla hizmet bu kadar riskli bir tercih yapıyorlar!

koskoca ilk yarı bitiyor bizim 1 tane etkili şu veya tehlikemiz yok....

önemli olan orta saha..... bizim hagi ne tuhaf bırak defansları top yapsın orta sahaya yakın bir anda basarsınn. bizimkiler ta onların yarı sahasında basıyor defans öne çıkayım derken arkayı boşluyorr... mantık kolayy zor bişey istemiyoruz senden takımm. kazım top kaybediyor offf yahu deyip kendi çevresinde dönünyür kızıp .... culio koşuyorda nereye .. anıl hiç top tutamıyor. stancu etkili gibi oda kötünün iyisi. sağ-sol bek bi halt yapmıyor.. 8-9 kişi oynuyor gibiyiz. ileri gidecek bir adamımız yok herkes görsün... topu saklayıp takımı ileriye tasayacak takım yokkkk..... maç sonu belliii yine ya 3-0 ya 3-1 kaybediriz. şu maçı alsan en azından 2-3 hafta daha kolay rakiplerle oynuyosun ilk 5 zorlardıkk. yeter hagi-balta-zapata-kazım-serkan bunlar ne yahuu...

2.yarı Hakan Balta çıksın bu girsin;

Bak Hayri'cim Hagi eğer Türkiye'ye başarı elde etmek için gelseydi Neill,Servet ve koca sezon sakat G.Zan'dan başka stoperi olmayan takıma stoper transferi isterdi.Adı bile geçmedi stoper transferinin Hagi'nin amacı kovulup tazminat alıp gitmek gider Romanya'da bi takıma daha kapağı atar sonra ordanda kovulur bizden aldığı paralarla ölene kadar yaşar

He dersenki hedefimiz yok Türkiye kupası eğer hedefse 1 tanede olsa stoper ve Ayhan,Sarp,Barış gibi adamların yerine 1-2 tane daha orta saha aldıttırırdı.Amacı kovulup tazminatı alıp gitmek

Seni bir elime gecirsem, aynen su hareketi cekerdim sana..

Knockout.gif

Forum bitmiş bu ne ya sinir krizi geçirecem

Database error

arkadaslar Kadro alabilirmiyim ?

Bak Hayri'cim Hagi eğer Türkiye'ye başarı elde etmek için gelseydi Neill,Servet ve koca sezon sakat G.Zan'dan başka stoperi olmayan takıma stoper transferi isterdi.Adı bile geçmedi stoper transferinin Hagi'nin amacı kovulup tazminat alıp gitmek gider Romanya'da bi takıma daha kapağı atar sonra ordanda kovulur bizden aldığı paralarla ölene kadar yaşar

He dersenki hedefimiz yok Türkiye kupası eğer hedefse 1 tanede olsa stoper ve Ayhan,Sarp,Barış gibi adamların yerine 1-2 tane daha orta saha aldıttırırdı.Amacı kovulup tazminatı alıp gitmek

Yok artık

Yenilen golde Hakan'la Servet'i gören oldumu.

Adminler şu foruma bi el atın ya az bişey kalabalık olunca hep databese error veriyor. Bi ayar çekin şu foruma

Geri
Üst Alt