STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

Oley oley oley mustafa sarp oley bariŞ Özbek oley ayhan akman oley gÖkhan zan oley servet Çetİn oley aykut erÇetİn oley hakan kadİr balta oley aydin yilmaz oley adnan polat oley adnan sezgİn oley yİĞİt Şardan oley george hagİ oley rİjkaard oley neeskens oley skİbbe oley feldkamp oleyyyyyyyyyyyyy Şampİyon cİmbombom kadroyu kurduk takimi İŞleyecek olan hagİ oley baŞarisiz olurlarsa hagİ ve adnan sezgİn'İ kapi ÖnÜne koyarim oley adnan baŞkan oley kadromuz avrupanin en Önemlİ takimlarina gİrmemİz İÇİn yeterlİ(adnan polat) oley.ben dİyor 6 ay zaman sadece zaman oley zapata oley 3 maÇ 6 gol oley

Tövbemi bozup diriliş maçımızı izleyeyim derken 90 dakikanın sonunda Cimbom kümeye seslerini duyuyorum.

Hakan Balta'yı kadroda görünce bir halt olmayacağını anlamıştım. Ne olurdu Insua ile başlasan Hagi, al sana Hakan Balta.......................

Arena olmasa düşmemeye oynarız herhalde.

Teknik kapasite yok bari biraz pres yapan takım oluşturun. Rezalet üstüne rezalet. Adnan sezginde oturmuş izliyor maçı. Ben olsam eve gidemem çocuklarımın yüzüne bakamam. Yazıklar olsun bize bugünlere gösterenlere. Utanın eserinizle.

Hakem rezalet, Oyuncular rezalet.

Aynı tas aynı hamam.Demek ki neymiş mekan oynatıyormuş.

Adamları zorlamayadık bile

Evet bende zaten buna uzuluyorum tamam yenilebiliriz ama bali savaşalım kazanmak için atak yapalım pozisyon bulalım nede olsa bu takım GALATASARAY.

Evet bende zaten buna uzuluyorum tamam yenilebiliriz ama bali savaşalım kazanmak için atak yapalım pozisyon bulalım nede olsa bu takım GALATASARAY.

hagi savunucuları nerde merak ediyorum...ama doğru 6 ay istedi hagi 6 ay sonra top oynicaz.Bu maçta her şey belli oldu adam gibi top oynayan takım karşısında gs'nin nasıl oynadığı belli oldu neill'ın libero,sabri'nin orta saha,hakan balta'nın da bek olduğı takımdan afedersnz bi b.. olmaz

tesyev'in bir reklamı vardı az öncelig tv'de .ordaki kaleciyi alsak zapatadan iyi oynar

Asıl yapılanma, bu takıma yakışmayan diye tabir ettiğimiz futbolcuların gitmesi ile başlayacaktır. Gaziantepspor ataklarda çok organize ve yardımlaşarak oynayan bir takım olgusu yakalamış. Biz 59496419819 tane futbolcu transfer etsek ne olur ki, gelenlerde bizim futbolcularımıza yavaş yavaş ayak uyduruyorlar. Bu sene gitti, ama gelecek senenin de kaygısı başladı. Hagi maç öncesi yaptığı toplantıda zaten bu maça bir bahane hazırladı. " Milli takıma giden futbolcularımız var ", " Ben takımı aldığımda Galatasaray'ın hali ortada " veya " 6 aylık bir zaman lazım " gibi.

Kaç aydır takımın başında, hala zaman istiyor. Benim için değişen hiçbir şey yok. Bir tek Misimovic'e sözde gözdağı verdi, bu yüzden futbolcularımız biraz daha mücadele ediyor. Artık Teknik direktör değişmeli diyemiyorum. Çünkü artık sıkıcı hale geldi. Kimler geldi, kimler gitti. Hagi giderse, bu yönetim ile gider.

kadro varmi hagi nin aciklamalarini izlemek icin ?

arkadaşlar hagi gitse ne olur gitmese bu saatten sonraa...

bu takıma f.terimi gtirecektin ona bu sezon takımını oluşturmaya başlaa diyecektin sadece... bari top oynardı takım yenilsekte.. kümeye dedirtmek acıtıyor insanıı.. benim için hagi ve omu desteklyenler bitmiştir..

Eskiden kadromuz güçlü ama futbolcular ruhsuz, umursamaz falan diyorduk. Şimdi debeleniyoruz ama kalitemiz yetmiyor resmen Anadolu takımlarını yenmeye..

Ben ilkini tercih ederdim ne yalan söyliyeyim..

Balta gibi gereksiz oyuncular olduğu sürece hiçbirşey değişmeyecek.

Bu kadar rezalet oyuncular bir araya geldiğini daha önce hiç görmemiştim.Şu Kaleci .Balta,Serkan,Sabri ciddi sölüyorum amatör lig oyuncuları değil bence.

Bu yazdığın isimlerle halı saha maçı bile yapılmaz.

Şu forumda yazılanların hepsi çıkıyor.Hagi günü kurtarma planıymış gerçekten.F.Terim gelmeliydi.Ama onun kadar akıllı bir adamda bu enkazı alamazdı.Sezon sonu F.Terim gelir.Stad oturmuş olur.Seneye belki bişeyler olabilir.

herkesle iddaaya girerim, bu takimin 5 sene boyunca sampiyon olmayacagina dair.

Fatih terim gelsin dedim Gözümdem kan getirdiniz beni tefe koydunuz.

Yıllardır yapılmayan transferler, yapılan cimrilikler ve hatalar şu anda geri dönüyor. Bu takımı toparlamak için ya muhteşem yetenekli ve deneyimli bir scout ekibi ki bizde yok ya da en az 40-50milyon euro bütçe gerekiyor. Yeter artık

Geri
Üst Alt