STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

Yahu taraftarda çıt yok ya bu beni iyice çıldırtıyo arkadaş örgütlenelim 100 200 kişi basalım kulüp binasını direnelim lan bıktım artık bu rezillikten

Rijkaard'ı kovuyosun bari yardımcısı Neeskens'i getirselerdi şimdi bile geç değil adam istanbulda şuan Hagi'yi kovup Neeskens'i getirsinler zaten kadroyu çalıştıran antranör sahadada taktikleri neeskens veriyordu rijkaard oturuyodu sadece Neeskens bence bu işi yapabilir.hadi neeskens'i yeterli görmüyosun transfer komitesinin başına getir sportif direktör yap altınada Ralf ragnick'i veya Tugay'ı getir

Lanet olsun 1 hafta bu günün heycanını yaşıyoruz ama oynanan topa bak. Hakan balta denen gereksiz ilerde top kaptırıyo ama adam yürüyerek geliyo tekrar yerine. Oynatsana be adam İnsua'yı. Adam da heycan kalmamış. Hagi Hakan Balta sevdan seni harcar.

gittigi bütün kulüplerden kovulan bir adama umut baglarsan, istersen messiyi getir, cacik olmaz.

kimse kusura bakmasin ama teknik direktörlük konusunda hagi kocaman bir 0

konu haginin iyi olup olmaması değil

sen dünyada hiçbir t.d 6 ay süre istemez demişsin

bende bunun yanlış olduğunu söylüyorum

bu enkazı temizlemek deil 6 ay 1-2 yılda bile zor

Geçmiş olsun.Tek ümidimiz türkiye kupasını alıp uefa kupasına katılmak.

tek suclu polat. hagiyi getiren, sezgine tahammül eden,üstüneli yipratan,misimovicin kadro disi birakilmasi,arena skandali, say say bitmez.

baltayı 90 dakika nasıl sahada tutabiliyor Hagi hayret ediyorum ya her maç 90 dakika sahada adam

Hagi 0-0 olunca evde göbek atıyordur herhalde.Hagi unutma biz Galatasaray'ız her 2 maçta 4 puan alarak da şampiyon olunmaz zaten de.Bu kadro ile ancak Romanya Ligi'nde zirveye oynarız.

bu kadro ile (teknik kadro dahil) ancak ayran kupasinda sampiyonluga oynarsin.

arda bu ayın 30 unda iyileşekmiş.

servet bugün çok kötü oynamadık diyor,

çıldıracam

Bu zaptaptayı kaleci diye getiren a.sezgin de, hagiyi hoca diye getiren kuklacı polatta... eğer kupadan da elenirsek ki inşallah eleniriz hepsi kendini kapının önünde bulacak. yeter artık ya bu ruhsuz topculardan da bıktık onlara çanak tutan yönetimden de! silkelenin ve kendinize gelin karaktersiz herifler!!! bu ülkenin en köklü camiasındasınız beypazarı şeker sporda değil !!! yenilin ama rezil olmayın bizi madara ettiniz yeter lan yeter.

Rijkaard'ı kovuyosun bari yardımcısı Neeskens'i getirselerdi şimdi bile geç değil adam istanbulda şuan Hagi'yi kovup Neeskens'i getirsinler zaten kadroyu çalıştıran antranör sahadada taktikleri neeskens veriyordu rijkaard oturuyodu sadece Neeskens bence bu işi yapabilir

Neeskens napıcak Hakan Balta gibi heriflerden Gareth Bale mi çıkarıcak.

hiç bir zevkimiz kalmadı . bu takım avrupa kupasına katılmalı. türkiye kupasını kazanmaktan başka çare yok !o kupa kazanılcak !ligide ilk 6 da bitirmeli!avuntumuzda fenerin,bjknin yenilgileri olacak !hakan balta gitsin artık !

kupayi istiyorsak hagi en gec kupa macindan önce gitmeli

Yenilmeden uefa kupasını alan takım, şimdi anadolu takımlarıyla berabere kalamıyor...Ulan biz bu takımlarla antreman yapardık antreman, işimiz avrupaydı,cl de çeyrek final yarı final oynamaktı....ne hale getirdiniz lan takımı,klübü,taraftarı!!! Yazıklar olsun binlerce kez yazıklar olsun...

Hagi'yi Galatasaray'dan gondermek 16 yasindakilere kalmadi sukur ki

Hep bu yaşta kalıcam diye bişey yok Hayri ABİ sen Hagiyi başarılı göruyorsan ok sana diyecek bişey bulamıyorum...16 yaşındayım diye ben konuşmaya hakkım yok mu sana yakışmayan bi yorum olmuş yada yakışan diyelim..

ne enkazi yaw. rijkaard ile ilk 6 haftada kimler vardi sanki

bende sana diyorum hagi kim ki (teknik direktörlük anlaminda) 6 ay süre istiyor. Rijkaard isterse 5 sene istesin, kabul ama hagi isteyemez...hagi tam adnan polat ve adnan sezgin icin bicilmis kaftandir.

Geri
Üst Alt