STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

Cevat hoca bile bu takımı 4-4-2 oynattı

30 yaşındayım ve yılalrıdr istanbulda ki her maça giden bir taraftarım,tek bişey soracağım benden başka konya buca sivas gençlerin maç skorlarını takip edip neyse hala 10-12 puan fark var aramızda diyen var mı benim gibi,rezil olmamak için..Ben bu kadar rezil durumda olduğumuzu ve çok üzüldüğümü biliyorum sadece

Doğru Td gelince belki 10 belki 20 Haginin bi başarısını söylermisin ?? Yada senin biraz bile bi umudun varsa Haginin başarılı olacağına dahil ozaman kalsın ileriye tekrar konuşalım..Hem bi yaş daha buymuş olurum..

Bu yönetim ve kadro ile teknik direktörün hiç bir önemi yok demeye çalışıyorum, 5 puan eksik veya fazla alırız başka bir teknik direktörle. Hala Hagi'nin başarısı bilmem nesi diyorsun, çok basit bir şey söylüyorum ama anlamamakta ısrar ediyorsun.. Söylediğin gibi bir yaş daha büyüyünce anlarsın belki, olmadı bir sene sonra kesin... Ne diyeyimki sana ben artık..

danny bi fener macında seyretmistim bide bu macta seyrettim begendim. macın adamı dany..

ligin en cok kaybeden 5. takimiyiz, küme düsersek, kimse neden küme düstük demesin, hakediyoruz, hemde sonuna kadar.

bu arada sosanın golünde hakan balta nerdeydi ya ? kadrajda bile yok

Doğru Td gelince belki 10 belki 20 Haginin bi başarısını söylermisin ?? Yada senin biraz bile bi umudun varsa Haginin başarılı olacağına dahil ozaman kalsın ileriye tekrar konuşalım..Hem bi yaş daha buymuş olurum..

belki 30 belki 40 da olabilir yani doğru td ki morinyomu?

her sene aynı masal kaç senedir

luce burdayken efem bu adam defanstan başka bişey bilmiyor hele camp nouda 2-0 dan maçı 2-2 ye getirdiğimizde lucescuyu asmışlardı son yozgat şampiyonluk maçında takım şampiyon olmuş imparator terim sesleri

terim geldi fiyasko

hagi geldi 76 puanla ligi 3.bitirmiş cihanlarla orhanlarla felan en büyük rakibinin çeyreği bütçeyle kupada 5 çekmiş son haftaya kadar şampiyonluk kovalamış efem hagide anlamıyor

gerets geldi 2.senesinde o da anlamadı futboldan

sonra kalli bunak oldu

skibbe stajyer

bla bla bla hikaye masal bunlar

zapata karpuzcu resmi var mı? :D

Bu arada BAM'dan kimse yoktu ve yine takım orta sahada rezalet oynadı, demek ki tek suç onların değilmiş

hagi ile geriye düşüp kazandığımız maç var mı?

bence hagi nin bize verdiği en büyük zarar bu olacak.dikkat ediyorum hagi için geriye düşmek panik demek dert demek..bunu takıma da yansıttı malesef..çoğu futbolcu artık golü yediğimizde çeviremeyeceğiz diye çöküyor biliyor çünkü teknik adam buna inanmıyor...

hagi ile neden devam etmemeliyiz sorusunun cevabı bu..

zapata karpuzcu resmi var mı? :D

05750621538916617969.jpg

ligin en cok kaybeden 5. takimiyiz, küme düsersek, kimse neden küme düstük demesin, hakediyoruz, hemde sonuna kadar.

Bu takım şuan düşme hattında değilse ismi GALATASARAY oluğu için değil. yoksa bu yeteneksizler ordusu başka takımda olsaydı düşme hattındaydılar şimdi

Bu yönetim ve kadro ile teknik direktörün hiç bir önemi yok demeye çalışıyorum, 5 puan eksik veya fazla alırız başka bir teknik direktörle. Hala Hagi'nin başarısı bilmem nesi diyorsun, çok basit bir şey söylüyorum ama anlamamakta ısrar ediyorsun.. Söylediğin gibi bir yaş daha büyüyünce anlarsın belki, olmadı bir sene sonra kesin... Ne diyeyimki sana ben artık..

Anladımda tabi bi yaş daha buyunce daha iyi anlarım orası ayrı ;) Şu anda yönetim yada bütun futbolcuları gönderecek lüksumuz var mı sence zaten bende en çok yönetimin gitmesini istiyorum ama olmuyor e peki böyle bişey sorıyım sana...

Diyelim yönetim gitti yerine başka yönetim geldi sen Hagiyle yola devam mı dersin ??

dani'nin maliyeti 3 m dolar dan azmış. başkanı söylemiş. 5 yabancıya toplam 12 m dolar harcamışlar.

Geri
Üst Alt