Ersin Kurt
10 Numara!
- 26 Temmuz 2009
- 13.702
- 2.156
- 1.948
Cevap: STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu
Cevat hoca bile bu takımı 4-4-2 oynattı
Cevat hoca bile bu takımı 4-4-2 oynattı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ooooo hep diyorum barca buyuk balon diye
sondurecekler![]()
noldu ki?
espri ya yeniliyorlarya
seviyeye uygun mesaj![]()
Doğru Td gelince belki 10 belki 20 Haginin bi başarısını söylermisin ?? Yada senin biraz bile bi umudun varsa Haginin başarılı olacağına dahil ozaman kalsın ileriye tekrar konuşalım..Hem bi yaş daha buymuş olurum..
Doğru Td gelince belki 10 belki 20 Haginin bi başarısını söylermisin ?? Yada senin biraz bile bi umudun varsa Haginin başarılı olacağına dahil ozaman kalsın ileriye tekrar konuşalım..Hem bi yaş daha buymuş olurum..
bu arada sosanın golünde hakan balta nerdeydi ya ? kadrajda bile yok
bu arada sosanın golünde hakan balta nerdeydi ya ? kadrajda bile yok
zapata karpuzcu resmi var mı?![]()
ligin en cok kaybeden 5. takimiyiz, küme düsersek, kimse neden küme düstük demesin, hakediyoruz, hemde sonuna kadar.
Bu yönetim ve kadro ile teknik direktörün hiç bir önemi yok demeye çalışıyorum, 5 puan eksik veya fazla alırız başka bir teknik direktörle. Hala Hagi'nin başarısı bilmem nesi diyorsun, çok basit bir şey söylüyorum ama anlamamakta ısrar ediyorsun.. Söylediğin gibi bir yaş daha büyüyünce anlarsın belki, olmadı bir sene sonra kesin... Ne diyeyimki sana ben artık..