STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

hayır bende anladım espri olduğunu da kaç kaç?

o kadar kelime yazacagina sporx. com

1-0 ilk yari

yeni mesajlar tusuna bas tepeden

bilmeyen forumdaslarda onu kullansinlar cok ise yariyor forumda zaman gecirirken

05750621538916617969.jpg

Karpuzcu olsam yanımda çalıştırmam işe almam bu adamı karpuzlarıda tutamaz telef eder onca karpuzu zarara sokar adamı

Hakan baltanın ailevi sorunları varmış.Oynatma arkadaş.Bu meslek sosyal ve ailevi sorunları kaldırmıyor.İyi oynamak için kafan rahatolaması gerekiyor.

hagi ile geriye düşüp kazandığımız maç var mı?

bence hagi nin bize verdiği en büyük zarar bu olacak.dikkat ediyorum hagi için geriye düşmek panik demek dert demek..bunu takıma da yansıttı malesef..çoğu futbolcu artık golü yediğimizde çeviremeyeceğiz diye çöküyor biliyor çünkü teknik adam buna inanmıyor...

hagi ile neden devam etmemeliyiz sorusunun cevabı bu..

hagi ile değil galatasaray bu sezon geriye düştüğü hiç bir maçı kazanamadı hatta puan bile alamadı galiba.hatta ve hatta bu sezon hiç ilk yarı galip olmadı.

belki 30 belki 40 da olabilir yani doğru td ki morinyomu?

her sene aynı masal kaç senedir

luce burdayken efem bu adam defanstan başka bişey bilmiyor hele camp nouda 2-0 dan maçı 2-2 ye getirdiğimizde lucescuyu asmışlardı son yozgat şampiyonluk maçında takım şampiyon olmuş imparator terim sesleri

terim geldi fiyasko

hagi geldi 76 puanla ligi 3.bitirmiş cihanlarla orhanlarla felan en büyük rakibinin çeyreği bütçeyle kupada 5 çekmiş son haftaya kadar şampiyonluk kovalamış efem hagide anlamıyor

gerets geldi 2.senesinde o da anlamadı futboldan

sonra kalli bunak oldu

skibbe stajyer

bla bla bla hikaye masal bunlar

Morinho değil yahuu doğru Tdi Rijkartı,Skibbedi,Geretsdi amaa ben yönetim suçsuz demiyorum ben diyorum yönetim denişsede takım denişsede Hagi başarılı olamaz !!

Anladımda tabi bi yaş daha buyunce daha iyi anlarım orası ayrı ;) Şu anda yönetim yada bütun futbolcuları gönderecek lüksumuz var mı sence zaten bende en çok yönetimin gitmesini istiyorum ama olmuyor e peki böyle bişey sorıyım sana...

Diyelim yönetim gitti yerine başka yönetim geldi sen Hagiyle yola devam mı dersin ??

Yönetim gidecek. Hagi'nin başarılı olup olmadığını değerlendirmek için Hagi'ye eli yüzü düzgün bir kadro vermemiz gerekiyor. Aksi takdirde başarılı veya başarısız olduğunu değerlendirmemiz mümkün olmaz. Ayrıca hakkaniyete de sığmaz. Rijkaard'a verildiği kadar şans verilmeyi Hagi de hak ediyor.

Adnan Polat gittiği an gelecek hiç bir yönetim Hagi ile çalışmaz zaten,o yüzden artık başkanın gitmesi gerekiyor..Gitmiyor yapıştı koltuğa o zamanda gönderilmesi gerekiyor taraftarlarca

Morinho değil yahuu doğru Tdi Rijkartı,Skibbedi,Geretsdi amaa ben yönetim suçsuz demiyorum ben diyorum yönetim denişsede takım denişsede Hagi başarılı olamaz !!

hagi barcayi bile batirir...orada bile 6 ay yok 12 ay zamana ihtiyacim var der..

geldigi ilk gün 6 ay'a ihtiyacim var dedi..hala öyle diyor...

canaydindan nefret ediyordum ama polat ve ekbinden daha da cok nefret ediyorum

Hagi gitse başkası gelse bu kadroyla daha fazlasını yapamaz,Hagi gitsin demek çok saçma..

Adnan Polat gittiği an gelecek hiç bir yönetim Hagi ile çalışmaz zaten,o yüzden artık başkanın gitmesi gerekiyor..Gitmiyor yapıştı koltuğa o zamanda gönderilmesi gerekiyor taraftarlarca

ultraslan varken kimse bi yere gitmez:) asker onlar asker..

15. ile arada sadece 13 puan var gerisini siz düşünün...

o değilde Eric Gerets i özledim aga . Adam ezeli rakibinin çeyreği kadroyla 83 Puan + 80 küsür gol atarak şampiyon yaptı takımı. 2. sezonunda İnamoto, Cihan, Orhan Ak , Carrusca lı kadroyu 3. yaptı diye yolladılar adamı ya.

hagi barcayi bile batirir...orada bile 6 ay yok 12 ay zamana ihtiyacim var der..

geldigi ilk gün 6 ay'a ihtiyacim var dedi..hala öyle diyor...

canaydindan nefret ediyordum ama polat ve ekbinden daha da cok nefret ediyorum

barca futbol tarihinin en buyuk balonu bence

Yönetim gidecek. Hagi'nin başarılı olup olmadığını değerlendirmek için Hagi'ye eli yüzü düzgün bir kadro vermemiz gerekiyor. Aksi takdirde başarılı veya başarısız olduğunu değerlendirmemiz mümkün olmaz. Ayrıca hakkaniyete de sığmaz. Rijkaard'a verildiği kadar şans verilmeyi Hagi de hak ediyor.

katilmiyorum...FR varken iyi olan kadro neden hagi gelince kötü oluyor ?

inanilir gibi degil bazi insanlairn yorumlarina gercekten sasiriyorum hagi geleli ne katti takima 1 olumlu bisey söyleyin kendimi catidan atacagim kalsin kalsin da trt de bank asya maclarimizi izleriz..

Adnan polat git ne olursun git lütfen git ya

Sen öyle duşunuyorsun saygı duyuyorum ama ben başka duşunuyorum olabilir Hagi sence şu anda elindeki kadroyu en iyi derece kulanıyo mu ???

Geri
Üst Alt