STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:21 | Gaziantepspor 1-0 Galatasaray | 12 Şubat | Maç Sonucu

katilmiyorum...FR varken iyi olan kadro neden hagi gelince kötü oluyor ?

inanilir gibi degil bazi insanlairn yorumlarina gercekten sasiriyorum hagi geleli ne katti takima 1 olumlu bisey söyleyin kendimi catidan atacagim kalsin kalsin da trt de bank asya maclarimizi izleriz..

İbretlik

ulan bizim defansta hızlı oyuncularmı varda defans ileri kadar cıkıyo pres yapıyo. kaleciler zaten bizde hep patlıyo zaten. hagi iyi bir taktisyen degil.... antep topcularının hepsi kontraatak oyuncusu. biz adamların tam istedigi gibi baslıyoruz. yekta bu takımda bu kadroda kesin ilk 11 de oynar. sabri sag bek oynasın hakan balta bu takımda oyanamasın. stancu forvet arkası oynasın. barosta forvet olsun yeter be..

Artık Hagi gitsin diyemiyorum. Sıkıcı hale geldi. :)

Yönetim gitmeden bu takımın sorunları düzelecek gibi değil.

Yahu tüm takımlar çok kolay maç kazanıyor, bir biz kaybediyoruz :) trabzon, fener, bjk , bursa... hepsinin hali ortada. Ligin en iyi takımlarından birine deplasmanda, verilmeyen penaltının ardından 3 adamın arka arkaya hatasıyla gol yiyoruz. Takım ilk yarı iyiydi, 2. yarı oyundan düştü. Gaziantepi kupa maçında Ali Sami Yen'de farklı yeneriz.

Forvetinde beğenmediğimiz Cenk Tosun ,

orta sahasında beğenmediğimiz Hürriyet Güçer,

defansında beğenmediğimiz Emre Güngör,

kalesinde beğenmediğimiz Karce,

ve haftada bir bize ayarı veren bir G.Antep...

Sen öyle duşunuyorsun saygı duyuyorum ama ben başka duşunuyorum olabilir Hagi sence şu anda elindeki kadroyu en iyi derece kulanıyo mu ???

Bir şeyler yapmaya çalışıyor, bu kadrodan daha fazla bir şey olmaz.

Bu takımı bu ruhsuzları haftaya alkışlayanlara yazıklar olsun.

o değilde Eric Gerets i özledim aga . Adam ezeli rakibinin çeyreği kadroyla 83 Puan + 80 küsür gol atarak şampiyon yaptı takımı. 2. sezonunda İnamoto, Cihan, Orhan Ak , Carrusca lı kadroyu 3. yaptı diye yolladılar adamı ya.

Geretsi severim ama önliberolu sistemi sağolsun onun hatırası

içerde gene kazanırız haftaya aynı tas aynı hamam devam;) sakın yönetime toz kondurmayalım. kimsede uyanmıyor ne güzel bütün sorunun yönetimde olduğunu göremicek kadar körüz..

ben culioya üzülüyorum yemin ediyorum adam takım oyuncusu. bu adama ayıp oluyo. stancuyuda mundar etmeyin adam defansta gol cıkartıyo...

Çevremde bize büyük zaferler yaşatan büyük insan Hagi'ye küfürler savuran taraftarlar görmeye başladım.Göreve gelirken de bundan korkuyordum.Adnan Polat ne kadar övünse az marifetiyle.Hagiyi bile telef etti.

Altyapıdan bir kaleci

sabri neill servet çağlar

cana culio

misi

pino(stancu) baros arda

Şu kadroyu Hagi çıkarabilirse egolarından kurtulmuş olacaktır zaten

katilmiyorum...FR varken iyi olan kadro neden hagi gelince kötü oluyor ?

inanilir gibi degil bazi insanlairn yorumlarina gercekten sasiriyorum hagi geleli ne katti takima 1 olumlu bisey söyleyin kendimi catidan atacagim kalsin kalsin da trt de bank asya maclarimizi izleriz..

Hocam sen maçı izledin mi?

Adam Öyle rahat açıklamalar yapıyor aga gören de sanıcak UEFAyı aldık Polat 5 sene daha gitmez bak ben size diyim..

Gitmesin turşusunu kursun kulübün her dalda nice mağlubiyetler alalım.

Geretsi severim ama önliberolu sistemi sağolsun onun hatırası

Gerets tek ön libero oynuyordu bi kere . Eğer çift önlibero sisteminden bahsediyorsan sağolsun İtalya Milli takımının eseri çift ön libero. 2006 da o sistemle şampiyon oldular diye virüs gibi yayıldı çift ön libero sistemi dünyaya

kazım son dakkalrda iyiydi. ama kazıma güvenemessiniz pino arada sakatlanır güvenemessiniz kewel sakatlanır güvenemessiniz. kewellle sözleşme uzatılsın artık kimse demesin. adamın gene kılı döndü. asya kupasında masallah turp gibiydi..

Geri
Üst Alt