STSL 10/11 H:22 | Galatasaray 1-0 Bucaspor | 19 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:22 | Galatasaray - Bucaspor | 19 Şubat | 19.00

çağlar kesin düzeldimi??

oynayacak mı akşam..

e hadi inşallah..

Yekta'yı 11'de başlatmalı.

Öf sıkıldım ama istikrarsızlıktan.Bir maç süper oyna,sonraki maç vasatın altında.Cidden çok can sıkıcı bir durum.Bugüne gelirsek mekan oynatır yine.

hafta içindeki antreman fotolarına bakarsak sabri tam olarak hazır olmassa m.sarp oynayacak

3 yeriz.

buca maçı tehlikeliii benceee......stad dolmaz tabi ali sami yen dolmuyordu ki bu mevsimdeee.... takım kötü olmasa 40 bine oynardı ancakkk (yollar tamamlansın yol yok nerden gidecek-hava).

cana yı defansta oynatmak defansda eksik olmak anlamında benim için (zamanlama-kart-penaltı gibi olasıklar çok yüksek)

cana yerine beğenmesenizde oraya g.zan veya h.baltayı koyarımmm.... (saçma gelebilir herkese önemli olan ortasayı tutmak.) herkes kendi mevkisinde başarılır olur fantazi yapmanın anlamı yok bencee.........ben olsam şöyle kurarım kadroyu.

------------------------zapata---------------------------------

---sabri-----------servet--------g.zan/h.balta-------------çağlar---------

---------------neillllll--------------------------------------------------

----------------------------------------cana-------------------------

---------kazım------------------------------------------culio--------------------

------------------baros-------------------stancu----------------------

bu kadro defansta iyi iş yapar ama ilerde pas yapacak çoğalacak bir yapısı yok.. takımın en büyük eksiği orta sahanın defans olması - geriye çok yaslanıyorlarr. ileriye çıkıpta destek vermeleri için 40-50 metrelik bir mesafe gitmeleri gerekiyor. top saklamada fazla becerikli olmadıkları içinde kaptırdıklarında,rakip oyuncuları-defansla boş alanlarda mücadele ediyor kademe yapamıyorlarrr adam paylaşamıyorlar. defans daha yakın olmalı orta saha ya alan daraltmaıyorlar bizimkiler culio-kazım- çok koşuyor görünüyor ama mücadele etmek için değil o boş alanı kat edip top almak veya adama basmak için. forvet kanatlardan ortadan destek alamıyor. stancu-baros ya kanatlara atıyorlar kendini ya orta sahaya geliyorlar. ilerde çoğalamazsan rakip defans kolay pozisyon alıyor ve pas dağıtımı rahat yapıyor. bu rakip orta sahanın iyi olması halinde sürekli 90 dakika fittt kalıyorlarr. önemli olan topu defanstan çıkarırken orta saha yakın durması orta sahanında iyi pas yapıp hızlı bir şekilde alan boşaltan forvetlerle yardımlaşması gerek. top rakipteyken orta saha ya yakın yerde forvet ve orta sahanın adam paylaşarak basması ,defansında kontrollü bir şekilde biraz daha ilerde durması gerekiyor.

bizim takım bunları yapcak kalite değil denilebilir ama futbolda yardımlaşarak-mücadeleni edersen maçın 60-70 dakikası kendi hakimeyitinde geçer. yapılması gerekenler bunlar benim için gelecek sezonda defans-orta saha ve kanatlara iyi kaliteli adamlara takım gibi takım oluşturulur. (teknik adam değişssede taktiğimiz 4-4-2 veya 4-1-3-2 olmalıdır)

hadi hayırlısı bugun içinnnnnn..... taraftar-stad-mali durum düzeldi gibi - eksik olan takım oyununda sırıtmayacak kaliteli oyuncular gerek- 1-2 yıldızla hücüm hattını güçlendirirsin biter....

gelecek sezon alacağın futbolcuların kalitesi olmalı benim için isimler değişebilir kalite yüksek olmak şartıyla:

as kadro:

-------------------yabancı/emirhan/ufuk----------------------

--sabri-------yabancı/yerli--------servet/yerli---------çağlar/yerli------

---------------------------selçuk inan/cana------------------------------

-----volkan şen/kazım/pino-------------biglia/culio/yekta------arda/mehmet ekici---

------------------------------stancu/misimovic-------------------------

---------------------------------drogba/baros----------------------------

Şöyle bi kadroyla çıkarız:

Zapata-Serkan-Servet-Cana-Caglar-Sabri-Neill-Culio-Kazim-Baros-Stancu

Ben böyle olmasını isterdim:

Ufuk-Sabri-Neill-Servet-Insua(Caglar hazir degil daha)Yekta-Cana-Culio-Kazim-Baros-Stancu

GALATASARAY: Zapata, Sabri, Cana, Servet, Çağlar, Neill, Yekta, Culio, Kazım, Stancu, Baros

O kadronun çıkacağını bilmek zor değil.

Bakalım..Zapata oynarsa formunu devam ettirecekmi acaba..

O kadro çıkmaz.Serkan oynar.İnşallah oynamaz ama oynatacağını düşünüyorum Hagi'nin.

Mendy dikkat etmek lazım.

Bu stadta mutlaka maç kaybedeceğiz ama bu kesinlikle fener olmamalı

Geri
Üst Alt