Mehmet Zincir
Aslan Üye
- 30 Ağustos 2009
- 8.379
- 1
- 1.333
Cevap: STSL 10/11 H:22 | Galatasaray - Bucaspor | 19 Şubat | 19.00
su yekta oynatilsin artik ya bosuna mi aldik adami
su yekta oynatilsin artik ya bosuna mi aldik adami
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haginin yektaya taktığını da 2-3 haftadır söylüyorum,sağ beki serkana emanet ederek ortasahada yekta yerine sabriyi tercih eden adam,bana göre td değildir.
Beyler Hagi Yektanın ağzında sakız yakalamış diyorlar . Alllah korusun umarım yalan haberdir...![]()
yani anlamak çok zor geçen haftaki kadroda günah keçisi anıl dilaver olmuş,sanki maçta anıl kötü oynadı..aydın yılmaz emre çolak 18de anıl yok enteresan,genç futbolcunun motıvasyonu böyle kırılırmı ayıp.ben bugün takımın kazanacağını düşünmüyorum buca ilk yarıdaki buca değil
Beyler Hagi Yektanın ağzında sakız yakalamış diyorlar . Alllah korusun umarım yalan haberdir...![]()
yani anlamak çok zor geçen haftaki kadroda günah keçisi anıl dilaver olmuş,sanki maçta anıl kötü oynadı..aydın yılmaz emre çolak 18de anıl yok enteresan,genç futbolcunun motıvasyonu böyle kırılırmı ayıp.ben bugün takımın kazanacağını düşünmüyorum buca ilk yarıdaki buca değil
kazanirsak sampiyonluk icin cok önemli bir 3 puan olur.

Beraberlik süpriz olmaz..
Robinson Zapata
Serkan Kurtuluş - Servet Çetin - Lorik Cana - Çağlar Birinci
Sabri Sarıoğlu - Lucas Neill - Emmanuel Culio
Kazım Kazım - Milan Baros - Bogdan Stancu