STSL 10/11 H:22 | Galatasaray 1-0 Bucaspor | 19 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:22 | Galatasaray 0-0 Bucaspor | 19 Şubat | 1.Yarı

Sansa bala gol ariyoruz.

edit.

neill culio baros disinda geciniz

Kadro tercihi çok hatalı.

Misimovic'in olmaması bir yana eldekilerle bile galba çıkabilecek en kötü kadrolardan birini çıkarmış Hagi.

Hayır bide katır inadı var adamda. Sabri bu sezonu orta sahada tamamlar.

Yerine oynayacak Yekta var. Neden oynatmıcaksan 4 milyon artı bir futbolcu verdirdin de aldırdın arkadaş adamı. Hayır bak pahalı diye almadığımız Cenk Tosunlar falan fink atıyor her maç rakip ceza sahası içerisinde.

Yekta olmadı Emre Çolak var.

Hayır bi de Sabri'ye de yazık arkadaş. Adam sağ açık başladı kariyerine, sağ beke çektik, tam orda oturdu şimdi orta sahaya çekiyoruz. Ne istiyosunuz ki adamın zavallı beyninden. Sürmenaj olacak yakında. Bırakın oynasın.

Bu maç sonunda kazansak da Hagi kovulsun. Yönetim masaya yumruğunu vursun desin ki arkadaş bu takım bunca forvet arkası oyuncusu varken 4-2-3-1 oynar arkadaş. Misimovic, Stancu ve Emre Çolak var hemen Baros'un arkasında oynayacak. Yani kadromuz kötü de verimli kullanabiliriz en azından. Anadolu takımı gibi olduk. Çok koşuyo diye elinde Yekta ve Emre varken Sabri'nin işi ne orta sahada, Serkan'ın Sabri varken işi ne sağ bekte. Nasıl iş lan bu.

Hagi bize bi iyilik yapsın bıraksın gitsin bu işi. Biz onu sevmeye zaten devam ederiz.

yaziklar olsun bizi bunlari yasatan baskana

Ne sistem belli ne taktik belli !

Haybeye oynuyoruz.

Şu maça 50 lira vermediğim o kadar mutluyum ki.. Son anda vazgeçtim gitmekten.

buca daha iyi bir puan alsak iyidir.

Ulan Sabri sinir oldum yemin ederim koltuklari tirmaladim. Bir futbolcunun ayari bu kadarmi düsük olur. Ne kadar igrenc bir takimiz lan biz! Sansa bala gol ariyoruz.

Hala 4-3-3 oynuyoruz çok ilginç. Kimse Hagi'ye sölemiyor mu oyuncular bu sisteme uygun olsaydı FR ile kral olurduk diye. Sol kanatta Stancu'yu da harcıyor. Duran top haricinde göremiyoruz. Yazık.

Cevap: STSL 10/11 H:22 | Galatasaray - Bucaspor | 19 Şubat | 19.00

Futbol oynamiyoruz arkadas

Su an Dunyanoin hic bir yerinde durarak futbol oynayana ekmek yok

Ahanda Carsamba Barcelona ikinc yari durdu Arsenal yendi iste

Defans-orta saha, orta saha-forvet arasinda mesafe inanilmaz.

Futbol namına bir şey yok. Sıkıldım artık bu defansif futboldan.

Kadro tercihi çok hatalı.

Misimovic'in olmaması bir yana eldekilerle bile galba çıkabilecek en kötü kadrolardan birini çıkarmış Hagi.

Hayır bide katır inadı var adamda. Sabri bu sezonu orta sahada tamamlar.

Yerine oynayacak Yekta var. Neden oynatmıcaksan 4 milyon artı bir futbolcu verdirdin de aldırdın arkadaş adamı. Hayır bak pahalı diye almadığımız Cenk Tosunlar falan fink atıyor her maç rakip ceza sahası içerisinde.

Yekta olmadı Emre Çolak var.

Hayır bi de Sabri'ye de yazık arkadaş. Adam sağ açık başladı kariyerine, sağ beke çektik, tam orda oturdu şimdi orta sahaya çekiyoruz. Ne istiyosunuz ki adamın zavallı beyninden. Sürmenaj olacak yakında. Bırakın oynasın.

Bu maç sonunda kazansak da Hagi kovulsun. Yönetim masaya yumruğunu vursun desin ki arkadaş bu takım bunca forvet arkası oyuncusu varken 4-2-3-1 oynar arkadaş. Misimovic, Stancu ve Emre Çolak var hemen Baros'un arkasında oynayacak. Yani kadromuz kötü de verimli kullanabiliriz en azından. Anadolu takımı gibi olduk. Çok koşuyo diye elinde Yekta ve Emre varken Sabri'nin işi ne orta sahada, Serkan'ın Sabri varken işi ne sağ bekte. Nasıl iş lan bu.

Hagi bize bi iyilik yapsın bıraksın gitsin bu işi. Biz onu sevmeye zaten devam ederiz.

tek kelimyele mükemmle bir yazi

Bu ne biçim bir oyun anlayışı arkadaş ben hiçbişiy anlamadım.

bom bos bir ilk yari

ya soruyorum size, bu futbolu gördükten sonra ben nasil hagiye güveneyim, sabir göstereyim, gelecek sezon icin takimin basinda olsun diyebileyim?

ben bu futbolu hagi nin geldigi günden beri görüyorum üstelik.

rijkaardin zamaninda hic degilse arasira olumlu birseyler yapabiliyorsuk, BAMa ragmen ama simdi sadece sansla , balla gol ariyoruz

Geri
Üst Alt