STSL 10/11 H:22 | Galatasaray 1-0 Bucaspor | 19 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:22 | Galatasaray 1-0 Bucaspor | 19 Şubat | Maç Sonucu

Serkan: Galatasaray´in futbolcusu degil. Kiralik verilsin

Sabri: 1 mac cok iyi 10 mac rezalet. Sabri de gitse üzülmem.

Neill: Orta sahada cok kötü.

Cana: Bir hata yapti ama pahaliya mal olabilirdi. Onun disinda herzamanki gibi iyiydi

Culio: Ayaginda gereksizce cok top tutuyor ama takimin en iyi oyuncusu

Caglar: Balta´yi özletti yeminle.

Stancu: Fena degildi

Baros: Idare eder

Kazim: Idare eder

Zapata: Daha iyiydi

Cevap: STSL 10/11 H:22 | Galatasaray 1-0 Bucaspor | 19 Şubat | 2.Yarı

Başkana bu konuda güvenemiyorum işte tamam mali işlerde harikalar yaratıyor ama en ufak baskıda HAgiyi yer.Hagi değil kim gellirse gelsin sabredemiyoruz bilinçsiz kızgın kalabalık olup adamların kellesini isteyiveriyoruz ölüm ölüm diye inletiyoruz ortalığı . İstiyoruzki hemen takım kurulsun hiç cefa çekmeden başarılar gelsin eski günlerdeki gibi olalım ama olmuyor zaman ve sabır gerçekten önemli.

Sabırdan yanayım ama umut veren bi teknik adamla.

Antep ile kendi sahamızda oynamayacak mıyız? Yine berbat oynarız ama turu alırız muhtemelen.

Ali Sami Yen + Cimbom 1 - 0 Hakem + Buca

baros bitmiş artık top süremiyor , adam bile gecemedi TH E END

Sami toprak yiyosa bunu da beğensin!

:lol:

9399081.jpg

:lol:

Cevap: STSL 10/11 H:22 | Galatasaray 1-0 Bucaspor | 19 Şubat | 2.Yarı

Başkana bu konuda güvenemiyorum işte tamam mali işlerde harikalar yaratıyor ama en ufak baskıda HAgiyi yer.Hagi değil kim gellirse gelsin sabredemiyoruz bilinçsiz kızgın kalabalık olup adamların kellesini isteyiveriyoruz ölüm ölüm diye inletiyoruz ortalığı . İstiyoruzki hemen takım kurulsun hiç cefa çekmeden başarılar gelsin eski günlerdeki gibi olalım ama olmuyor zaman ve sabır gerçekten önemli.

evet sabır ve istikrar ;) ama bence bunlar kadar onemli olan bişey daha var o da işleri tamamen hocanın istedigine ve fikirlerine bırakmak.. bizim yonetim bunu da yapmıyor işte.. oyuncuları falan kendisi almalı TD.. inşallah sabır gosterilmesiyle birlikte boyle bir ozgurluk de sunulur;)

Daha 2 ay oynamadi ama burada Cana'ye yazilan övgüler ve sevgileri, Culio simdiden fazlasiyla hakediyor. Tek basina hem bogusuyor, hemde futbolu güzellestiriyor. (Cana'yi da severim o ayri)

Yekta da hala bi olay göremedim.Biraz daha üstüne koyup Emenike yi almak çokmu zordu.

Takımda gitmesi gereken futbolcular var.Onlar gönderilmeden Hagi'nin gönderilmesi hata olur.

Ne olursa olsun bu kadar da kötü oynayacak oyuncu degil bunlar. Hadi 6. olalim tamam ama Buca´ya karsi rezil olamaz bu takim ya. O kadar da degil. Bu tamamen Hagi´nin sucudur benim fikrime göre.

Ben de Sabri o arapası nasıl attı diye şaşırmıştım, Buca'lının ayağından yön değiştirip Kazımın önüne düşmüş top. Yoksa ayak dışıyla atılmış saçma sapan bir pasmış.

baros bitmiş artık top süremiyor , adam bile gecemedi TH E END

Hemen 1 maçta bu kanıya nasıl varıyorsunuzki.Onunda arada bir kötü oynama hakkı olsun.Bugün kim iyiydiki zaten.

Hakemin Basit kartlar ve Penaltı dışında bir hatası yoktu bence,Bucaya gösterilmeyen kartlarda vardı maç skoruna etki ettimi tartışılır fakat penaltı pozisyonunda o eli görmesi lazımdı.

Hagi: " Mutluyum "

Saka degil. Gercekten öyle diyor

Geri
Üst Alt