STSL 10/11 H:22 | Galatasaray 1-0 Bucaspor | 19 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:22 | Galatasaray 1-0 Bucaspor | 19 Şubat | Maç Sonucu

Berbatttık takımı savunmuyorum ama hakem her zamanki gibi yine skora etki etti yenmemize rağmen o eli nasıl vermedi penaltı rezaletti görmemesi

Hagiyi savunurken kac kere futbolculugunu agzıma aldım ki?

kac kere almadin diye sorsan daha kolay olur.verdigin video bile futbolcu oldugu dönemin videosu, hani fb ye karsi kazandigimiz(haginin td oldugu) finalin videosunu koysaydin bir sey demezdim.

adszrcz.png

bu stad boyle olmamalı yaa:( ama gitmeyenlere de hak vermeden edemiyorum.. adam oraya sinirden catlamaya mı gitcek..zaten hayatındaki stress yetiyor bi de orda mı stress olsun.. kanser edicekler valla bir nesli :D

Cevap: STSL 10/11 H:22 | Galatasaray 1-0 Bucaspor | 19 Şubat | 2.Yarı

Seneye umut veren bir kadroyla umut veren bir camiayla işallah Hagide umut verecek ama gerçek suçlular ozamana bırakırlarmı kellesini sorun o malesef :)

Sen hala BAM BALTA'dan umut beklersen ısrarlar oynatırsan 4milyona aldırdığın Yekta'yı oynatmamak için beki orta sahaya yerinede Bank Asya düzeyindeki Serkanı oynatırsan bu taraftar da sana güvenmez arkadaşım. Ben Yekta savunmuyorum ama madem oynatmıycaksın aldırma kardeşim aldırma. 8 milyon Misi 4 milyon Yekta. Zarara bak.

nasıl etkilemedi, neile yapılan hareket ceza sahası içinde faul idi.

sabri sag bekte oynasın. orta sahada adamı kanser ediyo. yekta oynasın bırakın. yekta culio 2lisi oynamalı. arda kazımın yerine girer. olay biter..

Çağlar'a kötü diyenlere şaşırıyorum. Acaba yanlış maçı mı izledim. Sakatlıktan yeni çıktığı için pek fazla yüklenmedi. Ayrıca ilk yarıda kademeye girdiği toplarda net gollük pozisyonlardı. 2 gol yememizi engelledi diyebiliriz.

kac kere almadin diye sorsan daha kolay olur.verdigin video bile futbolcu oldugu dönemin videosu, hani fb ye karsi kazandigimiz finalin videosunu koysaydin bir sey demezdim.

Yuh!!!! Videodan cikardigin bu mu? Ne yani I love you Hagi demeye hakkim yok mu? Hagiye antipatiniz yuzunden beyin hucrelerinizde dogru dusunemiyor. Haginin size yasattigi sevinc haram olsun derdimde, Galatasatarayliligina dua et.

Teknik direktör dediğiniz kişide ağırlık olmalı, karizma olmalı, kurt gibi zeka olmalı...Hagi de bunların hangisi var!!. Dk 90, 1-0 öndesin, rakip Bucaspor, defansif adamlar alıyorsun sahaya.Galatasaray teknik direktörünün bu şekilde vizyonu olmaz O L A M A Z . . .

Cevap: STSL 10/11 H:22 | Galatasaray 1-0 Bucaspor | 19 Şubat | 2.Yarı

Sen hala BAM BALTA'dan umut beklersen ısrarlar oynatırsan 4milyona aldırdığın Yekta'yı oynatmamak için beki orta sahaya yerinede Bank Asya düzeyindeki Serkanı oynatırsan bu taraftar da sana güvenmez arkadaşım. Ben Yekta savunmuyorum ama madem oynatmıycaksın aldırma kardeşim aldırma. 8 milyon Misi 4 milyon Yekta. Zarara bak.

bak bu konuda haklısın misimovic ve yekta konsuunda. ulen bu futbolcu kadrosunda yekta banko oynar .

Rezalettik.

Buna rağmen hakeme değinmemek olmaz.Galatasaray'ın sahasında bu kadar kolay kartlar rahat rahat rakibe çalınan fauller olmaz.

sabrinin röportaji tam komedi:D

Keşke Balta oynasaydı lan. En azından yenilirdik, hatalarımız açık bir şekilde meydana çıkardı.

Teknik direktör dediğiniz kişide ağırlık olmalı, karizma olmalı, kurt gibi zeka olmalı...Hagi de bunların hangisi var!!. Dk 90, 1-0 öndesin, rakip Bucaspor, defansif adamlar alıyorsun sahaya.Galatasaray teknik direktörünün bu şekilde vizyonu olmaz O L A M A Z . . .

O dediklerini Lucescu kac sefer yapti biliyomusun? Veya Feldkampin ilk doneminde kac kere rakipleri bu taktikle kitledigini biliyomusun? Belli ki bilmiyosun, bari sus ve seneyi beklemeye basla.

Evet rakip çok kötü diye kaleciyi çıkarıp forvet almalıydı oyuna hey allahım...

Bu takim deplasmanda rezil olur.

Geri
Üst Alt