STSL 10/11 H:22 | Galatasaray 1-0 Bucaspor | 19 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:22 | Galatasaray 1-0 Bucaspor | 19 Şubat | Maç Sonucu

Sarp nasıl giremedi oyuna koptum:D,Sarpa 1 veya 2 dakika yeter..Islıklanmasıda bence iyi oldu..Forumlarda konuşmakla olmaz tepkimizide göstermeliyiz..Gelecek sene en başta savunma sağlama alınmalı,Daha sonra ortasaha...Tabi en önemlisi elindeki kadroyu iyi kullanan,sistemini iyi kuran bir hoca lazım..

Bence cok kötüydü Caglar. Ben sahsen Balta´nin berbat oyununu bu Caglar´a tercih ederdim.

dur daha adamın ilk macı uzun zmn snra.. bence o balta hakana o kadar hatalardan snra verilen sansı caglar da hakediyor..

nasıl etkilemedi, neile yapılan hareket ceza sahası içinde faul idi.

İlk yarıda direkten dönen top öncesi elle temas var. Son dakikalarda arkadan direk bastı ayağına sarı verdi. Hakem sarı kartları bize çok rahat kullandı.

Sabrinin oglu oluyormus beyler. :D

junior sabri geliyor, aha baba olacakmis.

Teşekkürler Mendy.

Bence cok kötüydü Caglar. Ben sahsen Balta´nin berbat oyununu bu Caglar´a tercih ederdim.

yuh yahu.

adam cok iyi isler yapti.

ne zamandan beri oynamiyordu herif, ilk macta bu kadar oyniyorsa, mac oynadikca cok daha iyi olur.

macin basinda 2 pozisyon var, hakan balta buna benzer pozisyonlarda hep gol yedirtmistir ve bugun sahada olsaydi yine yedirtirdi.

hava toplarda hep üstündü caglar.

paslari da gayet güzel, stancuya attigi bir pas vardi, süper.

ortalari hakana göre coook daha iyi demicam, cünkü hakanin zaten hic orta actigi olmiyor

Teknik direktör dediğiniz kişide ağırlık olmalı, karizma olmalı, kurt gibi zeka olmalı...Hagi de bunların hangisi var!!. Dk 90, 1-0 öndesin, rakip Bucaspor, defansif adamlar alıyorsun sahaya.Galatasaray teknik direktörünün bu şekilde vizyonu olmaz O L A M A Z . . .

Tamam işte kendin diyorsun 90+ diye.O dakikada baskı yerken birde hücumcumu alacaksın.Alsanda kim girecek oyuna.Sen in dediğin gibi yapıpta gol yeseydik ,bu kezde tersini söyleyecektik.Son dakikada doğru olanı yaptı bence.Ayrıca iyi oynayan taraf Bucaspor'du.

Sabri'nin oğlu olucakmış Allah'ın izniyle.

Futbolcu geliyor diyor.

Doğduğu andan itibaren orta çalıştır Sabri. :)

İlk yarıdaki direkler gol olsaydı Mutlu olacakmıydı acaba..

Yuh!!!! Videodan cikardigin bu mu? Ne yani I love you Hagi demeye hakkim yok mu? Hagiye antipatiniz yuzunden beyin hucrelerinizde dogru dusunemiyor. Haginin size yasattigi sevinc haram olsun derdimde, Galatasatarayliligina dua et.

Mete inan senle tartışmaktan futbol konuşmaktan keyif alıyorum. Ama şimdi her lafa Hagi'nin futbolculuğunu katmaya başladın. Şimdi ne alakası var ki Hagi'nin yaşattığı sevinçler haram olsun. O zaman sırayla UEFA kupasını alan oyuncularımız teknik direktörümüz olsun hepsine sabredelim.

Edit.

Yuh!!!! Videodan cikardigin bu mu? Ne yani I love you Hagi demeye hakkim yok mu? Hagiye antipatiniz yuzunden beyin hucrelerinizde dogru dusunemiyor. Haginin size yasattigi sevinc haram olsun derdimde, Galatasatarayliligina dua et.

İdrak et kimse topculuguna laf söylemiyor . TD değil

Cevap: STSL 10/11 H:22 | Galatasaray - Bucaspor | 19 Şubat | 19.00

Galatasaray Taraftarı harbiden iyi gün Taraftarı... Hell Hell.Hell diyorsunuz ama Galatasaray Taraftarı hiçbirzaman bu sayacağım takımların taraftarı kadar olamadı....!!

Borussia Dortmund...( kaç sezon yerlerde süründü düşme tehlikesi yaşadı)

Arsenal..(2-3 sezon yokları oynadı takımı gençleştirmek adına..)

FC ST. Pauli...(2. Ve 3. Lige düştü...)

Bu Takımların stadları herzaman full çekti.. Koskoca 15-20 milyonluk istanbulda yep yeni stad TT Arena dolmuyor... "Takımın hali ortada" demek bu yazdıklarıma katılıyorsunuz demektir...

Taraftara hiç laf yok..

Takım oynasın gelmeyen Fenerli olsun..

Neyini izleyeceksin bu takımın..

Yarım saat izledin sadece cok yanlıs bu cok . Gol deki atağı yekta baslattı illa birşey görmen gerekiyorsa

Atağı başlatmış olabilir,onun dışında ben hala birşey göremedim,önceki maçlarındada takıma katkısı bana göre yok.Bekleyip görecez artık yapacak birşey yok.

Cevap: STSL 10/11 H:22 | Galatasaray 1-0 Bucaspor | 19 Şubat | 2.Yarı

Sen hala BAM BALTA'dan umut beklersen ısrarlar oynatırsan 4milyona aldırdığın Yekta'yı oynatmamak için beki orta sahaya yerinede Bank Asya düzeyindeki Serkanı oynatırsan bu taraftar da sana güvenmez arkadaşım. Ben Yekta savunmuyorum ama madem oynatmıycaksın aldırma kardeşim aldırma. 8 milyon Misi 4 milyon Yekta. Zarara bak.

Çok ön yargıyla bakıyosun braderim nediyımkı Bamdan bugun kımse oynamadı Yektayı oynatmamak için onu bunu yapıyo diyosun belki Yektayı ortasaha için fizik olarak yeterli bulmadı maç sıkıntıya girerse sonrada surecek oyuna zamanla hersey yoluna girer adam sankı 9 aydır 1 yıldır takım başında inanki bişeyler yapmaya çalışıyor hagi misi olayına gelince Onu hagi almadı aldırmadı aldırdıkları ortada kAZIM sTANCU Cluio . Misiyide oynatmamak kendi kararı ararlrında bişey geçmiş istememiş demekki Misiyede okadar para henüz verilmedi ayrıca.

Sabri ıslıklanmadı ki Şansal, sen Mustafa Sarp'ın girişiyle karıştırdın heralde. :)

off bu yorumcular da hiç bir şeyi anlamıyor.

taraftar mustafa sarp'ı ıslıkladı, şansal büyüka taraftar sabri'yi ıslıkladı diyor. neden onu tartışıyorlar :)

Bu maç Hagi'nin olumlu hamlesi 90 artılar da Sarp'ı oyuna alıp ıslıklatması oldu.

Geri
Üst Alt