STSL 10/11 H:22 | Galatasaray 1-0 Bucaspor | 19 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:22 | Galatasaray 1-0 Bucaspor | 19 Şubat | Maç Sonucu

.

off bu yorumcular da hiç bir şeyi anlamıyor.

taraftar mustafa sarp'ı ıslıkladı, şansal büyüka taraftar sabri'yi ıslıkladı diyor. neden onu tartışıyorlar :)

Şansal'ın şakirtliği işte demin ben de dedim aynısını. :)

Bunadı artık Şansal. :)

Haftaya bu oyunla IBB´yi yenersek Abdullah Avci´nin anasini aglatir medya valla :D

Demin Sabri şimdi Zapata ne güzel koleksiyon bunların üstündeki.

Gsstore'a geldi mi bunlardan?

Bu TAKIMIN BÜYÜK Değişikliklere İhtiyacı var

Tamam işte kendin diyorsun 90+ diye.O dakikada baskı yerken birde hücumcumu alacaksın.Alsanda kim girecek oyuna.Sen in dediğin gibi yapıpta gol yeseydik ,bu kezde tersini söyleyecektik.Son dakikada doğru olanı yaptı bence.Ayrıca iyi oynayan taraf Bucaspor'du.

Arkadaşım beni ilgilendirmiyor buca baskı yapmış yapmamış iyi oynamış oynamamış.90. dakikada zaman geçirmeler, oyuncu değiştirirken vazgeçmeler,sabrinin kaptanlık bandını takarken oyalanması, tmm bunlar profesyonellikte var ama rakip BUCASPOR , benim kanıma dokunuyor arkadaşım.Galatasaray futbolcusu teknik direktörü böyle korkak işlere girmez girmemeli.Heleki kendinden bu kadar küçük bir klübe.!

osman uzdu kötü bisey demedik yahu niye editliyosun:)

Cevap: STSL 10/11 H:22 | Galatasaray 1-0 Bucaspor | 19 Şubat | 2.Yarı

Çok ön yargıyla bakıyosun braderim nediyımkı Bamdan bugun kımse oynamadı Yektayı oynatmamak için onu bunu yapıyo diyosun belki Yektayı ortasaha için fizik olarak yeterli bulmadı maç sıkıntıya girerse sonrada surecek oyuna zamanla hersey yoluna girer adam sankı 9 aydır 1 yıldır takım başında inanki bişeyler yapmaya çalışıyor hagi misi olayına gelince Onu hagi almadı aldırmadı aldırdıkları ortada kAZIM sTANCU Cluio . Misiyide oynatmamak kendi kararı ararlrında bişey geçmiş istememiş demekki Misiyede okadar para henüz verilmedi ayrıca.

Bak BAM oynamadı. Barış sakat Ayhan cezalı. Tek Sarp'ı kesti. Onu da sakatlandıktan sonra 11'e almadı ama elinde oyuna sokacağı ilk futbolculardan olarak tutuyor. Hakan Balta'yı da sakat olduğu için kesti. Dua edelim Antep maçında Neill'i orta saha da oynatmaz. Aldırdıkları orta da derken neden Zapata Yekta'yı saymıyosun. Ben sana yine diyorum madem oynatmıycak yedek kulubesi için 4 milyon fazla değil mi bu sene için? Oraya gelene kadar daha çok eksiğimiz var.

Arkadaşım beni ilgilendirmiyor buca baskı yapmış yapmamış iyi oynamış oynamamış.90. dakikada zaman geçirmeler, oyuncu değiştirirken vazgeçmeler,sabrinin kaptanlık bandını takarken oyalanması, tmm bunlar profesyonellikte var ama rakip BUCASPOR , benim kanıma dokunuyor arkadaşım.Galatasaray futbolcusu teknik direktörü böyle korkak işlere girmez girmemeli.Heleki kendinden bu kadar küçük bir klübe.!

Haklısın bir şey dediğim yok o konuda.Sadece takım zaten kötü ve nasıl olduysa 1-0 da öne geçmişiz, bunu korumak istedi ki maç bitimine 2 dakika var.Gayet doğal bir durum.Ama genel düşünce yapısı olarak o tutum Galatasaray'a yakışmıyor, sonuna kadar haklısın Serkan.

Song geldi stad i.in was great diyor :D

Rigo REIS.

Evet rakip çok kötü diye kaleciyi çıkarıp forvet almalıydı oyuna hey allahım...

Saçmalamışsın,bugün bucaya karşı defansif diye sarpı oyuna alan,yarın fb karşısında kaleye ikinci kaleciyi alır gibi bi karşılık vereyim bende senin cevabına ,oldu !!!

Geri
Üst Alt