STSL 10/11 H:23 | İstanbul BB 3-1 Galatasaray | 26 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:23 | İstanbul BB 0 - 1 Galatasaray | 26 Şubat | 16.00

ayrica bir konuyu acikliga kavusturalim

sabri kotu toppcu degil

bence kotu bir bek

fakat son 5 mactir rezil oynuyor

bunu soyleyeyimde sonra sabri dusmani ilan etmeyin :)

Son 5 maçtır bek oynamıyor ama. Sabri kötü bir orta sahadır.

Servet,Cana,Baros,Çağlar iyiydi ilk yarıda

sabriyi çıkarsın

5 maçtır ne yaptığı belli değil zaten

İlk yarının iyileri Culio ve Çağlar'dı. Servet ve Cana'da iyi defans yaptılar. Sarp yine her zamanki gibi berbat. En az 3-4 hücuma kalkışı önledi.

Gol yemezsen bir şekilde atarsın. Geçen seneyi hatırlıyoruz :) 3 gol at sonra 4 gol ye. Sonra hatalı defans, tü kaka kaleci :) İlerde 5 kişi eli belinde. Yazık yahu :)

Kusura bakma ben anadolu takımı değilim..1 - 0 olsun benim olsun diyemem..Bu adam forvetse forvet olarak oynacak..

Kaldı ki Adrien İlie den sonra gördüğüm en teknik forvet bu adam..

ikinci yari macin kahramani zapata olacak,görün bakalim IBB bizim kaleyi nasil sut manyagi yapacak,ben bu macdan puan alirsak cok büyük bir basaridir diyorum...

Ortasahada

Mustafa > Sabri

Özet=İğrenç bir lig, iğrenç bir stad,iğrenç bir futbol.

G.Saray'ın şu oynadığı futbol 3.ligde oynanıyor.

Biri bana kazım efendinin ne yaptığını söyleyebilir mi?Herkes tuutturmuş M.Sarp,Sabri,Stancu diye.Kazım efendiye bakın.Bir tane olumlu hareket yapmaz mı bir oyuncu.Ama bu oyuncu değil oduncu,oduncu

Sabri ne zamandır bu takımda ? Kaç kez milli olmuş hepsine kızalım. Onlar bilmiyor bir siz biliyorsunuz zaten.
Sabri bu takımda sadece sağ bek oynayabilir,diğerlerine yorum yapmaya bile gerek yok.

mustafa sarp bu takımın ileri gitmemesi için elinden geleni yapıyor

nasıl bi oyun tarzı var anlamıyorum ki.

ikinci yarı çok tehlikeli olacak ,keşke rüzgar yön değiştirse:)

Hocam,

bak geçen maç ondan önceki maç en az 2 gol önledi defansta bu adam Balta yürürken, ya da Çağlar oyundan düşmüşken. Bunları görün yahu. Oyunun tek tarafını düşünüyorsunuz hep bu kadar dar bakılmaz olaya :(

guzel kardesim biz bu adami neden aldik forvet olsun ve gol atsin diye dimi bu adamin asli gorevi forvet, kalkipta sol kanada atarsan bu adami ,onde yani barusun yalniz kalmasini saglarsin senin sol bek in hakan balta olursa ve onun aciklarini senin sol acigin stancu kapatmaya gelirse o zman golu kim aticak ,kaldiki biz bu adami sol kanat olarak almadik yok eger forvet olarak aldiysak neden sol acik oynuyor,yok sol acik olarak aldiysak neden bizi forvet diye kandirdilar :) demek istedigim bu yoksa kavga etmek yada kisisel tartismalara girmek degil amacim hepimiz ayni renklere gonul veriyoruz sonucta:)

2.yarı bu iyimser tablo komple değişecek :o rüzgarın avantajıyla geriye çakıldı ibb şimdide biz çakılacağız kabus bir 2 yarı olmaz umarım

belediye hiç bu kadar aciz duruma düşmemişti.

tamamen satılmış beyler bu maç

Admalar bizi yenerse üstümüze cikiyor,akilli yorumlar yapalim.Hem mac daha bitmedi,adamlar simdi rürgarla beraber saldiracak...

İlk yarı sona erdi. 0-1

Benim için ilk yarının yıldızı Cana..

Baros golü atmasına rağmen hala tam olarak hazır değil. Eski günlerine dönmesi için devamlı maç oynaması gerekir.

Ya arka tarafa top mu geldi de Cana maçın yıldızı oldu?:asd:

Kim attı Kral attı :)

Cevap: STSL 10/11 H:23 | İstanbul BB 0 - 0 Galatasaray | 26 Şubat | 16.00

Cana nın başka ne özelliği var da beğeniliyor, Sabri hiç olmazsa nerde duracağını biliyor ama Cana tüm eksikliklerine karşın sizin gibiler tarafından çok beğenilmesine rağmen bu adam bir türlü kendisini beğendiremiyor.

Sabri yi o bölgeden aldık yerine Yekta mı oynayacak, tamam yekta girdikten sonra hücum gücümüz artar ama emin ol bu belediye takımı Buca ya benzemez yol geçen hanı oldu geçen hafta bu değişklikten sonra takımın orta sahası, aynı durumda belediye yakalarsa 5 lik yapar bizi.

Bu açıklamadan sonra size soruyorum Sabri nin yerine kim oynamalı mevcut kadrodan?

Sabri duracağı yeri biliyorsa ben de Lebron James'im. Sabri o bölgenin adamı değil. Açık, net, kesin, %100.

Geri
Üst Alt