STSL 10/11 H:23 | İstanbul BB 3-1 Galatasaray | 26 Şubat | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:23 | İstanbul BB 0 - 1 Galatasaray | 26 Şubat | 16.00

Yine sıkıcı bi maç , gol pozisyonu yok denecek kadar az ...

Ama bunda havanında etkisi vardır ....

Ortasahada

Mustafa > Sabri

hatta ;

Mustafa > Sabri>Serkan>Ayhan>Baris>H.Balta

ama nedense günah kecisi hep mustafa oluyor,bence bugün hicde fena oynamiyor.Bugün serkanin,sabrinin yaninda gözüme xavi gibi beliyor.

Serkan disari, Sabri sag bek, Yekta iceri, Sarp disari, Ayhan iceri. Belki kazanabiliriz o zaman

Cana iyi oynuyor

"Yekta bu takımda nasıl oynamaz?" tez konusu olur.

Ben G.Saray'ın avrupada olmasını istemiyorum yeter ki çapsızlar,kapasitesizler şu takımdan gitsin.

Galatasaray ın Avrupada olmasını istemeyen bir taraftar olarak mümkünse siz gidin, bu takımdan gitmesi gerekenler elbette gidecek bugün olmazsa yarın gidecek ama Galatasaray ın Avrupada olmaması benim için zulümlerin en büyüğüdür!

biz birsürü takıma yenildik,biz kime sattık lan maçları?

guzel kardesim biz bu adami neden aldik forvet olsun ve gol atsin diye dimi bu adamin asli gorevi forvet, kalkipta sol kanada atarsan bu adami ,onde yani barusun yalniz kalmasini saglarsin senin sol bek in hakan balta olursa ve onun aciklarini senin sol acigin stancu kapatmaya gelirse o zman golu kim aticak ,kaldiki biz bu adami sol kanat olarak almadik yok eger forvet olarak aldiysak neden sol acik oynuyor,yok sol acik olarak aldiysak neden bizi forvet diye kandirdilar :) demek istedigim bu yoksa kavga etmek yada kisisel tartismalara girmek degil amacim hepimiz ayni renklere gonul veriyoruz sonucta:)

Sana Quaresme örneğini gösteriyorum. İlerde bekle. Sonra 3 maçta 12 ye.

Birde Dia örneğini gösteriyorum (mevkidaşlık bakımından) ileri geri oyna. Stancu bunu yapıyor.

Diğer bir arkadaş Anadolu takımı değilim 1-0 olsun bizim olsun demeyiz diyor. Sonra 10.cu luğu görürsün yetersiz kadronla diyorum bende. Eldeki malzeme bu. Topu topu 3 transfer yapıldı. 11 transfer yaparda bu oynanır çıkıp dersin. Senin savunman ağır. Beklerin ofans özelliği düşük. Ortasahan yetersiz ve tek bir forvetin varsa Stancu gibi bir adamın yaptığı iyi bir şeydir. Sizin mantığınıza göre bu takım oynarsa "-" averajda gezer dururuz. Fenerde bu şekilde oynuyor. Fazla gol atıyorlarsa sebebi Alex ve duran toplardır. Gayet kapanıyorlar. Trabzon'da yapıyor. Bursa böyle şampiyon oldui. Real Madrid bile bu tip kontrollü futbolu 60dk kadar oynuyor. İnter geçen sene bu şekilde Ş.Liginini aldı. Yeter mi bu örnekler ?

Bir tek Barça var sizin dediğinizi yapan. Onların kapanma anlayışı topa hakim olmak demek. Bunu bir tek onlar yapıyor ve bu yapılanma 10 yıllık bir birikim neredeyse (Puyol'dan Iniesta'ya..MEssi'ye)

Ben Sarp'ın sadece geriye isabetli attığı pas gördüm. Dikine 1-2 isabetli pas yaptı. En az 4-5 hücumu katletti. Daha ne yapması lazım berbat olması için?

abartma reis baslarda iyiydi ileride cok pas atti

sonra kendini buldu:)

Yenilmemizi çok içten bi şekilde temenni ediyorum.Zaten battık iyice bari seneyi kurtarırız.Gol attığımıza da gram sevinemedim.

Ben Sarp'ın sadece geriye isabetli attığı pas gördüm. Dikine 1-2 isabetli pas yaptı. En az 4-5 hücumu katletti. Daha ne yapması lazım berbat olması için?

Mustafa sarpı en sevmeyenlerden biriyim.Ama berbat değildi bu kesin.Son dakikalarda saçmaladı o ana kadar yapması gerekeni yaptı zaten dikine attığını ne zaman gördük hiç değilse yana sağa sola doğru paslar attı faul kazandı.İyi demedim zaten ama berbat da değildi..Ama rüzgar onlardan olunca ve baskı gelince saçmalayacaktır.2.yarıda Mustafadan korkabiliriz.

Yedeklerde kimler var ?

"Yekta bu takımda nasıl oynamaz?" tez konusu olur.

Adam kendisi diyor "Kötü oynadım ve yedeğe alınmam doğru karar" diye. Yok artık ya gerçekten yok artık. Sırf laf olsun diye konuşuyorsunuz.

Efenim Sarp varken neden Yekta olmaz demeyin. Yekta'nın defans özelliğini tartışmayalım dahi :)

Bu el freni sarpın yerine yekta nasıl oynamaz acaba haginin manevi oglu felanmı üniversitelerde tez konusu

Geri
Üst Alt